Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSallut tuturor EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Sallut tuturor

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
FeAr!!:X
Membru
Membru

Data de inscriere : 16/03/2012
Varsta : 28
Localizare : pe WC!

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitimeJoi Apr 12, 2012 8:58 am

:shot: Very Happy Smile cheers :banana: SALUT TUTUROR PLAYERILOR CAT SI STAFULUI respect: !!! EU SUNT CAM NOU PE AICI, PE FORUM...SI NU STIU UNELE LUCRURI ESENTIALE,VA ROG AJUTATIMA SI PE MINE :help
1.CUM FAC SA AM SI EU O IMAGINE DEASUPRA NUMELE MEU DE UTILIZATOR DEPE FORUMUL ACESTA? :help
2.NICIODATA NU MA PREA DESCURC.. SAPUN ALTE CULORI UNUI TEXT ,NEU TOPIC, SAU COMENTARIU.vA ROG AJUTATIMA :help :citeste
3. CUM FAC MAI MULTE PUNCTE LA REPUTATIE?! :help

DACA VREI SA PRIMESTI! DOVEDESTE CA MERITI!
Sus In jos
Creionel
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 25

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitimeJoi Apr 12, 2012 10:54 am

1. mergi profile iar sus in dreapta scrie micut avatar. de acolo iti pui poza

2.cand scri mesajul, vezi ca deasuprea casutei, sunt niste butoane. asa. al 21-lea e cel cu culorile

3. punctele de reputatie le obtii cand vor muschii celorlalti membri sa iti dea +. uite iti dau eu un + acum sa fi fericit

bun venit :trabuc:
Sus In jos
http://...
Membru
Membru

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitimeJoi Apr 12, 2012 11:57 am

ScRe3nN 2 a scris:
1. mergi profile iar sus in dreapta scrie micut avatar. de acolo iti pui poza

2.cand scri mesajul, vezi ca deasuprea casutei, sunt niste butoane. asa. al 21-lea e cel cu culorile

3. punctele de reputatie le obtii cand vor muschii celorlalti membri sa iti dea +. uite iti dau eu un + acum sa fi fericit

bun venit :trabuc:
okok,,, ms mult, dar cum fac de exemplu, daca vreau sa raspund unui utilizator, la topicul sau!?
Sus In jos
Membru
Membru

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitimeJoi Apr 12, 2012 12:01 pm

:closed iti multumesc pentru raspunsul tau,

DAmi un + la reputatie Smile):O Terog Frumos
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitimeVin Apr 13, 2012 12:59 am

Vere iti zic eo cum sta treaba..Ca sa pui un comentariu dai sus reply,sau quote la un post de mai sus,ca sa faci un topic intri in forumul respectiv si apesi NewTopic,dar verifica inainte sa faci tu topicul daca mai exista unul identic sau asemanator si vezi sa postezi in sectiunea corespunzatoare!
Nu mai scrie cu caps!
Semnatura nu o scrii tu,intri la profil si apesi pe Semnatura apoi o editezi! Si sa nu o faci de 20 kilometrii!
Nu poti da tu TC! Roaga un moderator sau un helper sa faca asta la topicurile tale(daca le consideri irelevante sau ai primit raspunsul la ele)!
Nu mai cere reputatie,o primesti de la alti utilizatori daca meriti!

Citeste regulamentul si bine ai venit! Distractie placuta!

Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡
Moderator
Moderator
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 27

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 11:34 am

:welcome
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitimeSam Mai 05, 2012 6:30 am

Salut,Ti'a zis cam tot Igod Smile)..incearca sa nu al superi:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sallut tuturor Empty
MesajSubiect: Re: Sallut tuturor   Sallut tuturor Icon_minitime

Sus In jos

Sallut tuturor
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: