xAdrianx Membru Elite
Data de inscriere : 27/06/2010 Varsta : 27 Localizare : nu se stie...se cerceteaza:))
| Subiect: Am uitat parola-un mijloc nesigur de a-ti afla parola Lun Iun 04, 2012 2:03 am | |
| Prin optiunea in care introduci numele mamei si contul foarte usor un hacker sau altcineva iti poate sparge parola.Eu astazi m-am trezit cu parola schimbata de fiacare data cand intram pe metin,si mereu o schimbam!Daca hackerul te cunoaste sau pur si simplu ti-a aflat contul si nimereste intrebarea de siguranta ai ramas fara iteme in cont..Sunt unii care doneaza la greu pentru iteme..ei ce fac?Baga iar o suma uriasa in joc sa isi repuna contul pe picioare si sa piarda iar tot? Alegeti cum credeti ca e mai bine.. App cei care vor da NU inseamna ca au nevoie de aceasta metoda pentru a fura conturi si ar merita un BAN mare pe ip... | |
|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Am uitat parola-un mijloc nesigur de a-ti afla parola Lun Iun 04, 2012 2:55 am | |
| contra. poti pune orice la numele mamei. eu unul am la numele mamei ceva de genul : adsfasdfsadfsafwe42342134!@#$!@ | |
|
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Am uitat parola-un mijloc nesigur de a-ti afla parola Joi Iun 07, 2012 7:15 am | |
| Na ca dau NU. Asa sa mori tu de ciuda. | |
|
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| Subiect: Re: Am uitat parola-un mijloc nesigur de a-ti afla parola Joi Iun 07, 2012 8:30 am | |
| Cum a spus Screen..La numele Mamei poti sa pui ce vrei:))eu am pus CNP-ul meu,numarul de telefon scris normal si numaru de tel.scris cu shift=]] [mrg nush dak a incaput tot dar asta e=]] ] | |
|
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am uitat parola-un mijloc nesigur de a-ti afla parola | |
| |
|