| Cereri Semnaturi/Avatare | |
|
+20costelus88 artist88 Ļ¥ℓยℓ¥ℓª Suspektu Dev1lMayςrY X3Kill Krastii Ramona♥ VyLyFiRsT Betivu;x ♫JυѕтOνєя™♫ GodFather♥ SoFresh Mr.Crazy ScRe3nN OV1D1UU dRuId.# xTiGeR CR7 Dumii 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mier Mai 16, 2012 8:31 am | |
| Imi pare rau ca am intarziat .... Onexd : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]VyLyFiRsT : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]VyLy am avut 0 inspiratie ..
Ultima editare efectuata de catre .ÐaякDєѕιgη in Joi Mai 17, 2012 3:17 am, editata de 1 ori | |
|
| |
SoFresh Membru
Data de inscriere : 10/01/2012 Localizare : 1900 Toamna
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mier Mai 16, 2012 11:08 pm | |
| - .ÐaякDєѕιgη a scris:
- Imi pare rau ca am intarziat ....
Onexd : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] VyLyFiRsT : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] VyLy am avut 0 inspiratie .. numi apare poza:| | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Joi Mai 17, 2012 1:01 am | |
| - OneXD a scris:
- .ÐaякDєѕιgη a scris:
- Imi pare rau ca am intarziat ....
Onexd : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] VyLyFiRsT : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] VyLy am avut 0 inspiratie .. numi apare poza:| asta e poza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
Data de inscriere : 11/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Da
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Joi Mai 17, 2012 8:04 pm | |
| | |
|
| |
Ramona♥ Membru
Data de inscriere : 27/04/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanța.
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Vin Mai 18, 2012 1:07 am | |
| Semnatura Sa fie destul de maricica cum avea xTiger Nu , fara animatie . Alegerea ta imaginea Textul sa fie RamonaK19 Culoarea as vrea violet spre negru :-? Culoarea textului sa se potriveasca cu cea de fundal nu are importanta.
| |
|
| |
Betivu;x Membru
Data de inscriere : 10/04/2012 Localizare : Petrosani
| |
| |
Dumii V.I.P.
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Vin Mai 18, 2012 10:54 pm | |
| Betzivu : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] Ramona : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Lun Mai 21, 2012 9:55 am | |
| Tipul imagini: Avatar Marimea acesteia: Speciala pentru avatare pe acest forum Doriti sa aibe animatie?:Da Imagine ca demo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Text-ul dorit: Ðяuiđ. Culoarea de fundal: In ton cu imaginea Culoarea textului: In ton cu imaginea Text suplimentar in imagine: - Alte informatii cu privire la imagine: Imaginea find animata vreau ca textul sa se zdruncine [ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] fara acele adaugiri flacara si explozie doar textul zdruncinanduse] | |
|
| |
Krastii Membru
Data de inscriere : 14/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Pe Forum..
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mar Mai 22, 2012 12:16 pm | |
| sal vreau si eu o semnatura cu ceva din cs orice. textul sa fie scris Krastii si animatie ce crezi uh ca e mai bn | |
|
| |
Dumii V.I.P.
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mier Mai 23, 2012 8:40 am | |
| Cei care miau cerut isi vor primi imaginile maine . | |
|
| |
X3Kill Membru
Data de inscriere : 10/05/2011 Varsta : 29 Localizare : undeva departe
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Vin Mai 25, 2012 10:48 am | |
| Tipul imagini:Semnatura Marimea acesteia: potrivita pentru un forum Doriti sa aibe animatie?:Da Text-ul dorit: X3KiLL Culoarea de fundal:galben Culoarea textului:Rosu Text suplimentar in imagine: niciunul Alte informatii cu privire la imagine:pai.. daca se poate 2 gladiatori unul pe jos mort si unul viu cu sabia in sus
Ultima editare efectuata de catre X3Kill in Vin Mai 25, 2012 11:33 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dev1lMayςrY Membru
Data de inscriere : 18/05/2012 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Vin Mai 25, 2012 11:40 am | |
| as vrea si eu o semnatura ca si text : Dev1lMayςrY cu animatie o culoare cat mai deschisa si cu multe grafice text suplimentar: "It's party time!" Merci | |
|
| |
Dumii V.I.P.
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Sam Mai 26, 2012 12:28 am | |
| Krasti : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] Kill : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] Devil : [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] Druid , imi pare rau , dar nu ma ocup cu Adobe After Effect .
| |
|
| |
Krastii Membru
Data de inscriere : 14/05/2012 Varsta : 27 Localizare : Pe Forum..
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Sam Iun 02, 2012 4:53 pm | |
| sall as vrea si eu o semnatura titlul acolo jos la sangele ala sa scrie Krastii atata poza : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] doriti sa aiba animatie ? nu marimea ? ca marimea forumului merci | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 26 Localizare : Shakar
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Dum Iun 03, 2012 3:56 am | |
| [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] | |
|
| |
Ļ¥ℓยℓ¥ℓª Membru
Data de inscriere : 27/02/2012 Varsta : 27 Localizare : In al Noua-lea cer :))))
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Dum Iun 03, 2012 5:46 am | |
| - .ÐaякDєѕιgη a scris:
- Tipul imagini:Semnatura/Avatar
Marimea acesteia: Doriti sa aibe animatie?:Da/Nu Imagine ca demo: Text-ul dorit: Culoarea de fundal: Culoarea textului: Text suplimentar in imagine: Alte informatii cu privire la imagine:
Cei care vor sa ma ajute imi pot da PM As dori si eo una Semnatura O img din Prototype ( alege tu una mai potrivita ) Animatie : ceva sa dea bine cu img Text : xDuMy Culoarea Textului : la alegere Culoare de fundal : una sa dea mai bne | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Dum Iun 03, 2012 6:04 am | |
| - xDuMy a scris:
- .ÐaякDєѕιgη a scris:
Marimea acesteia: Doriti sa aibe animatie?:Da/Nu Imagine ca demo: Text-ul dorit: Culoarea de fundal: Culoarea textului: Text suplimentar in imagine: Alte informatii cu privire la imagine:
Cei care vor sa ma ajute imi pot da PM As dori si eo una Semnatura O img din Prototype ( alege tu una mai potrivita ) Animatie : ceva sa dea bine cu img Text : xDuMy Culoarea Textului : la alegere Culoare de fundal : una sa dea mai bne
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] imaginea de inceput transformata: [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]Cred ca e bine, nu? ) | |
|
| |
Ļ¥ℓยℓ¥ℓª Membru
Data de inscriere : 27/02/2012 Varsta : 27 Localizare : In al Noua-lea cer :))))
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Lun Iun 04, 2012 8:56 am | |
| nus ce sa zic vr sa vad ce imi face dark si aleg ,,,, dar vruiam cu nume si animatie ceva sa evedem cum mio face dark | |
|
| |
Suspektu Membru Elite
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mar Iun 05, 2012 4:35 am | |
| Ce va place atat la animatie? Anyway... cum vrei tu | |
|
| |
artist88 Membru Elite
Data de inscriere : 06/11/2011 Localizare : Langa tine !!!
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Dum Iun 17, 2012 5:19 am | |
| Tipul imagini:Avatar Marimea acesteia:Cat un avatar Doriti sa aibe animatie?:NU Imagine ca demo:AICI !! Text-ul dorit:Artist Culoare fundal :Alb Culoarea textului:Negru Text suplimentar in imagine:Like A Sir Alte informatii cu privire la imagine:Nu cred ca ar mai fi nimic | |
|
| |
artist88 Membru Elite
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Lun Iun 25, 2012 3:30 am | |
| Numi face chiar nimeni avatarul dorit | |
|
| |
costelus88 Membru
Data de inscriere : 26/06/2012 Localizare : Baia de Arma,jud. MH
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mar Iun 26, 2012 1:55 am | |
| imi poti face si mie una?? cu scris costelus88 | |
|
| |
costelus88 Membru
Data de inscriere : 26/06/2012 Localizare : Baia de Arma,jud. MH
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mar Iun 26, 2012 1:56 am | |
| - .ÐaякDєѕιgη a scris:
Cei care vor sa ma ajute imi pot da PM as vrea si eu una...nu cu animatie cu scris costelus88 | |
|
| |
artist88 Membru Elite
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Mier Iun 27, 2012 4:52 am | |
| Tipul imagini:Avatar Marimea acesteia:Cat un avatar Doriti sa aibe animatie?:NU Imagine ca demo:AICI !! Text-ul dorit:Artist Culoare fundal :Alb Culoarea textului:Negru Text suplimentar in imagine:Like A Sir Alte informatii cu privire la imagine:Nu cred ca ar mai fi nimic astept de o cel putin o saptamana As mai vrea : Tipul de imagini :Semnatura Marimea :normala Dorita sa aiba animatie ? :NU Imagine ca demo :Aici !!! Text :deasupra la sura cu pose sa scrii :Me ,deasupra la sura pe dragon sa scrii :Boss si deasupra la sura cu YngYang sa scrii :Noob Culoare fundal :asa cum este Text suplimentar :nimic Alte informati cu privire la imagine :Sa editezi putin in spate sa arate mai fain | |
|
| |
StreetArt Membru
Data de inscriere : 27/06/2012 Varsta : 26 Localizare : Constanta,RO
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare Joi Iun 28, 2012 2:02 pm | |
| Tipule, esti tare, se vede ca stapanesti photoshop-ul. Poti sa imi faci si mie doua?: 1.Semnatura Culoare text: ceva dark blue. Text: StreetArt Culoare fond: ceva sa scoata in evidenta scrisul Tema: Ori un razboinic de metin cu par blond prins in coada ori ceva din Assassin's Creed 2. Avatar Text: GoldenWar Culoare text: gold Culoare fond: ceva galben Tema o secventa din razboi, de preferat planul apropiat al unui razboinic. Multumesc anticipat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cereri Semnaturi/Avatare | |
| |
|
| |
| Cereri Semnaturi/Avatare | |
|