Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaNew Item : Armura de Lup - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

New Item : Armura de Lup

In jos 
+21
Neymar.:*
GodFather♥
Amethist
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAмα. ✡
Blake.
ReDTz
,,;;[TheBoy];;,,
artist88
OV1D1UU
.kancuro
Ļ¥ℓยℓ¥ℓª
spaimasv
Nevermore
StreetArt
Coca-Cola;x
ScRe3nN
.Úniqúe
dRuId.#
cяσss.
ady_sniper
[Owner]Angel
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iul 12, 2012 2:31 am

* Simpatica armura. ;;]
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Iul 12, 2012 10:49 pm

Funny
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Varsta : 28
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 16, 2012 4:47 am

fain:D
Sus In jos
FeAr!!:X
Membru
Membru
FeAr!!:X

Data de inscriere : 16/03/2012
Varsta : 28
Localizare : pe WC!

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 30, 2012 5:51 am

Am observat ca la multi dintre voi va plac aceste itm .Adika.. zau? uitativa la coada aia s :Smile) cine ar cumpara asa ceva :Smile) mai costa si bani reali = md.. E nu va pot intelege.. cumde puteti sa jucati un asemenea joc? Adica tot respectul pentru Angel si ARdeas ca s-au chinuit sa faca acest joc dar totusi.. Mereu apar buguri,itm ff ciudate, meren ni se zice sa oprim antivirusul pentru a putea rula jocul bine, grafica e sub orice critika,Jocul nu are niciun sens: cei aia sa stai toata ziua intrun cerc si sa injuri sau sa vorbesti toata ziua. Asta este joc???!!! UItativa la alte jocuri , toate sunt mult mai avansate si mult mai interesante decat Metin 2. Exista o gramada de jocuri,care sunt foarte faine precum : Skyrim,Call of Duty ,World of Warcrat, Rappelz, Sniper Elite, MAX PAYNE, Prototype 2, Dragon Age.. si multe multe altele Dece la aceste jocuri nu prea exista prbleme sau ciudateni ca la MEtin 2? find ca Metinu e mai bun nu Wink =]]] ? Si in plussunt o gramada de jocuri deosebite ca si cele pe care le -am enumerat mai sus la care NU TREBUIE SA PLATITI NIMIC.Cu metinul nu faceti altceva decat sa umpleti buzunarele Administratorilor, Si atat. Cee?! aveti cumva 3 ani pentru a nu va da seama de ce se intampla ?

Salutari prietenilor de la BionickSuraa!!
Marias, Sckeptik, D0gG etc
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 30, 2012 6:01 am

In Romania exista democratie. Fiecare joaca ce ii place si ce vrea. Fiecare cu gusturile lui. Crezi ca pentru oficial nu s-au gasit "destepti" care sa comenteze ? Ideea este ca metinul nu va muri cat are jucatori, persoane carora le face placere sa creeze si ceva virtual.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iul 30, 2012 8:55 am

FeAr!!:X a scris:
Am observat ca la multi dintre voi va plac aceste itm .Adika.. zau? uitativa la coada aia s :Smile) cine ar cumpara asa ceva :Smile) mai costa si bani reali = md.. E nu va pot intelege.. cumde puteti sa jucati un asemenea joc? Adica tot respectul pentru Angel si ARdeas ca s-au chinuit sa faca acest joc dar totusi.. Mereu apar buguri,itm ff ciudate, meren ni se zice sa oprim antivirusul pentru a putea rula jocul bine, grafica e sub orice critika,Jocul nu are niciun sens: cei aia sa stai toata ziua intrun cerc si sa injuri sau sa vorbesti toata ziua. Asta este joc???!!! UItativa la alte jocuri , toate sunt mult mai avansate si mult mai interesante decat Metin 2. Exista o gramada de jocuri,care sunt foarte faine precum : Skyrim,Call of Duty ,World of Warcrat, Rappelz, Sniper Elite, MAX PAYNE, Prototype 2, Dragon Age.. si multe multe altele Dece la aceste jocuri nu prea exista prbleme sau ciudateni ca la MEtin 2? find ca Metinu e mai bun nu Wink =]]] ? Si in plussunt o gramada de jocuri deosebite ca si cele pe care le -am enumerat mai sus la care NU TREBUIE SA PLATITI NIMIC.Cu metinul nu faceti altceva decat sa umpleti buzunarele Administratorilor, Si atat. Cee?! aveti cumva 3 ani pentru a nu va da seama de ce se intampla ?

Salutari prietenilor de la BionickSuraa!!
Marias, Sckeptik, D0gG etc

Cand inveti sa scrii atunci sa mai comentezi despre metin.
Bine a mai spus Angel. Fiecare joace ce vrea, cat vrea si cum vrea.
Sus In jos
Nevermore
Membru
Membru
Nevermore

Data de inscriere : 21/02/2012
Varsta : 32
Localizare : iasi/pascani

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 31, 2012 5:37 am

coada dintre picioare o face freza
ia schimbativa freza si punetiva armura la fiecare tip de freza...sa vedeti ca, coada o sa fie in alta pozitie
Sus In jos
Łøẅ
Membru
Membru

Data de inscriere : 28/07/2012
Varsta : 27
Localizare : Pitesti

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iul 31, 2012 8:33 am

Nevermore a scris:
coada dintre picioare o face freza
ia schimbativa freza si punetiva armura la fiecare tip de freza...sa vedeti ca, coada o sa fie in alta pozitie
misto armura
Sus In jos
http://www.metin2ro.all-up.com
kiduu
Membru
Membru
kiduu

Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 29

MesajSubiect: >:D<.   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitimeMier Aug 01, 2012 6:08 pm

Like nr 44.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: New Item : Armura de Lup   New Item : Armura de Lup - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

New Item : Armura de Lup
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» New Item : Armura de Urs
» New Item: Armura Basa
» New Item: Armura de Tigru
» New Item : Armura de Mistret
» Detalii evoluare armura de safir din armura de smarald

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum