| te rog intra shi citeshte | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: te rog intra shi citeshte Dum Iun 17, 2012 7:56 am | |
| multzi dintre voi ma cunosc pe sv k Shiori/Sagome, problema e k cnv dp acest sv imi shtie contul pe care am aceste caractere, asha k, dak vreodata o sa vb urat cu voi dp unul dintre cele doua caractere sa shtitzi k nu sunt eu ci e cel/cea care imi shtie contul
shtiu k pt cei care nu ma cunosc o sa li se para k am facut acest topic pt a marii nr de mesaje sau alte chestii din astea, dar eu nu l-am facut pt asta...motivul pt care l-am facut este k NU vreau sa-mi pierd prietenii din cauza unui/unei persoane care imi shtie mie contul
Ultima editare efectuata de catre Shiori:X in Mier Iun 27, 2012 10:48 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte Dum Iun 17, 2012 8:41 am | |
| E bine ca ai anuntat ! Protejazati contul ! | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte Dum Iun 17, 2012 11:14 am | |
| Potzi schimba parola ... si cred k si adresa de e'mail pe care e facut contul ... | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte Dum Iun 17, 2012 12:23 pm | |
| E super nasol sa pierzi un cont stiu cum e ... Ai dat cuiva contul si parola? Si daca a intrat pe el iti dai seama ca n-o sa mai gasesti nimica. | |
|
| |
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte Lun Iun 18, 2012 1:45 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- E super nasol sa pierzi un cont stiu cum e ... Ai dat cuiva contul si parola? Si daca a intrat pe el iti dai seama ca n-o sa mai gasesti nimica.
nu l-am dat nimanui...cat despre itm, le tzin in dep | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte Lun Iun 18, 2012 2:08 am | |
| - Shiori:X a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
- E super nasol sa pierzi un cont stiu cum e ... Ai dat cuiva contul si parola? Si daca a intrat pe el iti dai seama ca n-o sa mai gasesti nimica.
nu l-am dat nimanui...cat despre itm, le tzin in dep Sper ca n-ai parola la depozit 00000.... ). Daca ai o parola mai complicata e bine... Deci fi atenta ce sa faci... intri pe site dai la login si dai la am uitat parola..bagi acolo e mailu si intrebarea aia secreta si iti iei parola inapoi. | |
|
| |
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte Lun Iun 18, 2012 2:52 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Shiori:X a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
nu l-am dat nimanui...cat despre itm, le tzin in dep Sper ca n-ai parola la depozit 00000.... ). Daca ai o parola mai complicata e bine... Deci fi atenta ce sa faci... intri pe site dai la login si dai la am uitat parola..bagi acolo e mailu si intrebarea aia secreta si iti iei parola inapoi. nu am parola aia cu 0... la dep | |
|
| |
xMorty Membru
Data de inscriere : 26/05/2012 Localizare : undeva in banat
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte Lun Iun 18, 2012 10:33 am | |
| eo m-am enervat cand am uitat parola de la dep =))) o trebuit sa il caut pe angel pe joc din cauza ca imi era prea lene sa trimit un mail si uitam intotdeauna.. da am avut un noroc idiot sa il prind pe joc ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: te rog intra shi citeshte | |
| |
|
| |
| te rog intra shi citeshte | |
|