Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaAveti grija la xCaTu EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Aveti grija la xCaTu

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
/\/\∂×ί/\/\ίζζίaи
Membru
Membru
/\/\∂×ί/\/\ίζζίaи

Data de inscriere : 04/08/2012

Aveti grija la xCaTu Empty
MesajSubiect: Aveti grija la xCaTu   Aveti grija la xCaTu Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 3:51 am

Acum 2 zile, dadeam anunt ca dau 4 mod pe un steam care sa aiba macar cs ca restu nu ma intereseaza.. Imi da PM xCaTu.. si imi zice ca are el un steam.. Am zis ca e de treaba ca il vedeam zi de zi jucand.. imi spune sa i dau eu primu 2 mod.. imi da contul.. sa il vad, il pune pe emailu meu si i dau restul.. i dau 2 mod.. Ignor pe mess.. Iese de pe Metin.. Clar Furt. A 2-zi il vad on si il intreb pm: "Iti place sa furi?" El: "Cateodata Very Happy " ... I-am spus.. tu iti dai seama cate seri am stat treaz sa le fac din arme si deabea ma reapucasem.. a furat munca altuia.. i doresc cei mai rau omului respectiv. Si imi mai zice si ca nu avea steam deloc. Sa dea Dumnezeu sa ramana fara nimic pe el.. Oricum Angel si ardeash nu au ce sa faca.. in privinta asta.. Am citit regulamentul destul.. il stiu pe derost . Nici la scoala nu am invatat atat cat am invatat din regulament . Am postat acest subiect ca sa aveti voi grija.. Chiar si cei care au donat.. ca si aia sunt bani, munciti.. acuma mai am 4 mod din full.. Din cauza lui.. In fine nu ma face un joc dar gestul conteaza.. Cine vrea sa dea steam(Fara niciun fel de glume proaste.. YM: ******amba ) si dau 4 mod.. Va urez succes la toti in joc caci eu ma las, ma gasiti la un id.. Succes va doresc sa nu vi se intimple sa fiti furati. silent

Edit by DarkAngel! Fara id !

+T.C!
Sus In jos
Neymar.:*
Membru Elite
Membru Elite
Neymar.:*

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

Aveti grija la xCaTu Empty
MesajSubiect: Re: Aveti grija la xCaTu   Aveti grija la xCaTu Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 4:03 am

iti zic ceva:| nu da nimic inainte daca vrei iti dau eu steam! si il dau inainte
Sus In jos

Aveti grija la xCaTu
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Tomberon :: Gunoi-
Mergi direct la: