FeAr!!:X Membru
Data de inscriere : 16/03/2012 Varsta : 28 Localizare : pe WC!
| Subiect: Sallut tuturor Joi Apr 12, 2012 8:58 am | |
| | |
|
Creionel Membru
Data de inscriere : 12/06/2011 Varsta : 25
| Subiect: Re: Sallut tuturor Joi Apr 12, 2012 10:54 am | |
| 1. mergi profile iar sus in dreapta scrie micut avatar. de acolo iti pui poza 2.cand scri mesajul, vezi ca deasuprea casutei, sunt niste butoane. asa. al 21-lea e cel cu culorile 3. punctele de reputatie le obtii cand vor muschii celorlalti membri sa iti dea +. uite iti dau eu un + acum sa fi fericit bun venit | |
|
| Subiect: Re: Sallut tuturor Joi Apr 12, 2012 11:57 am | |
| - ScRe3nN 2 a scris:
- 1. mergi profile iar sus in dreapta scrie micut avatar. de acolo iti pui poza
2.cand scri mesajul, vezi ca deasuprea casutei, sunt niste butoane. asa. al 21-lea e cel cu culorile
3. punctele de reputatie le obtii cand vor muschii celorlalti membri sa iti dea +. uite iti dau eu un + acum sa fi fericit
bun venit okok,,, ms mult, dar cum fac de exemplu, daca vreau sa raspund unui utilizator, la topicul sau!? | |
|
| Subiect: Re: Sallut tuturor Joi Apr 12, 2012 12:01 pm | |
| iti multumesc pentru raspunsul tau, DAmi un + la reputatie ):O Terog Frumos | |
|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Sallut tuturor Vin Apr 13, 2012 12:59 am | |
| Vere iti zic eo cum sta treaba..Ca sa pui un comentariu dai sus reply,sau quote la un post de mai sus,ca sa faci un topic intri in forumul respectiv si apesi NewTopic,dar verifica inainte sa faci tu topicul daca mai exista unul identic sau asemanator si vezi sa postezi in sectiunea corespunzatoare! Nu mai scrie cu caps! Semnatura nu o scrii tu,intri la profil si apesi pe Semnatura apoi o editezi! Si sa nu o faci de 20 kilometrii! Nu poti da tu TC! Roaga un moderator sau un helper sa faca asta la topicurile tale(daca le consideri irelevante sau ai primit raspunsul la ele)! Nu mai cere reputatie,o primesti de la alti utilizatori daca meriti!
Citeste regulamentul si bine ai venit! Distractie placuta!
| |
|
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sallut tuturor Dum Apr 29, 2012 11:34 am | |
| | |
|
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sallut tuturor | |