| Catre angel / ardeash implementare new status! | |
|
+12Boogie qTp ,,;;[TheBoy];;,, Amethist ScRe3nN GodFather♥ Neymar.:* ╚»Dracila«╝ *๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ HardStyle Łøẅ ReDTz Vanessa 16 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Vanessa Membru
Data de inscriere : 05/07/2012 Varsta : 28 Localizare : Craiova ♥
| Subiect: Catre angel / ardeash implementare new status! Mar Aug 14, 2012 4:52 pm | |
| Angel , Ardeash :d se poate implementa acest new quest in statusul jocului? Name : Bonus [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si joc acolo sa apara ceva de genu : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Despre ce este vorba? un fel de mini calc.. care near calcula toate bonusurile.. cat la % semi om % otrava % critica % rezistente % tarie % monstri % flex % inteligenta si tot asa etc... ar fii super marfa asa am sti toti cat % avem bonusurile... Angel ardeash se poate? ar fi foarte fain.. Pareri ceva ceilalti? | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| |
| |
Łøẅ Membru
Data de inscriere : 28/07/2012 Varsta : 27 Localizare : Pitesti
| |
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 12:12 am | |
| hmm... astai cea mai buna ideie auzita vreo data bravo | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 1:49 am | |
| Ar fii super ! Daca vrea si angel si ardeash , sigur ar mai popula serveru ... toti avem idei si putem prea bine sa ne spunem si propria opinie , avem idei bune , cu toti ! Dar cu timpul speram sa puna in aplicare . PRO | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 2:16 am | |
| Pentru acel sts din cate stiu ii molt de munca..si nu cred ca merita.. nu e asa greu sa iti calculezi cata aparare sabie/2maini/pumnal etc si ce rezistente ai.. :p mai ales daca ai mod..ceea ce cam domina pe sv. | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 2:24 am | |
| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 4:17 am | |
| A facut din greseala,fara off topic
PRO | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
| |
Vanessa Membru
| Subiect: bunnnnnnn Mier Aug 15, 2012 5:25 am | |
| - ╚»DarkAngel♥Madi«╝ a scris:
- Pentru acel sts din cate stiu ii molt de munca..si nu cred ca merita.. nu e asa greu sa iti calculezi cata aparare sabie/2maini/pumnal etc si ce rezistente ai.. :p mai ales daca ai mod..ceea ce cam domina pe sv.
Ok sa zicem ca ai dreptate.. dar e cam greu sa stai sa calculezzii tu fiecare bonus in parte:) asa ar fi mai unsor putin.. doar te uitai in status.. si vedeai cat% mobii ai cat% otrava etc etc:) era super bn puteai sa iti faci itemele mai unsor dupa bunul plac:) parerea meaP:P | |
|
| |
Łøẅ Membru
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 5:27 am | |
| | |
|
| |
Vanessa Membru
| Subiect: mersiiiiiiiii Mier Aug 15, 2012 8:39 am | |
| Up :d | |
|
| |
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 8:53 am | |
| idee asta e buna pt cei care nu au moduri . | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 9:27 am | |
| pro, dar nu prea cred ca se implementeaza... nu prea isi au rost topicurile astea | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 11:05 am | |
| pentru moduri nu e nevoie , normal ..modatele se calc exact rez otrava ap sabie etc.. | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 12:11 pm | |
| Contra... Daca ar aplica toate propunerile facute ar fi cam asa: Astazi baga asta, maine NPC de facut P'uri, poimaine server 2... peste cateva zile isi baga p**a ca incep sa apara tot felul de buguri Si dupa sarim cu comentarii | |
|
| |
Boogie qTp Membru
Data de inscriere : 29/01/2012 Varsta : 31 Localizare : Intre blocuri:D
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 2:17 pm | |
| o idee buna dar nu cred ca va fi aprobata pentru ca trebuie modificat clientul si iar pus la download si iar pleaca 20-30 de playeri care nu se uita pe forum... | |
|
| |
Łøẅ Membru
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 10:30 pm | |
| - Boogie qTp a scris:
- o idee buna dar nu cred ca va fi aprobata pentru ca trebuie modificat clientul si iar pus la download si iar pleaca 20-30 de playeri care nu se uita pe forum...
)) )) )) ))) eu PRO cu Boogiee! ce mas rade sa se inchida speedu:)) | |
|
| |
(\/)д®ζω§ Membru
Data de inscriere : 28/06/2012 Varsta : 27
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Aug 15, 2012 11:14 pm | |
| buna ideea NU MAI FITI BA NEGATIVISTI CA O SA BAGE ANGEL CA E BAIAT DESTEPT:> | |
|
| |
ReDTz Membru Elite
Data de inscriere : 22/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| |
| |
No On3 Membru
Data de inscriere : 04/09/2012 Varsta : 27 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Sept 05, 2012 3:49 am | |
| Pro, a inceput sa apara chestia asta pe foarte multe servere si nu ar strica si aici. | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡ Helper
Data de inscriere : 15/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Sept 05, 2012 4:18 am | |
| Pro , ar fii mai simplu pentru toţi să poata vedea totalurile , ar fii mult mai uşor de făcut un set mobi sau vs sura etc.. Să speram că o sa implementeze. | |
|
| |
ReePuLeTz Helper
Data de inscriere : 30/06/2011 Varsta : 30 Localizare : Undeva in lumea larga!!!
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! Mier Sept 05, 2012 7:25 am | |
| Ar fi o idee buna. Am vazut`o pe mai multe servere. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Catre angel / ardeash implementare new status! | |
| |
|
| |
| Catre angel / ardeash implementare new status! | |
|