Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaIMPORTANT !!! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

IMPORTANT !!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
robiolic
Membru
Membru

Data de inscriere : 22/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Sighetu-Marmatiei

IMPORTANT !!! Empty
MesajSubiect: IMPORTANT !!!   IMPORTANT !!! Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 6:51 am

deci problema mea este ca nu merge 20% rez magie de pe Smarald, kinguri nu imi convine deloc e un bug la setul meu am doar 80% magie cand ar trebuit sa am 100% sper sa se faca ceva, e de ajuns bugul ala blestemat cu ??? ??? ??? nu ne mai trebuie unul.
nu cred ca e greu de reparat si sper sa functioneze de acum incolo va asigur 100000000% ca nu mint si ca nu functioneaza si tot serverul stie asta !!!
multumesc pentru intelegere.
Sus In jos
http://www.robiolic.blogspot.com
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

IMPORTANT !!! Empty
MesajSubiect: Re: IMPORTANT !!!   IMPORTANT !!! Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 7:31 am

robiolic a scris:
deci problema mea este ca nu merge 20% rez magie de pe Smarald, kinguri nu imi convine deloc e un bug la setul meu am doar 80% magie cand ar trebuit sa am 100% sper sa se faca ceva, e de ajuns bugul ala blestemat cu ??? ??? ??? nu ne mai trebuie unul.
nu cred ca e greu de reparat si sper sa functioneze de acum incolo va asigur 100000000% ca nu mint si ca nu functioneaza si tot serverul stie asta !!!
multumesc pentru intelegere.

Si trebuia sa faci topic aici? Ai mai facut unul la discutii libere,asteapta raspuns acolo! Personal eu nu stiu de acest bug.
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

IMPORTANT !!! Empty
MesajSubiect: Re: IMPORTANT !!!   IMPORTANT !!! Icon_minitimeJoi Mai 03, 2012 7:33 am

cred ca are dreptate
Sus In jos
Continut sponsorizat

IMPORTANT !!! Empty
MesajSubiect: Re: IMPORTANT !!!   IMPORTANT !!! Icon_minitime

Sus In jos

IMPORTANT !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» IMPORTANT!!!!!