Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaCopilul tau ce face in vacanta de vara? EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Copilul tau ce face in vacanta de vara?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
InZonaTa
Membru
Membru

Data de inscriere : 08/07/2012

Copilul tau ce face in vacanta de vara? Empty
MesajSubiect: Copilul tau ce face in vacanta de vara?   Copilul tau ce face in vacanta de vara? Icon_minitimeMier Iul 25, 2012 11:33 pm

In curs de verificare..Asteptati aprobarea.

Ultima editare efectuata de catre MƛƊƛƦƛ in Joi Iul 26, 2012 4:15 am, editata de 1 ori (Motiv : .)
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Copilul tau ce face in vacanta de vara?   Copilul tau ce face in vacanta de vara? Icon_minitimeJoi Iul 26, 2012 3:52 am

bai gospodar dute si lasane cu vacantele tale.Mai e august din vacanta si tu anunti de alta vacanta.
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Copilul tau ce face in vacanta de vara?   Copilul tau ce face in vacanta de vara? Icon_minitimeJoi Iul 26, 2012 4:13 am

Mie mi se pare o idee buna chestia asta cu excursia,pentru copiii mai mici,isi pot anunta parintii,totusi nu sunt sigur daca ai voie sa postezi aici,ma gandesc ca nu e reclama dar ar trebui aprobarea unui admin ca sa va faceti publicitate. O sa ma consult cu un administrator si revin,pana atunci TC,daca aveti voie sa faceti asta o sa reeditez subiectul.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Copilul tau ce face in vacanta de vara?   Copilul tau ce face in vacanta de vara? Icon_minitime

Sus In jos

Copilul tau ce face in vacanta de vara?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Vacanta placuta!
» Copilul meu din prima casatorie :)))
» Cei-IV-Mini-Eroi...Ep2 Vacanta
» Scuzati topicul ! Dar ma dispera copilul ala ;(
» in vacanta:))))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum