Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaHELP! FATAL ERROR!! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

HELP! FATAL ERROR!!

In jos 
+4
ardeash
MasterLover
╚»Dracila«╝
FeAr!!:X
8 participanți
AutorMesaj
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/03/2012
Varsta : 28
Localizare : pe WC!

HELP! FATAL ERROR!! Empty
MesajSubiect: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeMier Apr 18, 2012 7:42 am

SAlut tuturor... va roooooooog spuneti ce sa fac! sa dispara eroarea cu multe semne de intrebare!!(???????????????????????????????????????????) deci am facut update la toate programele necesare , am downloadat toot ce trebuia. flash player 11 , net framework 2.0,2.5.si 3.5, am sters fisierul acela 10.tga, asa cum zicea angel.., BA CHEAR Am cumparat un pc nou, cu 2 gb placa video:) si 8 gm ram,, si procesor dual core I 7 si toooot nu merge, am incercat sa opresc antivirusul.. si nimic!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad Sad Sad acelas lucru se intampla, va rog ajutatima, am vazut ca uni au reusit sa scape de eroarea cu semnele de intrebare??????????? dar eu nu stiu cesa mai fac! sunt disperaat! :help :help :help respect: Exclamation Exclamation Exclamation :rocket: :bautura:
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeMier Apr 18, 2012 7:51 am

Nu stim ce are.. s-a incercat in anumite feluri sa faca ca eroarea sa dispara dar inca nu a fost gasita o solutie..va fi maine un uptade si sa speram ca dp acel update va disparea ! Smile

N-ai ce face decat sa astepti..
Sus In jos
MasterLover
Membru
Membru
MasterLover

Data de inscriere : 13/01/2012
Varsta : 27
Localizare : Jud. Mh.

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeMier Apr 18, 2012 10:22 am

din cate am auzit de la playeri eroarea aceea apare doar la cei care au windows 7 Evil or Very Mad cei care au windows xp le merge.. asa zic ei Neutral
Sus In jos
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeMier Apr 18, 2012 11:42 am

mama.. pai eu ce fac acum?? ca eu am windows 7 professional bounce dar ce joc mai e asta.. sa scimbi windowsul casa mearga?? , merge pe win xp findca acest joc sa creat pe platforme vechi, cu putine cerinte, asa era in anul 2005-- si din 2005 nu sau scimbat platformele pe care e facut jocul, deci nu a prea evoluat king :bowdown: :bowdown: , daca cear acest sv de metin , este asa de bun, cum il consideram toti, ar trebui, sa dovedeasca ca , pentru ei nu exista niciun obstacol peste care sa nu poata trece king bine inteles,, ma refer la staff.. eu zic ca sunt destul de priceputi incat sa poata repaara cu succes acest bug..

RESPECT , STAFF respect: respect: respect: AVEM INCREDERE IN VOI, CA VETI SCAPA DE EROAREA CU MULTE SEMNE DE INTREBARE, FARA SA FIE NEVOIE SA SCIMBAM WINDOWSUL... SUNT SIGUR CA O PUTETI FACE,,
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeMier Apr 18, 2012 5:39 pm

FeAr!!:X a scris:
mama.. pai eu ce fac acum?? ca eu am windows 7 professional bounce dar ce joc mai e asta.. sa scimbi windowsul casa mearga?? , merge pe win xp findca acest joc sa creat pe platforme vechi, cu putine cerinte, asa era in anul 2005-- si din 2005 nu sau scimbat platformele pe care e facut jocul, deci nu a prea evoluat king :bowdown: :bowdown: , daca cear acest sv de metin , este asa de bun, cum il consideram toti, ar trebui, sa dovedeasca ca , pentru ei nu exista niciun obstacol peste care sa nu poata trece king bine inteles,, ma refer la staff.. eu zic ca sunt destul de priceputi incat sa poata repaara cu succes acest bug..

RESPECT , STAFF respect: respect: respect: AVEM INCREDERE IN VOI, CA VETI SCAPA DE EROAREA CU MULTE SEMNE DE INTREBARE, FARA SA FIE NEVOIE SA SCIMBAM WINDOWSUL... SUNT SIGUR CA O PUTETI FACE,,

Ceva spui tu aici .. dar nu este vorba de platforma .. clientul trebuie sa ruleze pe orice fel de windows ... problema se va rezolva ... daca vezi cat ii ceasu iti dai seama ca nu am stat sa ma uit la filme pana la ora asta Neutral
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeJoi Apr 19, 2012 6:24 am

[GA]ardeash a scris:

Ceva spui tu aici .. dar nu este vorba de platforma .. clientul trebuie sa ruleze pe orice fel de windows ... problema se va rezolva ... daca vezi cat ii ceasu iti dai seama ca nu am stat sa ma uit la filme pana la ora asta Neutral
da.. sper sa se rezolve, numam jucat demuult metin..,, ,, mam jucat doar prototype 2,,, care este foare greu,, si eu prefer metinul, dar... ma tot scoate,, si ma enerveaza..
sper so faceti cat mai repede! :No1 multumesc mult///
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeJoi Apr 19, 2012 10:20 am

[GA]ardeash a scris:

da.. sper sa se rezolve, numam jucat demuult metin..,, ,, mam jucat doar prototype 2,,, care este foare greu,, si eu prefer metinul, dar... ma tot scoate,, si ma enerveaza..
sper so faceti cat mai repede! :No1 multumesc mult///

Ai facut de 2 ori spam ! Smile ai grija ! Smile
Sus In jos
Betivu;x
Membru
Membru
Betivu;x

Data de inscriere : 10/04/2012
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeJoi Apr 19, 2012 10:52 pm

deci problema e 100% din cauza la windows 7..eu aveam windows 7 si akm m-am mutat pe vista si merge PERFECT!!!!

Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeVin Apr 20, 2012 1:30 am

Baradius a scris:
deci problema e 100% din cauza la windows 7..eu aveam windows 7 si akm m-am mutat pe vista si merge PERFECT!!!!

Si pe vista da err aia... :p nu te bucura Smile)
Sus In jos
spaimasv
Membru
Membru
spaimasv

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 26
Localizare : sebes

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeVin Apr 20, 2012 2:16 am

eu am xp si la inceput cand am inceput sa joc pe noul cliant mi-a aparut,dar dupa ce mi-am updatat driveru la placa video eroarea nu a mai reaparut Laughing
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeVin Apr 20, 2012 2:19 am

eroarea asta da din cauza la cv ... Mai face un update angel sa vedem daca mai da.. sper ca nu Very Happy
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeVin Apr 20, 2012 4:05 pm

Deci nus ce sa mai zic .. am probat clientu pe windows 7 proaspat instalat ... il deschid ma teleportez in toate regatele .. in toate hartile .. am stat si la albastrii si am facut tot felu de chesti sa il fortez .. nimic nici o eroare merge perfect ...

nus ce sa ii mai fac :head:

dati update la driveru de la placa video .. clientu nu are nici o eroare lam verificat tot in fiecare fiser :drujba
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeDum Apr 22, 2012 12:47 am

[GA]ardeash a scris:
Deci nus ce sa mai zic .. am probat clientu pe windows 7 proaspat instalat ... il deschid ma teleportez in toate regatele .. in toate hartile .. am stat si la albastrii si am facut tot felu de chesti sa il fortez .. nimic nici o eroare merge perfect ...

dati update la driveru de la placa video .. clientu nu are nici o eroare lam verificat tot in fiecare fiser :drujba
eu am updateul facut la placa video, si in plus placa mea video are 2 gb Smile ..... incercati sa va duceti pela prieteni pea casa si acolo sa incercati acest client.. sa fiu sincer, dela o vreme eu joc pe laptop, si numi mai apare acea eroare atat de dess.. dar in orice caz ati face bine daca ati putea sa scapati de ea.. king study ,....... respect: respect: respect: staff respect: respect: respect:
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeLun Apr 23, 2012 11:48 pm

[GA]ardeash a scris:

eu am updateul facut la placa video, si in plus placa mea video are 2 gb Smile ..... incercati sa va duceti pela prieteni pea casa si acolo sa incercati acest client.. sa fiu sincer, dela o vreme eu joc pe laptop, si numi mai apare acea eroare atat de dess.. dar in orice caz ati face bine daca ati putea sa scapati de ea.. king study ,....... respect: respect: respect: staff respect: respect: respect:

Tiam zis nu mai pune atatea emoticonuri ! :@

Warn 4 -> Ban ! Smile Adio frate Smile tiam atras atentia Smile
Sus In jos
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitimeMar Apr 24, 2012 4:13 am

ReMyX13 a scris:
[GA]ardeash a scris:

Tiam zis nu mai pune atatea emoticonuri ! :@

Warn 4 -> Ban ! Smile Adio frate Smile tiam atras atentia Smile
ok nu mai pun emoticonuri, dar eu le pun findca pur si simplu asta simt eu, sa le pun deaia se ceama emoticon dela emotzie king toate cele bune succes!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: HELP! FATAL ERROR!!   HELP! FATAL ERROR!! Icon_minitime

Sus In jos

HELP! FATAL ERROR!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: