| Mentenanta 7 Iunie | |
|
+20,,;;[TheBoy];;,, Nevermore OV1D1UU ReMyX13 MasterLover FrostBite Blake. artist88 Op3nN Perry* Neymar.:* ǩhƪLL xPunKxX Horica(Jump) dRuId.# robiolic Coca-Cola;x ς๏гtєz xMorty [Owner]Angel 24 participanți |
|
Marire bonusuri cu 5% in joc (fara echipamente modate) ? | Da | | 59% | [ 16 ] | Nu | | 41% | [ 11 ] |
| Total voturi : 27 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 8:42 am | |
| In urma mentenantei din aceasta seara toate bonusurile de pe server vor fi majorate cu 5% pentru a ajuta macar putin in pvm/pvp pe cei care nu doneaza. Bonusurile pe echipamentele modate vor ramane insa la aceiasi valoare ca si pana acum deoarece toate bonusurile sunt preferentiale si la valoare maxima ceea ce pe joc este imposibil.
Va doresc un joc cat mai placut !
Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Sam Iun 09, 2012 10:41 am, editata de 1 ori | |
|
| |
xMorty Membru
Data de inscriere : 26/05/2012 Localizare : undeva in banat
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 8:51 am | |
| am o intrebare angel... vro fi majorate si cele care pot pica 20%? de ex sabie etc.. si bns jos vor fi majorate si ele? de ex rez ninja
BUNA IDEE COCA !!!
Ultima editare efectuata de catre xMorty in Joi Iun 07, 2012 9:57 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ς๏гtєz Membru
Data de inscriere : 29/10/2010 Varsta : 27 Localizare : Pe aici,pe acolo :)
| |
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 9:37 am | |
| Am spus toate bonusurile deci da. Pe echipament vor ramane insa la fel deoarece bonusurile sunt preferentiale si nu se compara. | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 9:49 am | |
| Super tare ne vor ajuta foarte mult dar...pune o lista cu bonusurile complete pt. ca sunt in confuzie cu max. pv... | |
|
| |
robiolic Membru
Data de inscriere : 22/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Sighetu-Marmatiei
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:05 am | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:07 am | |
| Nu-ti convine? Cu bonusurile marite vom putea bate modatii lejer...sau macar sa le rezistam...Aaaa tu esti alt jucator din'ala bun care ai dat bani si esti bun nu? | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:10 am | |
| | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:16 am | |
| Asta am intrebat si eu...Angel mai bine pune o lista cu bonusurile complete dupa aceasta mentenanta...daca poti. | |
|
| |
robiolic Membru
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:41 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- Nu-ti convine? Cu bonusurile marite vom putea bate modatii lejer...sau macar sa le rezistam...Aaaa tu esti alt jucator din'ala bun care ai dat bani si esti bun nu?
Lasa tu comentarile astea daca nuti da maicata bani nu e vina noastra. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:46 am | |
| PV-ul va ramane acelasi. Diferenta prea mare nu va fi.Coca-Cola;x in cazul in care vei ajunge sa bati modatii lejer cum spui tu fara iteme modate vor fi crescute si bonusurile lor desi mi se pare imposibil. Marirea bonusurilor se amana eventual pana Luni. Mai astept pareri. | |
|
| |
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:55 am | |
| poate doar sa iti faci seturile mai bune...dar pe modati nu ii bati:d
mrg..am fkt un test cu un prieten cu mod..mod fara sageti pe el si din 200 sageti a murit..asta alta treaba...nu vezi modati sa te lasa sa dai in ei:)) Tu dai in el poate ii iei si 2 k pe sageata si il omori[asta doar daca el te lasa sa dai si eu nu da in tine] in cazu in care da si el in tine..te.ai dus:)) | |
|
| |
xPunKxX Membru
Data de inscriere : 18/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 12:15 pm | |
| Intr-un Fel Nu Va Fi Corect Pentru Toti , Doar Pentru Cei Care Abia Se Apuca De Acest Server.. Deoarece .. Set-urile Mai Ales , Dureaza o Vesnicie Sa Faci Bani , Iar Dupa Sa Ii Arunci Pentru 2 Rezistente / 1 Item , Ma Refer La Faptul Ca Cei Care Au Deja Set.. Au 15% Rezistenta / Caracter , Dar Daca Se Mareste Cu 5% Vor Trebui sa Schimbe... DIn Nou.. Si Va Dura O Groaza Sa Pice Mai Ales Ca Sunt Scumpe "Schimbatoarele De Bonus2" . Nu Numai Cele Cu Rezistente Adica 6/7 , Dar Si Cele De Sus Vor Trebui Schimbate Si Stim Si Noi Cat De Mult Dureaza Sa Pice Ceea Ce Vrem:) , Deci In Concluzie .. Nu Cred Ca Va Fi Corect Pentru Majoritatea Dintre Noi . Asta A Fost Doar O Parere , Nu O Luati Ca Pe Ceva Rau . Va Multumesc! | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 7:44 pm | |
| - xPunKxX a scris:
- Intr-un Fel Nu Va Fi Corect Pentru Toti , Doar Pentru Cei Care Abia Se Apuca De Acest Server.. Deoarece .. Set-urile Mai Ales , Dureaza o Vesnicie Sa Faci Bani , Iar Dupa Sa Ii Arunci Pentru 2 Rezistente / 1 Item , Ma Refer La Faptul Ca Cei Care Au Deja Set.. Au 15% Rezistenta / Caracter , Dar Daca Se Mareste Cu 5% Vor Trebui sa Schimbe... DIn Nou.. Si Va Dura O Groaza Sa Pice Mai Ales Ca Sunt Scumpe "Schimbatoarele De Bonus2" . Nu Numai Cele Cu Rezistente Adica 6/7 , Dar Si Cele De Sus Vor Trebui Schimbate Si Stim Si Noi Cat De Mult Dureaza Sa Pice Ceea Ce Vrem:) , Deci In Concluzie .. Nu Cred Ca Va Fi Corect Pentru Majoritatea Dintre Noi . Asta A Fost Doar O Parere , Nu O Luati Ca Pe Ceva Rau . Va Multumesc!
Taci ma acolo ca se vede ca nu stii sa faci bani. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:22 pm | |
| Fratilor nu mai tot comentati unii la altii ca nu rezolvatii nimic ! Bonusurile vor fi adaugate Luni si asta e tot ! Care este problema ??? Eu cred ca este spre beneficiul vostru. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Joi Iun 07, 2012 11:39 pm | |
| Nu va mai certati. Vreau pareri sa stiu daca se adauga sau nu. | |
|
| |
Neymar.:* Membru Elite
Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 28 Localizare : fetesti
| Subiect: da.`` Joi Iun 07, 2012 11:58 pm | |
| NU.Deoarce acestia vor rezista mai mult in fata modatilor si nu e convenabil:) | |
|
| |
Perry* Membru
Data de inscriere : 23/08/2010 Varsta : 30 Localizare : La dracu.
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Vin Iun 08, 2012 12:52 am | |
| Dar corect ar fii ca cei care isi iau mod dupa ce bagi 5% ala sa le pui si lor pe mod tot cu 5% in +. Adica in loc de 20% critica sa fie 25% Sau in loc de 25% farmec sa fie 30% . Dar eu sunt contra pentru Ca MAXIM APARARE SABIE ESTE 20% DACA PUI 25% CU SET NORMAL AJUNGI USOR SA NU MAI IEI DMG DE LA SURA ADICA E CA UN MOD MAI SLAB:) (apararea a fost un exemplu asa va fii si cu 2 maini si cu pumnal:) | |
|
| |
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Vin Iun 08, 2012 1:21 am | |
| Contra sa ramana la fel bonusurile pt pvp la pvm poti baga sa omoram mai rapid mobii | |
|
| |
artist88 Membru Elite
Data de inscriere : 06/11/2011 Localizare : Langa tine !!!
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Vin Iun 08, 2012 2:12 am | |
| - xPunKxX a scris:
- Intr-un Fel Nu Va Fi Corect Pentru Toti , Doar Pentru Cei Care Abia Se Apuca De Acest Server.. Deoarece .. Set-urile Mai Ales , Dureaza o Vesnicie Sa Faci Bani , Iar Dupa Sa Ii Arunci Pentru 2 Rezistente / 1 Item , Ma Refer La Faptul Ca Cei Care Au Deja Set.. Au 15% Rezistenta / Caracter , Dar Daca Se Mareste Cu 5% Vor Trebui sa Schimbe... DIn Nou.. Si Va Dura O Groaza Sa Pice Mai Ales Ca Sunt Scumpe "Schimbatoarele De Bonus2" . Nu Numai Cele Cu Rezistente Adica 6/7 , Dar Si Cele De Sus Vor Trebui Schimbate Si Stim Si Noi Cat De Mult Dureaza Sa Pice Ceea Ce Vrem:) , Deci In Concluzie .. Nu Cred Ca Va Fi Corect Pentru Majoritatea Dintre Noi . Asta A Fost Doar O Parere , Nu O Luati Ca Pe Ceva Rau . Va Multumesc!
tu nu intelegi ca bonusurile pe iteme se maresc si ele cu 5 % adica nu trebuie sa schimbi iar ... deci lasa cai bine cu ii si intreaba inainte sa postezi si eu vreau sa se adauge ,adica voi ati ales sa va faceti mod ,acuma avem si cei normali avantajul nostru ,numa voi care bagati bani sa fiti tari | |
|
| |
robiolic Membru
| |
| |
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Vin Iun 08, 2012 3:18 am | |
| Eu nu sunt nici pro,nici contra mie indiferent:-s...nu am mod dar nici nu ma apuc sa imi schimb bns de pe itm:-s oricum dak se maresc bns cu 5% sa fie doar pe itm normale..nu pe mod totusi ar fi mai naspa la seturi...+5%=20% rez war adica 40% rez war [e doar un exemplu] in Plus pe fiecare set...daca pe set mai pui si sabie/2 maini aia e cam 5% dmg luat in duel.. | |
|
| |
Blake. Membru
Data de inscriere : 17/05/2012 Localizare : Romania
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Vin Iun 08, 2012 4:23 am | |
| Contra ,deoarece cei care avem mod dam o suma de bani si sa avem aceleasi valori cu cele din joc nu prea mi se pare corect:P.. | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Vin Iun 08, 2012 4:33 am | |
| | |
|
| |
artist88 Membru Elite
Data de inscriere : 06/11/2011 Localizare : Langa tine !!!
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie Vin Iun 08, 2012 4:56 am | |
| nu mai fiti asa rautaciosi ,voi ati ales sa bagati bani si apoi crezi ca daca se implemeteaza asta e incorect ,pai dar atunci cum e ca voi sa bateti pe oricine ,care mai e farmecul de a juca ... asa e corect sa avem si noi ceva sanse ,nu sunteti destui de tari cu mod vreti sa ne faceti si mai slabi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mentenanta 7 Iunie | |
| |
|
| |
| Mentenanta 7 Iunie | |
|