Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMesut Ozil compilation ! :> EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mesut Ozil compilation ! :>

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

Data de inscriere : 04/09/2010
Varsta : 30
Localizare : OνєяGяανє

Mesut Ozil compilation ! :> Empty
MesajSubiect: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitimeDum Aug 05, 2012 9:13 am

So.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Best playmaker in the world Very Happy

LIKE / SUBSCRIBE daca va place !
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitimeMar Aug 07, 2012 5:52 am

nu prea imi place ca nu are efecte ca si al lui iGod. dar hai un like pt muzica si pt 1080p Very Happy
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitimeMar Aug 07, 2012 6:01 am

crezi ca efectele fac totul Neutral ? un clip nu e tare daca ii incarci 1000 de efecte..in fine :-j pararea ta Very Happy oricum mersi de like Very Happy
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitimeMar Aug 07, 2012 11:03 am

ziceam si eu macar un intro pe acolo, nu 1000 de efecte Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitimeMar Aug 07, 2012 12:39 pm

sincer nu inteleg la ce va obositi sa faceti topikuri de astea parca va da voua jumate de salar ca al laudati si ca al faceti voi nu stiu cum..Neutral pierdeti timpul degeaba sincer fara suparare..
Sus In jos
♫JυѕтOνєя™♫
V.I.P.
V.I.P.
♫JυѕтOνєя™♫

MesajSubiect: Re: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitimeMier Aug 08, 2012 6:57 am

OV1D1UU a scris:
sincer nu inteleg la ce va obositi sa faceti topikuri de astea parca va da voua jumate de salar ca al laudati si ca al faceti voi nu stiu cum..Neutral pierdeti timpul degeaba sincer fara suparare..

Si tu ce faci ? tu nu iti pierzi timpu ca joci metin ?
Sus In jos
KeKe ๏̯͡๏
Membru
Membru
KeKe ๏̯͡๏

Data de inscriere : 18/11/2010
Varsta : 26
Localizare : Pe Scaun, In fata Pc-ului !

MesajSubiect: Re: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitimeMar Aug 21, 2012 3:21 am

Ce sa zic..E super video-u
Like
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mesut Ozil compilation ! :>   Mesut Ozil compilation ! :> Icon_minitime

Sus In jos

Mesut Ozil compilation ! :>
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: