Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaMentenanta 7 Iunie EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Mentenanta 7 Iunie

In jos 
+20
,,;;[TheBoy];;,,
Nevermore
OV1D1UU
ReMyX13
MasterLover
FrostBite
Blake.
artist88
Op3nN
Perry*
Neymar.:*
ǩhƪLL
xPunKxX
Horica(Jump)
dRuId.#
robiolic
Coca-Cola;x
ς๏гtєz
xMorty
[Owner]Angel
24 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Marire bonusuri cu 5% in joc (fara echipamente modate) ?
Da
Mentenanta 7 Iunie Vote_lcap59%Mentenanta 7 Iunie Vote_rcap
 59% [ 16 ]
Nu
Mentenanta 7 Iunie Vote_lcap41%Mentenanta 7 Iunie Vote_rcap
 41% [ 11 ]
Total voturi : 27

Sondaj inchis

AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 8:42 am

In urma mentenantei din aceasta seara toate bonusurile de pe server vor fi majorate cu 5% pentru a ajuta macar putin in pvm/pvp pe cei care nu doneaza.
Bonusurile pe echipamentele modate vor ramane insa la aceiasi valoare ca si pana acum deoarece toate bonusurile sunt preferentiale si la valoare maxima ceea ce pe joc este imposibil.

Va doresc un joc cat mai placut !

Ultima editare efectuata de catre [Owner]Angel in Sam Iun 09, 2012 10:41 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
xMorty
Membru
Membru
xMorty

Data de inscriere : 26/05/2012
Localizare : undeva in banat

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 8:51 am

am o intrebare angel... vro fi majorate si cele care pot pica 20%? de ex sabie etc.. si bns jos vor fi majorate si ele? de ex rez ninja

BUNA IDEE COCA !!!

Ultima editare efectuata de catre xMorty in Joi Iun 07, 2012 9:57 am, editata de 1 ori
Sus In jos
ς๏гtєz
Membru
Membru
ς๏гtєz

Data de inscriere : 29/10/2010
Varsta : 27
Localizare : Pe aici,pe acolo :)

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 8:57 am

Foarte bne Wink
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 9:37 am

Am spus toate bonusurile deci da. Pe echipament vor ramane insa la fel deoarece bonusurile sunt preferentiale si nu se compara.
Sus In jos
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Constanta

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 9:49 am

Super tare ne vor ajuta foarte mult dar...pune o lista cu bonusurile complete pt. ca sunt in confuzie cu max. pv...
Sus In jos
robiolic
Membru
Membru

Data de inscriere : 22/06/2011
Localizare : Sighetu-Marmatiei

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:05 am

Nasol numi convine!!!!
Sus In jos
http://www.robiolic.blogspot.com
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:07 am

Nu-ti convine? Cu bonusurile marite vom putea bate modatii lejer...sau macar sa le rezistam...Aaaa tu esti alt jucator din'ala bun care ai dat bani si esti bun nu?
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:10 am

Si pv-ul cat va fi max
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Coca-Cola;x
V.I.P.
V.I.P.
Coca-Cola;x

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:16 am

Asta am intrebat si eu...Angel mai bine pune o lista cu bonusurile complete dupa aceasta mentenanta...daca poti.
Sus In jos
robiolic
Membru
Membru

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:41 am

Coca-Cola;x a scris:
Nu-ti convine? Cu bonusurile marite vom putea bate modatii lejer...sau macar sa le rezistam...Aaaa tu esti alt jucator din'ala bun care ai dat bani si esti bun nu?

Lasa tu comentarile astea daca nuti da maicata bani nu e vina noastra.
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:46 am

PV-ul va ramane acelasi. Diferenta prea mare nu va fi.Coca-Cola;x in cazul in care vei ajunge sa bati modatii lejer cum spui tu fara iteme modate vor fi crescute si bonusurile lor desi mi se pare imposibil.
Marirea bonusurilor se amana eventual pana Luni. Mai astept pareri.
Sus In jos
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:55 am

poate doar sa iti faci seturile mai bune...dar pe modati nu ii bati:d

mrg..am fkt un test cu un prieten cu mod..mod fara sageti pe el si din 200 sageti a murit..asta alta treaba...nu vezi modati sa te lasa sa dai in ei:)) Tu dai in el poate ii iei si 2 k pe sageata si il omori[asta doar daca el te lasa sa dai si eu nu da in tine] in cazu in care da si el in tine..te.ai dus:))
Sus In jos
xPunKxX
Membru
Membru
xPunKxX

Data de inscriere : 18/04/2012
Localizare : Brasov

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 12:15 pm

Intr-un Fel Nu Va Fi Corect Pentru Toti , Doar Pentru Cei Care Abia Se Apuca De Acest Server.. Deoarece .. Set-urile Mai Ales , Dureaza o Vesnicie Sa Faci Bani , Iar Dupa Sa Ii Arunci Pentru 2 Rezistente / 1 Item , Ma Refer La Faptul Ca Cei Care Au Deja Set.. Au 15% Rezistenta / Caracter , Dar Daca Se Mareste Cu 5% Vor Trebui sa Schimbe... DIn Nou.. Si Va Dura O Groaza Sa Pice Mai Ales Ca Sunt Scumpe "Schimbatoarele De Bonus2" . Nu Numai Cele Cu Rezistente Adica 6/7 , Dar Si Cele De Sus Vor Trebui Schimbate Si Stim Si Noi Cat De Mult Dureaza Sa Pice Ceea Ce Vrem:) , Deci In Concluzie .. Nu Cred Ca Va Fi Corect Pentru Majoritatea Dintre Noi . Asta A Fost Doar O Parere , Nu O Luati Ca Pe Ceva Rau . Va Multumesc! Smile
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 7:44 pm

xPunKxX a scris:
Intr-un Fel Nu Va Fi Corect Pentru Toti , Doar Pentru Cei Care Abia Se Apuca De Acest Server.. Deoarece .. Set-urile Mai Ales , Dureaza o Vesnicie Sa Faci Bani , Iar Dupa Sa Ii Arunci Pentru 2 Rezistente / 1 Item , Ma Refer La Faptul Ca Cei Care Au Deja Set.. Au 15% Rezistenta / Caracter , Dar Daca Se Mareste Cu 5% Vor Trebui sa Schimbe... DIn Nou.. Si Va Dura O Groaza Sa Pice Mai Ales Ca Sunt Scumpe "Schimbatoarele De Bonus2" . Nu Numai Cele Cu Rezistente Adica 6/7 , Dar Si Cele De Sus Vor Trebui Schimbate Si Stim Si Noi Cat De Mult Dureaza Sa Pice Ceea Ce Vrem:) , Deci In Concluzie .. Nu Cred Ca Va Fi Corect Pentru Majoritatea Dintre Noi . Asta A Fost Doar O Parere , Nu O Luati Ca Pe Ceva Rau . Va Multumesc! Smile
Taci ma acolo ca se vede ca nu stii sa faci bani.
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:22 pm

Fratilor nu mai tot comentati unii la altii ca nu rezolvatii nimic ! Bonusurile vor fi adaugate Luni si asta e tot ! Care este problema ??? Eu cred ca este spre beneficiul vostru.
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:39 pm

Nu va mai certati. Vreau pareri sa stiu daca se adauga sau nu.
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Localizare : fetesti

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: da.``   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 11:58 pm

NU.Deoarce acestia vor rezista mai mult in fata modatilor si nu e convenabil:)
Sus In jos
Perry*
Membru
Membru
Perry*

Data de inscriere : 23/08/2010
Varsta : 30
Localizare : La dracu.

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 12:52 am

Dar corect ar fii ca cei care isi iau mod dupa ce bagi 5% ala sa le pui si lor pe mod tot cu 5% in +.
Adica in loc de 20% critica sa fie 25% Sau in loc de 25% farmec sa fie 30%Smile.

Dar eu sunt contra pentru Ca MAXIM APARARE SABIE ESTE 20% DACA PUI 25% CU SET NORMAL AJUNGI USOR SA NU MAI IEI DMG DE LA SURA ADICA E CA UN MOD MAI SLAB:) (apararea a fost un exemplu asa va fii si cu 2 maini si cu pumnal:)
Sus In jos
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Galati

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 1:21 am

Contra sa ramana la fel bonusurile pt pvp la pvm poti baga sa omoram mai rapid mobii
Sus In jos
artist88
Membru Elite
Membru Elite
artist88

Data de inscriere : 06/11/2011
Localizare : Langa tine !!!

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 2:12 am

xPunKxX a scris:

tu nu intelegi ca bonusurile pe iteme se maresc si ele cu 5 % adica nu trebuie sa schimbi iar ... deci lasa cai bine cu ii si intreaba inainte sa postezi si eu vreau sa se adauge ,adica voi ati ales sa va faceti mod ,acuma avem si cei normali avantajul nostru ,numa voi care bagati bani sa fiti tari
Sus In jos
robiolic
Membru
Membru

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 2:17 am

bonusuri +5% si chesti......
fratilor trebuie rezolvata eroarea cu ???? ???? ???? e mai important..... !!!Neutral Twisted Evil Cool
Sus In jos
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 3:18 am

Eu nu sunt nici pro,nici contra mie indiferent:-s...nu am mod dar nici nu ma apuc sa imi schimb bns de pe itm:-s
oricum dak se maresc bns cu 5% sa fie doar pe itm normale..nu pe mod
totusi ar fi mai naspa la seturi...+5%=20% rez war adica 40% rez war [e doar un exemplu] in Plus pe fiecare set...daca pe set mai pui si sabie/2 maini aia e cam 5% dmg luat in duel..
Sus In jos
Blake.
Membru
Membru
Blake.

Data de inscriere : 17/05/2012
Localizare : Romania

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 4:23 am

Contra ,deoarece cei care avem mod dam o suma de bani si sa avem aceleasi valori cu cele din joc nu prea mi se pare corect:P..
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 4:33 am

Contra.
Sus In jos
artist88
Membru Elite
Membru Elite
artist88

Data de inscriere : 06/11/2011
Localizare : Langa tine !!!

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitimeVin Iun 08, 2012 4:56 am

nu mai fiti asa rautaciosi ,voi ati ales sa bagati bani si apoi crezi ca daca se implemeteaza asta e incorect ,pai dar atunci cum e ca voi sa bateti pe oricine ,care mai e farmecul de a juca ... asa e corect sa avem si noi ceva sanse ,nu sunteti destui de tari cu mod vreti sa ne faceti si mai slabi :calm:
Sus In jos
Continut sponsorizat

Mentenanta 7 Iunie Empty
MesajSubiect: Re: Mentenanta 7 Iunie   Mentenanta 7 Iunie Icon_minitime

Sus In jos

Mentenanta 7 Iunie
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mentenanta 8 Iunie
» Mentenanta 13 Iunie