| NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download | |
|
+14Horica(Jump) StreetArt Xara spaimasv Al3xxKickBoxer Neymar.:* Op3nN ,,;;[TheBoy];;,, Coca-Cola;x mafiaitaliana .Úniqúe ardeash dRuId.# [Owner]Angel 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Vin Iun 29, 2012 11:30 am | |
| - [GA]ardeash a scris:
- Tu ori esti prost ori te faci ...
Cum sa pierzi playeri cu un lucru bun ?... cred ca am gasit rezultatu ( esti prost ) Tu ori esti prost ori te prefaci ?Multi dintre playeri nu se uita pe forum sa vada ca sa schimbat client'ul si ca trebuie sa downloadeze altul Sau pur si simplu nul mai downloadeaza de loc si asa o sa se mai piarda din playeri... cred ca am gasit rezultatul ( esti prost ) Ardeash inteligentul care vrea sa faca impresie printe copii Hai acum dai ban.. ca asa stivi voi sa rezolvati problemele Pace ! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Vin Iun 29, 2012 11:44 pm | |
| ,,;;[TheBoy];;,, ai grija cum vorbesti si tu. Pentru "copii" ca tine care nu se uita pe forum NU AVEM NOI NICI O VINA, nu vom pune redirect automat pe forum pentru ca lenea doare. Ai scris cu litere de tipar CLIENT EXPIRAT la cel vechi ca sa vada si ala mai chior. Acum e problema fiecaruia cat se intereseaza sau nu. Daca nu descarca acum vor descarca atunci cand nu mai functioneaza acela. Daca nu, se pierd 10 revin 200 dinainte. Daca tu n-ai de gand sa il descarci nu veni cu chestii gen R.I.P deoarece, poate te miri de ce te-a jignit dar indirect, si tu ai facut asta la noi. Am tras destul ca sa vada toate itemele deoarece existau niste probleme la unele si multe alte chestii. Teoretic, vechiul client nu putea fi adus in aceasta stare. | |
|
| |
kill3ru Membru
Data de inscriere : 27/06/2012
| |
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Sam Iun 30, 2012 4:17 pm | |
| - ,,;;[TheBoy];;,, a scris:
- [GA]ardeash a scris:
- Tu ori esti prost ori te faci ...
Cum sa pierzi playeri cu un lucru bun ?... cred ca am gasit rezultatu ( esti prost ) Tu ori esti prost ori te prefaci ? Multi dintre playeri nu se uita pe forum sa vada ca sa schimbat client'ul si ca trebuie sa downloadeze altul Sau pur si simplu nul mai downloadeaza de loc si asa o sa se mai piarda din playeri... cred ca am gasit rezultatul ( esti prost )
Ardeash inteligentul care vrea sa faca impresie printe copii Hai acum dai ban.. ca asa stivi voi sa rezolvati problemele Pace ! Prostul e un om deştept care vrea sa aiba dreptate in momentul asta... exact ce faci tu! ... M-a intrebat cineva cum “categorisesc” eu oamenii drept prosti... in opinia mea, prostul este acea persoana care fara sa cunoasca sau sa isi puna intrebari emite judecati de valoare cu privire la adevaruri universale fara sa inteleaga despre ce este vorba... Prostul opereaza (rar in mod valid, rar obtinand un rezultat) cu concepte despre care nu are habar, nu isi pune intrebari si nu are capacitatea de a intelege, e ignorant si nu il intereseaza decat prostia lui...este acea specie de prost rautacios care foloseste rautatea ca mijloc de aparare atunci cand i se pare ca va fi demascat, cand se simte timorat in fata unei persoane inteligente (sau pe care o considera el inteligenta). Cred ca cu totii aveti asemenea specimene in sfera voastra mai mult sau mai putin apropiata! Sfatul meu e sa ii ignorati…prostul se oftica rau cand nu e bagat in seama ca sa iasa el in evidenta cat de prost e…si sa va mai toarne niste rautati cu gust de prostie…astea sunt singurele lui fericiri…de altceva nu e capabil si pentru cei cu empatie chiar starneste mila…asa ca nu ii dati nici macar aceste clipe de satisfactie…lasati-l cu frustrarile si complexele lui… sa se inece in prostie! PACE! | |
|
| |
mortisS Membru
Data de inscriere : 14/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Focsani
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Dum Iul 01, 2012 1:16 am | |
| intradevar exista opinii diferite in legatura cu clientul,nu stiu dc unii sunt nemultumiti,clientul nu mai are erori si trebuie apreciata munca staffului.nu e usor nici pentru ei sa intretina serveru.ai facut o treaba buna Ardeash.Felicitari!!! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Dum Iul 01, 2012 11:01 am | |
| Gata, incetati cu cearta. | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Dum Iul 01, 2012 1:55 pm | |
| | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Lun Iul 02, 2012 5:47 am | |
| I'ai inchis gura cu ultima replica:)) (definitia prostului)
ON:pare promitator descarc si eu noul client sa vedem daca este vreo schimbare vizuala.ca eu nu am intalnit eroarea cu "?????".Bravo staff abia asteptam sa bagati si alte chestii pe server.diferite avctivitati etc sa atrageti atentia jucatorilor ca din ce am observat majoritatea s'au plictisit deoarece ca au facut lv maxim si nu mai au ce face acum intra doar pentru a sta map 2 red(cum e in regat la mine) si pentru duele.Nici warurile nu mai sunt ca "pe vremuri"pur si simplu s'au plictisit:(.
| |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Lun Iul 02, 2012 11:58 am | |
| Daca nu am intrat o perioada pe forum.. pt ca am avut alt ceva mai bun de facut inseamna ca mia inchis gura ? Ardeash.. hai sa incepem cu textele.. Let's go: )) Un adjectiv e disponibil, singurul definibil pentru un cretin difuzibil, acela e penibil, tu om divizibil cu gazul coercifil, iti astup orificiul amovibil cu un sos consumptibil, tarane nu esti audibil sau compatibil cu rasul, cand vad ce scrii devin irascibil. In fata oamenilor ca tine sunt lizibil de invincibil, primesti m**e repetata nestingibil pe cale audio ai fost nuizibil, acum te gandesti la ce traductibil, nu-i nevoie iti reproduc; eu tare - tu slab, esti oribil..Si acum o sa imi dai ban.. pt ca esti prea slab sa mai continui... Eu zic ca mai bine nu te bagai in seama PACE ! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download Lun Iul 02, 2012 12:01 pm | |
| Nu, am sa iti dau eu o zi ban pentru ca iti place sa te iei de staff si sa il provoci.
Subiect inchis ! | |
|
| |
ardeash Membru Elite
| |
| |
| NOU !!! Clientul fara eroare disponibil la download | |
|