| Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic | |
|
+14MzQq2222 Lika. w.Don ScRe3nN dRuId.# dKn FrostBite mafiaitaliana Nevermore ady_sniper S0fisticaT OV1D1UU .Úniqúe [Owner]Angel 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mar Mai 08, 2012 3:57 am | |
| Odata implementat update-ul am sa va spun ce anume se cere la transformare cat si plusarea armurii pentru a va apuca deja de lucru.
In primul rand tin sa va anunt ca SANSA DE REUSITA LA TRANSFORMARE SI PLUSARE ESTE DE 100%. Tot ce trebuie sa faceti este sa adunati obiectele cerute iar odata adunate plusatul este SIGUR. Din pacate exista un mic bug ce nu poate fi rezolvat si anume, armura smarald pentru caracterul ninja nu poate fi plusata cu pergament (bless). Aceasta poate fi plusata doar la Fierarul Epic sau la Fierarul Normal insa nu este nici o problema deoarece aceasta nu va esua niciodata.
Asadar, Armura Smarald pentru ninja se pluseaza doar la fierarul normal sau cel epic si nu va esua niciodata.
In continuare va voi prezanta itemele si yangul necesar pentru transformare/plusare :
Otel epic - Armura de smarald :
Obiecte necesare : 3x Perla alba, 3x Perla albastra, 3x Perla visinie, 3x Pamflet Scrima. Yang necesar : 100.000.000 (100kk).
De la +0 la +1 :
Obiecte necesare : 2x Glob de gheata, 2x Cartea blestemelor, 2x Blana de Yeti+, 2x Pulpe de broasca. Yang necesar : 5.000.000 (5kk).
De la +1 la +2 : Obiecte necesare : 2x Coama de foc, 2x Obiect de bijuterie, 2x Limba de broasca, 2x Portelan spart. Yang necesar : 10.000.000 (10kk).
De la +2 la +3 : Obiecte necesare : 4x Amintire de demon+, 4x Cartea blestemelor, 4x Sac cu Oua de Paianjen, 4x Dinte de Ork. Yang necesar : 15.000.000 (15kk).
De la +3 la +4 : Obiecte necesare : 4x Uniforma neagra, 4x Talisman necunoscut+, 4x Banderola alba, 4x Leac necunoscut+. Yang necesar : 20.000.000 (20kk).
De la +4 la +5 : Obiecte necesare : 5x Glob de gheata, 5x Tolba cu otrava de paianjen, 5x Uniforma neagra+, 5x Portelan spart. Yang necesar : 25.000.000 (25kk).
De la +5 la +6 : Obiecte necesare : 5x Limba de broasca, 5x Piatra pretioasa de demon+, 5x Bucata de armura stricata, 5x Talisman necunoscut+ Yang necesar : 30.000.000 (30kk).
De la +6 la +7 : Obiecte necesare : 5x Talisman necunoscut+, 5x Shiriken+, 5x Obiect de bijuterie, 5x Pulpe de broasca. Yang necesar : 35.000.000 (35kk).
De la +7 la +8 : Obiecte necesare : 5x Uniforma neagra+, 5x Bucata de armura stricata, 5x Leac necunoscut, 5x Foaie. Yang necesar : 40.000.000 (40kk).
De la +8 la +9 : Obiecte necesare : 5x Coama de foc, 5x Indrumator de esoterica+, 5x Simbol de razboinic, 5x Glob de gheata+.
Acestea fiind spuse va doresc un joc cat mai placut si spor la adunat iteme de upgrade. Distractie placuta ! | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mar Mai 08, 2012 4:00 am | |
| vor face multi posedata ) | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mar Mai 08, 2012 4:02 am | |
| Vor face dar aveti destul de lucru. Aducem alte armuri pe viitor ce nu se vor face in joc. Nu asta e problema. | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| |
| |
S0fisticaT Membru
Data de inscriere : 12/12/2011 Varsta : 31 Localizare : In Visele Fetelor...alea erotice :$
| Subiect: mda sa vedem Mar Mai 08, 2012 4:58 am | |
| | |
|
| |
ady_sniper Membru
Data de inscriere : 12/10/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva departe :D
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mar Mai 08, 2012 5:22 am | |
| OH MY GOD ce de upgrade trebuie | |
|
| |
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mar Mai 08, 2012 8:26 am | |
| Va mai trebuie smarald ? multumiti-va cu epic,king sau otel ))))) | |
|
| |
mafiaitaliana Membru
Data de inscriere : 27/06/2011 Varsta : 33 Localizare : roma,italia
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mar Mai 08, 2012 1:20 pm | |
| parerea mea este k cere prea putin yang cred k o sa fie distractie pana o faci +9 | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 3:57 am | |
| - mafiaitaliana a scris:
- parerea mea este k cere prea putin yang
cred k o sa fie distractie pana o faci +9 Idem chiar vroiam sa coste umpic mai mult si sa ceara si ceva yang mai mult:D | |
|
| |
dKn Membru
Data de inscriere : 25/04/2012 Varsta : 31
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 4:26 am | |
| sa fii pus 20 perle albe, 15 albastre.. etc.. ceva mai greu sa nu isi permita oricine nu porcriile astea Sau sa fi introdus noi itm de upp cu drop scazut care pica in iad/portile iadului cu care poti evolua posedata.. ar fi fost mai interesant Si mai mult yang.. la +9 sa ceara de exemplu 200-300kk ca de asta e sv pvp-pvm.. sa mai si muncesti Dar Angel ce sa se mai straguiasca.. a pus niste itm acolo in scarba.. iar acum vine posteaza pe forum.. si asteapta aprecieri.. RUSINE !!! | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 4:43 am | |
| Daca nu-ti comvine nu te pune nimeni sa joci copile ! Veziti de treaba ta . Nu tea pus nimeni sa te joci !
Si macar angel face ceva ptr noi in schimb tu ...stai si critici ! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 4:49 am | |
| dKn tata categoriile de iteme de upgrade sunt facute de mine de la 0 nu le gasesti niciunde si crede-ma ca necesita destul timp si atentie. ID-ul itemelor a fost aleator ales de un site ce alege numere la intamplare intre anumite intervale tocmai pentru a cere iteme ce se dropeaza la levele diferite. Te-ai putea exprima mai frumos si sa vi cu o propunere ca sa iti raspund frumos. Ati vrut in graba, nu mai aveati rabdare, in graba le-am facut si eu.Am incercat sa fie cat de cat greu nici imposibil. Jucatorii care nu doneaza deloc se plangeau si asa ca nu au nici banii de upgrade cei 100kk.
Ca sa iti fac totusi pe plac voi modifica astfel incat pe viitor costurile sa fie mai ridicate si anume :
5 albe, 5 albastre, 5 visinii, 5 pamflete si 500kk iar yangul cerut la plusare va fi intre 50 si 200kk. Itemele de upgrade vor ramane aceleasi deoarece stai destul dupa ele si asa.
Sper sa fi multumit acum. | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 5:45 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- dKn tata categoriile de iteme de upgrade sunt facute de mine de la 0 nu le gasesti niciunde si crede-ma ca necesita destul timp si atentie. ID-ul itemelor a fost aleator ales de un site ce alege numere la intamplare intre anumite intervale tocmai pentru a cere iteme ce se dropeaza la levele diferite.
Te-ai putea exprima mai frumos si sa vi cu o propunere ca sa iti raspund frumos. Ati vrut in graba, nu mai aveati rabdare, in graba le-am facut si eu.Am incercat sa fie cat de cat greu nici imposibil. Jucatorii care nu doneaza deloc se plangeau si asa ca nu au nici banii de upgrade cei 100kk.
Ca sa iti fac totusi pe plac voi modifica astfel incat pe viitor costurile sa fie mai ridicate si anume :
5 albe, 5 albastre, 5 visinii, 5 pamflete si 500kk iar yangul cerut la plusare va fi intre 50 si 200kk. Itemele de upgrade vor ramane aceleasi deoarece stai destul dupa ele si asa.
Sper sa fi multumit acum. eu ma chinui sa o fac +1 si tu bagi 500kk la upgrade si in plus de ce il asculti pe dobitocu ala de 10 ani care isi da 18. ma rog, oricum am facut`o doar ca sa arat bine | |
|
| |
w.Don Membru
Data de inscriere : 18/07/2011 Varsta : 29 Localizare : Alba Iulia
| Subiect: Rezolvare. Mier Mai 09, 2012 6:56 am | |
| Angel stiu eu rezolva treaba cu armura de ninja, totul e din client, cand ai putin timp da-mi un PM pe forum si te ajut cu mare placere! | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 7:47 am | |
| Donuuuts` . nu vorbesc pe forum in pm deloc. Daca ai buna-vointa si vreo idee te astept pe mail la administrator@metin2rospeed.ro | |
|
| |
w.Don Membru
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 10:16 am | |
| S-a facut, sper sa raspunzi cat mai repede, daca se poate sa-mi lasi si un ID de mess, Skype, orice ca sa te pot contacta printr-un intermediu mai usor accesibil. | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Mier Mai 09, 2012 10:24 am | |
| @ScRe3nN: Vreau sa aud mai multe pareri. Doriti sa se faca mai greu de atat sau este suficient ? | |
|
| |
Lika. Membru Elite
Data de inscriere : 28/03/2011 Localizare : Bacău
| |
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Joi Mai 10, 2012 7:06 am | |
| - [Owner]Angel a scris:
- @ScRe3nN: Vreau sa aud mai multe pareri. Doriti sa se faca mai greu de atat sau este suficient ?
mai scump cu 10kk la fiecare plus este de ajuns. la upgrade zic ca e destul | |
|
| |
MzQq2222 Membru
Data de inscriere : 01/07/2011
| Subiect: Nu are rost sa schimbi! Vin Mai 11, 2012 6:53 am | |
| E ok asa mai mult iti ia sa faci item de upgrade am fakut deja unu +9 si mia loat ceva si mai am unu de fakut . | |
|
| |
Nevermore Membru
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Vin Mai 11, 2012 3:55 pm | |
| On topic : cum au spus si alti useri, smaraldele se fac mai usor decat ne asteptam Off topic: donuuuts, ce ai la signature ... seamana sau chiar e TerrorBlade din DotA ? | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Sam Mai 12, 2012 12:41 am | |
| Lasa nevermore. Luni se vor "ingreuna" | |
|
| |
spaimasv Membru
Data de inscriere : 09/04/2012 Varsta : 26 Localizare : sebes
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Sam Mai 12, 2012 1:50 am | |
| mie m-a fost destul de greu so evoluez din otelu de 80,dar ca so fac +9 va fi foarte greu | |
|
| |
Nevermore Membru
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic Sam Mai 12, 2012 8:41 am | |
| in 1-2 ore va faceti rost de iteme sa faceti 60 de smaralde +9 va e greu sa creati un farmer ?
| |
|
| |
w.Don Membru
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Detalii evoluare armura de smarald din otelul epic | |
| |
|
| |