Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaProblema Bara in joc EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Problema Bara in joc

In jos 
+6
FrostBite
Boogie qTp
ScRe3nN
StreetArt
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
ReePuLeTz
10 participanți
AutorMesaj
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

Problema Bara in joc Empty
MesajSubiect: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeMier Aug 08, 2012 2:15 am

Asi vrea sa stiu din ce cauza dispare bara din joc deoarece caracterul principal(pe cel pe care joc de foarte mult timp) imi dispare bara la fiecare teleportare dintro harta in alta...iar pe cele secundare (farmer etc etc facute mai recent) nu dispare deloc...si asi dori sa imi spuneti din ce cauza dispare bara si ce pot face ca sa o repar
Sus In jos
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeMier Aug 08, 2012 2:28 am

Eu ştiu că dispare bara din cauza prietenilor , deoarece ai prea mulţi . Păstrează-i doar pe cei cu care ţii legătura cel mai des , cei care nu mai intră , ştergei . Ei bine am avut şi eu problema aceasta eu i-am şters şi am doar câţva cu care ţin legătura şi totuşi nu mi-a mai dispărut bara cam din decembrie-februarie. Părerea mea , eu zic că merită încercată şi această variantă .
Sus In jos
StreetArt
Membru
Membru
StreetArt

Data de inscriere : 27/06/2012
Varsta : 26
Localizare : Constanta,RO

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeJoi Aug 09, 2012 9:59 am

Am avut si eu aceeasi problema cand ma apucasem, dar disparuse la prima mentenanta Smile Acum a aparut din nou da nu cred ca e de la prieteni prea multi Very Happy
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 1:40 am

Da, si eu o am. uite cum rezolvati:

luati orice carte, de ex carte de transformare sau minecrit. si o cititi normal, ca pe ro, fara pergamente si alte smecherii. dupa ce ati citit-o, nu conteaza dak a esuat sau nu, dati un relog si gata, aveti bara Very Happy

ps: lasa reply daca a mers Razz
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

Data de inscriere : 29/01/2012
Varsta : 31
Localizare : Intre blocuri:D

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 3:16 am

bara dispare ka tia ramas bagat citit concentrat si ai dat logout citeste alta carte si o sa mearga cel putin mie pe ro mia mers
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro/
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 7:30 am

Boogie qTp a scris:
bara dispare ka tia ramas bagat citit concentrat si ai dat logout citeste alta carte si o sa mearga cel putin mie pe ro mia mers

Nu neaparat daca ai cititu activat nu ai bara , si eu am cititu concentrat activat (asa mi-a ramas dupa ce am facut p:D) si am bara. De obicei daca resetezi skill si le faci iar la p apare , cel putin la mine asa a trebuit sa fac sa reapara.
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

Data de inscriere : 29/01/2012
Varsta : 31
Localizare : Intre blocuri:D

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 7:56 am

Martinez a scris:
Boogie qTp a scris:

Nu neaparat daca ai cititu activat nu ai bara , si eu am cititu concentrat activat (asa mi-a ramas dupa ce am facut p:D) si am bara. De obicei daca resetezi skill si le faci iar la p apare , cel putin la mine asa a trebuit sa fac sa reapara.
nop u nu mai ai cititu activat daca zici ca ai bara dp ce dai logout nici nu ai de unde sa sti dak e activat ka nu apare in stanga sus apare doar exorcizmu acolo:P
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro/
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 12:38 pm

sa stiti ca nu e de la prieteni am stat si eu odata cand jucam pe OV1D1UU am stat jumate de ora sa ii sterg pe toti si degeaba nu a disparut..angel spunea ca caracterele mai vechi de un an au aceasta problema cu bara:-??
Sus In jos
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Varsta : 29
Localizare : [BV] :X

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 10:48 pm

am avut si eu problema asta
am incercat faza cu stersul prietenilor din lista miam lasat doar 2-3 si tot nu aveam bara
mie in general imi dispare cand fac duele sau ma dau pe liber...
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 1:51 pm

Dispare cand da`i pe un NPC mie asa mi se intampla sau cand aveai lag si te teleportai intr`o mapa.
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitimeLun Aug 20, 2012 7:47 am

* Raspuns primit. Topic Closed. Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Problema Bara in joc   Problema Bara in joc Icon_minitime

Sus In jos

Problema Bara in joc
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Problema cu "bara"