| Un truc super simplu' | |
|
+4GodFather♥ Perry* ǩhƪLL mUziK ! 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mUziK ! V.I.P.
Data de inscriere : 28/06/2010 Localizare : Pe Scaun .
| Subiect: Un truc super simplu' Mar Iun 19, 2012 11:24 pm | |
| Deci daca vrei sa castigi bani. (Pentru donat , pentru ce vrei) Poti s-a faci un pariu cu un coleg ca poti sa ii citesti gandurile . Dupa ii supui gandestete repede repede repede repede repede la o culoare . Culoarea va fi rosu . Incercati cu parintii ca merge . ! | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Mier Iun 20, 2012 1:33 am | |
| Si daca se gandeste la albastru?Sau la mov in momentul respectiv?Ai bani in - pentru donat | |
|
| |
Perry* Membru
Data de inscriere : 23/08/2010 Varsta : 30 Localizare : La dracu.
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Mier Iun 20, 2012 1:51 am | |
| Ce porcarie. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Mier Iun 20, 2012 2:53 am | |
| E o prostie.Pentru asa ceva trebuie sa incerci sa le introduci oamenilor in subconstient anumite grupuri de cuvinte care au drept corespondent o culoare,incerci sa ii faci sa fie concentrati pe tine,fara sa isi dea seama ca incerci sa ii pacalesti,astfel daca folosesti aceste grupuri de cuvinte ei se vor increde in informatiile pe care le-ai introdus in subconstientul lor,iar rezultatul va fi cel acceptat. Profesia la care se practica asa ceva e cel de mentalist.. Uitati-va si voi pe Discovery,luati o carte ceva Spor la treaba. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Mier Iun 20, 2012 2:57 am | |
| Nu esti o procarie e o semi-porcarie pentru ca tu spui " Repede , Repede , Repede " El se gandeste la o culoare cu R si subconstientul zice ROsu
Ultima editare efectuata de catre Ðяuiđ. in Joi Iun 21, 2012 2:37 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Mier Iun 20, 2012 7:23 am | |
| pai rosu e cea mai des aleasa culoare de oameni. dar tot sunt sanse doar de vre 50% sa reauseasca | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Mier Iun 20, 2012 9:21 am | |
| - Ðяuiđ. a scris:
- [blur] Nu esti o procarie e o semi-porcarie pentru ca tu spui " Repede , Repede , Repede " El se gandeste la o culoare cu R si subconstientul zice ROsu
Ai dreptate la faza cu R,la care lui o sa ii vina Rosu,dar depinde de faptul in care zici si stii sa convingi acea persoana,nu depinde doar de ce zici. | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Joi Iun 21, 2012 5:59 am | |
| uitati-va la vlad grigorescu, va invata cum sa faceti chestii de astea cu mentalism | |
|
| |
Ing3rash Membru
Data de inscriere : 16/06/2012 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea :D
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Vin Iun 22, 2012 12:01 am | |
| | |
|
| |
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: Re: Un truc super simplu' Vin Iun 22, 2012 3:51 am | |
| mi l-a facut sormea...doar ca nu am spus rosu, am spus red ) | |