| PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Catw0w Membru
Data de inscriere : 11/06/2012
| Subiect: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Lun Iun 11, 2012 3:25 am | |
| Salut..am o problema in legatura cu instalarea jocului...lam downloadat,lam dezarhivat si cand am vrut sa intru in joc in timp ce se realiza update-ul..mia dat eroare ca fisierul xfiles.bin nu este gasit.Am luat framework 2.0 si 3.5 si mia zis ca nu il poate instala din cauza ca este pe sistem de operare 64 calculatorul..Ma poate ajuta cineva?.. | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Mar Iun 12, 2012 1:47 am | |
| Si eu am tot sistemul de operare pe 64 si n-am nici o problema cu jocul. Fi atent ce tre sa faci ca sa-ti mearga. Dezactivezi anti-virusul. Instalezi intai netframework...cauti pe net o versiune pt. 64 apoi descarci si dezarhivezi clientul. S-ar putea sa-ti mearga. | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Mar Iun 12, 2012 10:28 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Si eu am tot sistemul de operare pe 64 si n-am nici o problema cu jocul. Fi atent ce tre sa faci ca sa-ti mearga. Dezactivezi anti-virusul. Instalezi intai netframework...cauti pe net o versiune pt. 64 apoi descarci si dezarhivezi clientul. S-ar putea sa-ti mearga.
si ca sa mearga jocul cu mai putin lag de la noobii de lv 5 care arunca cate 30 de fms-uri ca nu le pica pgm 15, instaleaza game booster | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Mar Iun 12, 2012 11:23 am | |
| - ScRe3nN a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
- Si eu am tot sistemul de operare pe 64 si n-am nici o problema cu jocul. Fi atent ce tre sa faci ca sa-ti mearga. Dezactivezi anti-virusul. Instalezi intai netframework...cauti pe net o versiune pt. 64 apoi descarci si dezarhivezi clientul. S-ar putea sa-ti mearga.
si ca sa mearga jocul cu mai putin lag de la noobii de lv 5 care arunca cate 30 de fms-uri ca nu le pica pgm 15, instaleaza game booster Exista asa ceva pentru metin? ) Eu folosesc ceva de genul asta la cs. | |
|
| |
Tavi Helper
Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Navodari Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau
| Subiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Mar Iun 19, 2012 2:57 am | |
| Reinstaleaza dar opreste antivirusu cand faci asta:D
Booster?-nu cred ca exista asa ceva la metin...stiu ca e pe minecraft si cs.. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Mar Iun 19, 2012 4:29 am | |
| - PalLMalL a scris:
- Reinstaleaza dar opreste antivirusu cand faci asta:D
Booster?-nu cred ca exista asa ceva la metin...stiu ca e pe minecraft si cs.. Exista Gamebooster si pt metin,pt orice joc:) | |
|
| |
Ing3rash Membru
Data de inscriere : 16/06/2012 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea :D
| Subiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Vin Iun 22, 2012 10:36 pm | |
| Reinstaleaza-l dar dezactiveaza antivirusu' | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI | |
| |
|