Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaUn truc super simplu'  EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Un truc super simplu'

In jos 
+4
GodFather♥
Perry*
ǩhƪLL
mUziK !
8 participanți
AutorMesaj
mUziK !
V.I.P.
V.I.P.
mUziK !

Data de inscriere : 28/06/2010
Localizare : Pe Scaun .

Un truc super simplu'  Empty
MesajSubiect: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 11:24 pm

Deci daca vrei sa castigi bani. (Pentru donat , pentru ce vrei) Poti s-a faci un pariu cu un coleg ca poti sa ii citesti gandurile .
Dupa ii supui gandestete repede repede repede repede repede la o culoare . Culoarea va fi rosu . Incercati cu parintii ca merge . !
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeMier Iun 20, 2012 1:33 am

Si daca se gandeste la albastru?Sau la mov in momentul respectiv?Ai bani in - pentru donat Smile
Sus In jos
Perry*
Membru
Membru
Perry*

Data de inscriere : 23/08/2010
Varsta : 30
Localizare : La dracu.

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeMier Iun 20, 2012 1:51 am

Ce porcarie. albino
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeMier Iun 20, 2012 2:53 am

E o prostie.Pentru asa ceva trebuie sa incerci sa le introduci oamenilor in subconstient anumite grupuri de cuvinte care au drept corespondent o culoare,incerci sa ii faci sa fie concentrati pe tine,fara sa isi dea seama ca incerci sa ii pacalesti,astfel daca folosesti aceste grupuri de cuvinte ei se vor increde in informatiile pe care le-ai introdus in subconstientul lor,iar rezultatul va fi cel acceptat.

Profesia la care se practica asa ceva e cel de mentalist.. Uitati-va si voi pe Discovery,luati o carte ceva Smile Spor la treaba.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeMier Iun 20, 2012 2:57 am

Nu esti o procarie e o semi-porcarie pentru ca tu spui " Repede , Repede , Repede " El se gandeste la o culoare cu R si subconstientul zice ROsu

Ultima editare efectuata de catre Ðяuiđ. in Joi Iun 21, 2012 2:37 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeMier Iun 20, 2012 7:23 am

pai rosu e cea mai des aleasa culoare de oameni. dar tot sunt sanse doar de vre 50% sa reauseasca
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeMier Iun 20, 2012 9:21 am

Ðяuiđ. a scris:
[blur] Nu esti o procarie e o semi-porcarie pentru ca tu spui " Repede , Repede , Repede " El se gandeste la o culoare cu R si subconstientul zice ROsu

Ai dreptate la faza cu R,la care lui o sa ii vina Rosu,dar depinde de faptul in care zici si stii sa convingi acea persoana,nu depinde doar de ce zici.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeJoi Iun 21, 2012 5:59 am

uitati-va la vlad grigorescu, va invata cum sa faceti chestii de astea cu mentalism
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Ing3rash
Membru
Membru
Ing3rash

Data de inscriere : 16/06/2012
Varsta : 24
Localizare : In lumea mea :D

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitimeVin Iun 22, 2012 12:01 am

Ce chestie`
Sus In jos
Nevermore
Membru
Membru
Nevermore

Data de inscriere : 21/02/2012
Varsta : 32
Localizare : iasi/pascani

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'   Un truc super simplu'  Icon_minitimeVin Iun 22, 2012 3:51 am

mi l-a facut sormea...doar ca nu am spus rosu, am spus red Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un truc super simplu'    Un truc super simplu'  Icon_minitime

Sus In jos

Un truc super simplu'
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: