| Nelamurire Windows | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 12:39 am | |
| Salutare , asi dori si eu un Wind Xp(Un link de download / o alta sursa ) , sa fie bun , sa nu aiba BUG-uri , sa aiba driverele incluse , + O explicatie daca se poate in legatura cu instalarea ( nu am mai reinstalat eu personal niciodata WIND ) | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 7:17 am | |
| Ma io iti recomand sa nu iei orice prostie care o gasesti pe google... ca nu sunt bune... doar daca cunosti tu pe cineva care are un cd de windows sa ti-l dea sau sa-ti faca o copie. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 7:49 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Ma io iti recomand sa nu iei orice prostie care o gasesti pe google... ca nu sunt bune... doar daca cunosti tu pe cineva care are un cd de windows sa ti-l dea sau sa-ti faca o copie.
De cunoscut cunosc .. si am Cd ... Dar nu stiu sa in instalez si mie frica ca daca il instalez nu gasesc driverele ...Si mi-e frica poate fac vreo prostie ... | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 7:58 am | |
| Hm am facut si io o prostie cand am incercat sa-l instalez singur. ) E riscant... ca poti sa-ti pierzi ip'urile de la net...cauta un tutorial pe google iti notezi pe ceva si dupa il instalezi pas cu pas exact cum e acolo. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| |
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 8:41 am | |
| cand ai luat calculatorul nu ti-a dat cd-uri cu ce trb :-s ? | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 9:14 am | |
| Aaa tu vorbeai de driverele lui... pai de acord cu unique alea trebuie sa le ai de la magazin de unde ai cumparat calculatoru'. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 9:22 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Aaa tu vorbeai de driverele lui... pai de acord cu unique alea trebuie sa le ai de la magazin de unde ai cumparat calculatoru'.
Da amici mei dar eu nu mai am procesori si toate astea , original din pc ... ptr ca mi sau ars . Si am luat altele .si nu mi-au dat niciun CD | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 10:20 am | |
| - Ðяuiđ. a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
- Aaa tu vorbeai de driverele lui... pai de acord cu unique alea trebuie sa le ai de la magazin de unde ai cumparat calculatoru'.
Da amici mei dar eu nu mai am procesori si toate astea , original din pc ... ptr ca mi sau ars . Si am luat altele .si nu mi-au dat niciun CD Atunci nu prea mai ai ce sa faci...cred...acuma nu stiu sigur. | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 10:39 am | |
| cu programele lui nu gasesti eu as zice asa ... sa descarci un windows service pack 3 si eu iti dau ce trb sa intaslezi | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| |
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Nelamurire Windows Dum Iun 17, 2012 12:57 pm | |
| - Ðяuiđ. a scris:
- .Úniqúe a scris:
- cu programele lui nu gasesti eu as zice asa ... sa descarci un windows service pack 3 si eu iti dau ce trb sa intaslezi
Dami te rog frumos lista sau link-urile , de download . Ca de wind fac eu rost sp 3 imi trebe drivere daca ma ajuti ma revansez eu :X Widows SP 3 am si io...ti le-as fi dat daca as avea cum. ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nelamurire Windows | |
| |
|
| |
| Nelamurire Windows | |
|