Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaDin problema in Problema .. EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Din problema in Problema ..

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
TheDraagoon
Membru
Membru

Data de inscriere : 08/01/2012

Din problema in Problema .. Empty
MesajSubiect: Din problema in Problema ..   Din problema in Problema .. Icon_minitimeJoi Aug 09, 2012 10:59 pm

Ieri am reusit sa ma joc o ora aseara.. infine azi deschid ala launch metin2 .. si imi apare autopatcheru alb tot dau click pe el se face umpic negru si apoi apare ca nu raspunde si peste un minut da mt2 auto patch erorr.. am pc bun
2gb ram 250 gb hard intel dual core 2.6 si 2.7 256 mb la placa video. si pe ro mergea cu autopatcheru lor.. tin sa zic ca aseara a mers.. am asa net framework 2.0 3.5 si 4.0 de ce nu merge?Neutral
Sus In jos
(\/)д®ζω§
Membru
Membru

Data de inscriere : 28/06/2012
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Din problema in Problema ..   Din problema in Problema .. Icon_minitimeJoi Aug 09, 2012 11:21 pm

asa face dimineata :-? dar incearca acum ca merge
Sus In jos
TheDraagoon
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Din problema in Problema ..   Din problema in Problema .. Icon_minitimeVin Aug 10, 2012 4:02 am

revin cu edit daca merge multam frate..
Sus In jos
mortisS
Membru
Membru
mortisS

Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Focsani

MesajSubiect: Din problema in Problema ..   Din problema in Problema .. Icon_minitimeVin Aug 10, 2012 5:47 pm

mai patesc si eu asa cateodata,dar mai rar.ajung sai dau un restart la pc sau sa insist cu patcheru,ar trebui sa mearga pana la urma
Sus In jos
MasterLover
Membru
Membru
MasterLover

Data de inscriere : 13/01/2012
Varsta : 27
Localizare : Jud. Mh.

MesajSubiect: Re: Din problema in Problema ..   Din problema in Problema .. Icon_minitimeSam Aug 11, 2012 2:51 am

si eu am tot procesor intel dual core 2,6 dar la mine se blocheaza si scrie not rasponding atunci cand sunt intrat in joc...
Sus In jos
TheDraagoon
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Din problema in Problema ..   Din problema in Problema .. Icon_minitimeSam Aug 11, 2012 11:32 pm

vad ca nu merge dimineata.. daca'i dau restart dimineata e degeaba Smile) in fine ..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Din problema in Problema ..   Din problema in Problema .. Icon_minitime

Sus In jos

Din problema in Problema ..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O problema..
» Problema! :|
» Problema...
» PROBLEMA!!!
» Am si eu o problema

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum