Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaPROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI

In jos 
+2
Coca-Cola;x
Catw0w
6 participanți
AutorMesaj
Catw0w
Membru
Membru

Data de inscriere : 11/06/2012

PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Empty
MesajSubiect: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitimeLun Iun 11, 2012 3:25 am

Salut..am o problema in legatura cu instalarea jocului...lam downloadat,lam dezarhivat si cand am vrut sa intru in joc in timp ce se realiza update-ul..mia dat eroare ca fisierul xfiles.bin nu este gasit.Am luat framework 2.0 si 3.5 si mia zis ca nu il poate instala din cauza ca este pe sistem de operare 64 calculatorul..Ma poate ajuta cineva?..
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitimeMar Iun 12, 2012 1:47 am

Si eu am tot sistemul de operare pe 64 si n-am nici o problema cu jocul. Fi atent ce tre sa faci ca sa-ti mearga. Dezactivezi anti-virusul. Instalezi intai netframework...cauti pe net o versiune pt. 64 apoi descarci si dezarhivezi clientul. S-ar putea sa-ti mearga.
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitimeMar Iun 12, 2012 10:28 am

Coca-Cola;x a scris:
Si eu am tot sistemul de operare pe 64 si n-am nici o problema cu jocul. Fi atent ce tre sa faci ca sa-ti mearga. Dezactivezi anti-virusul. Instalezi intai netframework...cauti pe net o versiune pt. 64 apoi descarci si dezarhivezi clientul. S-ar putea sa-ti mearga.

si ca sa mearga jocul cu mai putin lag de la noobii de lv 5 care arunca cate 30 de fms-uri ca nu le pica pgm 15, instaleaza game booster :kingg2:
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitimeMar Iun 12, 2012 11:23 am

ScRe3nN a scris:
Coca-Cola;x a scris:

si ca sa mearga jocul cu mai putin lag de la noobii de lv 5 care arunca cate 30 de fms-uri ca nu le pica pgm 15, instaleaza game booster :kingg2:
Exista asa ceva pentru metin? Smile) Eu folosesc ceva de genul asta la cs.
Sus In jos
Tavi
Helper
Helper
Tavi

Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Navodari
Comentarii : De ce sa fie comentari?nu sunt rau Razz

MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 2:57 am

Reinstaleaza dar opreste antivirusu cand faci asta:D

Booster?-nu cred ca exista asa ceva la metin...stiu ca e pe minecraft si cs..
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitimeMar Iun 19, 2012 4:29 am

PalLMalL a scris:
Reinstaleaza dar opreste antivirusu cand faci asta:D

Booster?-nu cred ca exista asa ceva la metin...stiu ca e pe minecraft si cs..

Exista Gamebooster si pt metin,pt orice joc:)
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
Ing3rash
Membru
Membru
Ing3rash

Data de inscriere : 16/06/2012
Varsta : 24
Localizare : In lumea mea :D

MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitimeVin Iun 22, 2012 10:36 pm

Reinstaleaza-l dar dezactiveaza antivirusu'
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI   PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI Icon_minitime

Sus In jos

PROBLEMA CU INSTALAREA JOCULUI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Din problema in Problema ..
» instalarea
» Instalarea Windows XP (Pas cu pas)
» am o problema
» am si eu o problema

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum