Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaScuzati`ma ca ma bag. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Scuzati`ma ca ma bag.

In jos 
+2
Neymar.:*
Perry*
6 participanți
AutorMesaj
Perry*
Membru
Membru
Perry*

Data de inscriere : 23/08/2010
Varsta : 30
Localizare : La dracu.

Scuzati`ma ca ma bag. Empty
MesajSubiect: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 2:27 am

Deci cum spune si titlu scuzati`ma ca ma bag . Eu nu mai am treaba cu forumu chatu jocu dar ma mai uit.

Angel pentru tine e intrebarea asta.

De ce a primit DarkStar helper? Tu lai vazut cum vorbeste in alte topicuri?

Doamne fereste... Ala era comportamentu adecvat pentru un viitor helper?

Si acum nu sariti cu tc si etc . este doar o intrebare.Smile
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 29
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 2:51 am

asta este ,se mai scapa si omul in momente din astea...dar dark star face parte de mult din comunitate:),
Sus In jos
Perry*
Membru
Membru
Perry*

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 2:58 am

Inteleg sa se scape omu dar asta e decat o vorba.
Inainte sa dai trimite cand scri un topic/reply nu exista sa te scapi . trebuie sa gandesti ce zici
asta e doar de forma cu ``sa scapat si omu``
Mai bine zici adevaru ca a vrut sa se dea mare ca stie sa injure si sa se certe cu toti dp forum.
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 29
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 3:04 am

ĆỢ§/\/\i|\| a scris:
Inteleg sa se scape omu dar asta e decat o vorba.
Inainte sa dai trimite cand scri un topic/reply nu exista sa te scapi . trebuie sa gandesti ce zici
asta e doar de forma cu ``sa scapat si omu``
Mai bine zici adevaru ca a vrut sa se dea mare ca stie sa injure si sa se certe cu toti dp forum.
eu personal nu pot sa ii fac nimic ...,si nici nu ma intereseaza Smile .eu imi vad de treaba mea.
Sus In jos
Perry*
Membru
Membru
Perry*

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 3:10 am

Si eu personal Nu am nimic cu tine ca nu te stiu
Dar pe DarkStar l`am vazut in alte topicuri cand injura .

Angel nici nu cred ca sa uitat ce a facut playeru inainte sa ii dea helper sa uitat decat la msg...:-j
Sus In jos
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 3:11 am

ĆỢ§/\/\i|\| a scris:
Deci cum spune si titlu scuzati`ma ca ma bag . Eu nu mai am treaba cu forumu chatu jocu dar ma mai uit.

Angel pentru tine e intrebarea asta.

De ce a primit DarkStar helper? Tu lai vazut cum vorbeste in alte topicuri?

Doamne fereste... Ala era comportamentu adecvat pentru un viitor helper?

Si acum nu sariti cu tc si etc . este doar o intrebare.Smile
1.Nu cred ca este treaba ta decizia lui angel.
2.Aceasta intrebare trebuia pusa intr`un email la administrator@metin2rospeed.ro,nu aici pe forum!

..::::Neymar.:*..::: a scris:
asta este ,se mai scapa si omul in momente din astea...dar dark star face parte de mult din comunitate:),
1.Se mai scapa omul dar asta nu este o scuza,poate si eu asi injura in anumite momente pe forum dar totusi nu o fac.
2.Chiar daca face parte de mult din comunitate asta nu este o scuza,si eu fac parte de cv timp si totusi nu am injurat odata pe forum si nu sunt singurul.

Rog un moderator/super moderator sa dea T.C.

Sus In jos
Perry*
Membru
Membru
Perry*

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 3:13 am

Reep . Cred ca este treaba tuturor sa vada de ce a luat unu care isi baga si isi scoate in gura si etc.

Si e mai bine pusa intrebarea pe forum sa vada toti utilizatori acestui forum.

Voi repede tc. si etcc;)
Sus In jos
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

Data de inscriere : 05/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 4:12 am

Neymar.:* a scris:
Sincer nu cred ca e de mai demult decat mine...Oricum la topicul meu a zis cineva ca cica sa aduc dovezi ca DarkStar nu merita FRATE TE-AI UITAT LA TOPICURILE IN CARE A RASPUNS? Sincer toata chestia asta mi-a lasat un gust amar si...ce sa mai zic..nu prea o sa imi mai pese de ce se va intampla...Bafta
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
Helper
Helper
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡

Data de inscriere : 15/05/2012
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 4:37 am

De ce deschideţi 100 de topicuri pe acelaşi subiect ? Am înţeles nu sunteţi mulţumiţi că DarkStar a fost ales ca Helper .

Nu se întamplă mereu cum vrem noi , dacă vă lasaţi influenţaţi de o decizie ce o să faceţi mai încolo? Nu vreau să îmi dau cu părerea în privinţa lui dar , dacă este aşa cum ziceţi voi atunci userul în respectiv se va dovedi incapabil pentru a deţine funcţia de helper.
Iar dacă aveţi vreo problemă cu el , in trecut , şi aveţi dovezi ii puteţi trimite mail lui Angel ( administrator@metin2rospeed.ro ) şi poate îşi reconsideră decizia.
Sus In jos
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

Data de inscriere : 05/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 4:47 am

Acum serios cand a fost ultima oara cand Angel a luat o decizie impreuna cu noi?El face mereu totul singur asa..de capul lui.Si nu cred ca se redeschid cererile pentru ca unu nu e in stare sa vorbeasca sau sa se comporte intr-o societate.Eu unul eram dispus sa ajut dar pentru Angel nu a contat...acum nu stiu ce sa zic No
Sus In jos
Perry*
Membru
Membru
Perry*

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 4:53 am

Ama sti ca eu nu mai joc de mult.
Dar ma deranjeaza un lucru.. ANgel face totu asa... In loc sa vada ce a facut darkstar iainte sa ii dea helper el a dat ca are multe msg si ca sta on.
Dar au fost topicuri cand isi baga si injura.
Nu mi se pare normal.. eu nu mai am treaba dar ma deranjeaza lucru asta..

Si app Ama ador poza de la av tau =)).
Sus In jos
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 5:11 am

InSiDoUs a scris:
Acum serios cand a fost ultima oara cand Angel a luat o decizie impreuna cu noi?El face mereu totul singur asa..de capul lui.Si nu cred ca se redeschid cererile pentru ca unu nu e in stare sa vorbeasca sau sa se comporte intr-o societate.Eu unul eram dispus sa ajut dar pentru Angel nu a contat...acum nu stiu ce sa zic No

InsiDoUs din ce vad eu tu esti suparat ca nu ai primit functie,daca primeai functie pariez ca nu mai faceai atata caz ca "darkstar a luat functie".
Si da cel mai probabil nu o sa se mai caute staff prea curand.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitimeVin Sept 28, 2012 5:15 am

Eu am verificat la majoritatea comportamentul de pana acum. Daca "mi-a scapat" careva este firesc. Din moment ce are aceasta functie, daca va avea un comportament neadecvat puteti aduce oricand reclamatii CU dovezi si persoana respectiva va fi sanctionata.

Subiect inchis.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Scuzati`ma ca ma bag.   Scuzati`ma ca ma bag. Icon_minitime

Sus In jos

Scuzati`ma ca ma bag.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» nush dc dar angel..........
» Buna tuturor (si scuzatima ca postez aic)
» SCUZATIMA CA AM POSTAT AICI DAR AJUTAMA ANGEL TE ROG!
» Scuzatima dar as vrea sa stiu o mica ... chestie !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: