Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasadau excalibur mod EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

dau excalibur mod

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
FeAr!!:X
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/03/2012
Varsta : 28
Localizare : pe WC!

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeMier Mai 23, 2012 12:58 pm

dau excalibur mod cu : 55% critica 55% patrundere, 20 semiom,20 pc si 40 pgm. :affraid:e superr affraid il dau pe o alta arma gm mod de 1 mana cu pv. si daca se poate.. si int.. dar in special cu pv.. pm la BionicSura regat rosu cheers astept oferte
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeJoi Mai 24, 2012 4:01 am

FeAr!!:X a scris:
dau excalibur mod cu : 55% critica 55% patrundere, 20 semiom,20 pc si 40 pgm. :affraid:e superr affraid il dau pe o alta arma gm mod de 1 mana cu pv. si daca se poate.. si int.. dar in special cu pv.. pm la BionicSura regat rosu cheers astept oferte

super Smile)) ma faci sa rad
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeJoi Mai 24, 2012 6:14 am

ScRe3nN a scris:

Ce te face sa razi critk si patrundere?Smile) Stiu si eu esca ala are si sus si jos 20 critik si patrundere + pietrele.
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeJoi Mai 24, 2012 6:40 am

Martinez a scris:
ScRe3nN a scris:

Ce te face sa razi critk si patrundere?Smile) Stiu si eu esca ala are si sus si jos 20 critik si patrundere + pietrele.

nu nu nu. nu de exca radeam. dar zic ca nu se merita exca lui pe unul cu pv si int Neutral
Sus In jos
Membru
Membru

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeJoi Mai 24, 2012 7:06 am

nu neaparat si int imi trebuie.. dar pv da
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeJoi Mai 24, 2012 11:00 am

Nu mai faceti offtopik ! Va rog doar oferte
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Membru
Membru

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 6:43 am

deci aveti sami dati si mie vreo oferta va rog? bounce
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeSam Mai 26, 2012 8:34 am

daca vrei are unu arma deaia dar e sirius Embarassed
Sus In jos
Membru
Membru

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeLun Mai 28, 2012 9:41 am

apoi... as fi de acord.. dar... miar trebui arma gm Smile uite cum facem, DAU EXCA MOD SI UN COIF MOD CU PV SI TARII Embarassed PE 1 ARMA GM CU PV, SI DACA SE POATE SI INT
Sus In jos
Ing3rash
Membru
Membru
Ing3rash

Data de inscriere : 16/06/2012
Varsta : 24
Localizare : In lumea mea :D

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitimeVin Iun 22, 2012 5:20 am

Am eu fear
Sus In jos
Continut sponsorizat

dau excalibur mod Empty
MesajSubiect: Re: dau excalibur mod   dau excalibur mod Icon_minitime

Sus In jos

dau excalibur mod
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Excalibur