| Propuneri! | |
|
+3*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ No On3 ReePuLeTz 7 participanți |
Vreti sa se aplice propunerile mele? | Da | | 60% | [ 9 ] | Nu | | 13% | [ 2 ] | Doar schimbarea temei forumuli | | 0% | [ 0 ] | Doar creearea unor sectiuni speciale | | 27% | [ 4 ] |
| Total voturi : 15 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| |
| |
No On3 Membru
Data de inscriere : 04/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Propuneri! Mier Sept 05, 2012 8:00 am | |
| Doar pentru cea cu categorii speciale. Tema forumului este perfecta, parerea mea. | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| Subiect: Re: Propuneri! Mier Sept 05, 2012 8:03 am | |
| Mie nu imi place pt ca este prea inchisa dar fiecare cu gusturile lui
| |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Propuneri! Mier Sept 05, 2012 8:04 am | |
| Cu tema forumului nu am nicio problemă cred ca este ok şi aşa cum este în momentul acesta.
Cât despre secţiuni speciale , cea cu Photoshop există deja ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) . Cele cu prezentări bresle,caractere şi specială cu jocuri sunt total PRO. Chiar ar trebui să se faca separat aşa ceva, mai ales pentru jocuri.
Update: Un model de postat ar fii foarte bun,doar că mă îndoiesc ca s-ar uita prea mulţi la aceste modele. Iar la secţiunea negoţ , da chiar ar trebui să fie aşa mi se pare cel mai normal şi util.
Ultima editare efectuata de catre Aмa.‹з in Mier Sept 05, 2012 11:25 am, editata de 2 ori | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
| Subiect: Re: Propuneri! Mier Sept 05, 2012 8:12 am | |
| - Aмa.‹з a scris:
Cât despre secţiuni speciale , cea cu Photoshop există deja ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) .
Da ai dreptate exista. Imi cer scuze..Dau edit acum Multumesc frumos de atentionare
| |
|
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: Propuneri! Mier Sept 05, 2012 10:34 am | |
| ai un pro dela mn pt sectiuni dar nu si pt tema
ce fac pela 3-4 noaptea cand bantui pe forum ca imi ia foc ochi dela atata alb:))) | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Propuneri! Mier Sept 05, 2012 11:57 am | |
| Tema forumului este deja de 2 ani şi ceva aceiaşi mie una deja mi se pare umpic cam plictisitoare , deci la asta PRO . Despre secţiunile speciale , sunt deacord . Cred că asta ar face mulţi jucători din metin , să îşi facă cont pe forum ca să spun aşa ''să se laude şi ei cu ce au '' . PRO Modelul despre secţiunile care le-ai specificat , acelea fiind : Negoţ , Eşti nou? Prezintă-te etc , vorba Amei , nu cred că ar fii luate prea des în considerare , dar cu care PRO Cât despre ultima propunere , mi se pare că ar fii mai bine aşa . Deoarece nu toţi ştiu cum arată itemul respectiv cu care uni mai postează la negoţ o poză cu ce doresc să dea . PRO Concluzia finală , mi se par utile propunerile tale .
| |
|
| |
ReePuLeTz Helper
| Subiect: Re: Propuneri! Mier Sept 05, 2012 12:01 pm | |
| Pai modele De ex daca nu posteaza dupa model direct T.C sau warn cum sunt pe toate forumurile..dupa mine este mult mai accesibil.daca este nevoie ma ocup eu de Modele..
| |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: Propuneri! Vin Sept 14, 2012 12:52 pm | |
| pentru ce exista discutii libere? | |
|
| |
DiCe Membru
Data de inscriere : 07/09/2012
| Subiect: Re: Propuneri! Vin Sept 14, 2012 9:17 pm | |
| Doar crearea unei sectiuni pentru jocuri ,,forumiste'', ca totusi asta ar trebui sa fie sectiunea de discutii libere si pe prima pagina mereu 70% sunt jocuri de facut post hunt in prostie... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri! | |
| |
|
| |
| Propuneri! | |
|