Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasate rog intra shi citeshte EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

te rog intra shi citeshte

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

te rog intra shi citeshte Empty
MesajSubiect: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 7:56 am

multzi dintre voi ma cunosc pe sv k Shiori/Sagome, problema e k cnv dp acest sv imi shtie contul pe care am aceste caractere, asha k, dak vreodata o sa vb urat cu voi dp unul dintre cele doua caractere sa shtitzi k nu sunt eu ci e cel/cea care imi shtie contul

shtiu k pt cei care nu ma cunosc o sa li se para k am facut acest topic pt a marii nr de mesaje sau alte chestii din astea, dar eu nu l-am facut pt asta...motivul pt care l-am facut este k NU
vreau sa-mi pierd prietenii din cauza unui/unei persoane care imi shtie mie contul

Ultima editare efectuata de catre Shiori:X in Mier Iun 27, 2012 10:48 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 8:41 am

E bine ca ai anuntat ! Protejazati contul !
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 11:14 am

Potzi schimba parola ... si cred k si adresa de e'mail pe care e facut contul ...
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 12:23 pm

E super nasol sa pierzi un cont stiu cum e ... Ai dat cuiva contul si parola? Si daca a intrat pe el iti dai seama ca n-o sa mai gasesti nimica.
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeLun Iun 18, 2012 1:45 am

Coca-Cola;x a scris:
E super nasol sa pierzi un cont stiu cum e ... Ai dat cuiva contul si parola? Si daca a intrat pe el iti dai seama ca n-o sa mai gasesti nimica.

nu l-am dat nimanui...cat despre itm, le tzin in dep
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeLun Iun 18, 2012 2:08 am

Shiori:X a scris:
Coca-Cola;x a scris:

Sper ca n-ai parola la depozit 00000.... Smile). Daca ai o parola mai complicata e bine... Deci fi atenta ce sa faci... intri pe site dai la login si dai la am uitat parola..bagi acolo e mailu si intrebarea aia secreta si iti iei parola inapoi.
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeLun Iun 18, 2012 2:52 am

Coca-Cola;x a scris:
Shiori:X a scris:
Coca-Cola;x a scris:

Sper ca n-ai parola la depozit 00000.... Smile). Daca ai o parola mai complicata e bine... Deci fi atenta ce sa faci... intri pe site dai la login si dai la am uitat parola..bagi acolo e mailu si intrebarea aia secreta si iti iei parola inapoi.

nu am parola aia cu 0... la dep
Sus In jos
xMorty
Membru
Membru
xMorty

Data de inscriere : 26/05/2012
Localizare : undeva in banat

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitimeLun Iun 18, 2012 10:33 am

eo m-am enervat cand am uitat parola de la dep =))) o trebuit sa il caut pe angel pe joc din cauza ca imi era prea lene sa trimit un mail si uitam intotdeauna.. da am avut un noroc idiot sa il prind pe joc Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: te rog intra shi citeshte   te rog intra shi citeshte Icon_minitime

Sus In jos

te rog intra shi citeshte
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» kre e cel mai bun...(intra si afla urmatorul cuvant)
» ai chef de ras? atunci intra aici:P ashtept pareri:)
» Problemă pentru a intra în joc
» JOK intra si da parere plizz
» Ai curaj intra aici [JOC]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: