Skiroo99 Membru
Data de inscriere : 13/05/2012
| Subiect: Ajutor.. ? :D Dum Mai 13, 2012 11:34 pm | |
| Salut... Astazi..cand m-am logat am bifat o casuta din dreapta cu conectarea automata....Si acum daca vreau sa intru pe alt cont nu mai pot deoarece se conecteaza in continuaareeeee .. Ce pot sa fac ca sa scap de aceasta "conectare automata" ? =] Mersi ! | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Ajutor.. ? :D Lun Mai 14, 2012 3:42 am | |
| nu este adevart :-s sterge info.login din fisier | |
|
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Ajutor.. ? :D Lun Mai 14, 2012 10:14 am | |
| - .Úniqúe a scris:
- nu este adevart :-s
sterge info.login din fisier Poti da mai multe detalii din ce fisier?Ca si eu am aceeasi problema. | |
|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Ajutor.. ? :D Mar Mai 15, 2012 2:40 am | |
| Cel mai simplu (pentru necunoscatori) este sa stergeti si sa dezarhivati jocul din nou. | |
|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Ajutor.. ? :D Mar Mai 15, 2012 3:18 am | |
| - Coca-Cola;x a scris:
- .Úniqúe a scris:
sterge info.login din fisier Poti da mai multe detalii din ce fisier?Ca si eu am aceeasi problema. cand intri in fisierul metin2rospeed trb sa fie pe acolo login.info asa scrie si il stergi | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Ajutor.. ? :D Mar Mai 15, 2012 5:47 am | |
| - .Úniqúe a scris:
- Coca-Cola;x a scris:
- .Úniqúe a scris:
sterge info.login din fisier Poti da mai multe detalii din ce fisier?Ca si eu am aceeasi problema. cand intri in fisierul metin2rospeed trb sa fie pe acolo login.info asa scrie si il stergi Raspuns primit tc! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ajutor.. ? :D | |
| |
|