| Subject :Chuck Norris | |
|
+8Đεsτiηy дηgεℓ .:SkilltesterStabbone:. FrostBite Creionel ǩhƪLL xTiGeR VyLyFiRsT Betivu;x 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Betivu;x Membru
Data de inscriere : 10/04/2012 Localizare : Petrosani
| |
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
Data de inscriere : 11/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Da
| |
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| |
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Mier Apr 11, 2012 11:40 pm | |
| Chuck Norris nu poarta ceas,el decide cat e ceasul. b-) De ce in calendarul lui Chuck Norris se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie?Nimeni nu il pacaleste pe Chuck Norris! Nu exista lesbiene,doar femei care inca nu l-au cunoscut pe Chuck Norris. Chuck Norris doarme cu perna sub pistol. Seara,bau-bau se uita in dulap sau sub pat ca sa vada daca nu cumva este acolo Chuck Norris. Chuck Norris a terminat Counter strike,de doua ori. TU traiesti doar pentru ca CHUCK NORRIS TE-A LASAT IN VIATA!!! | |
|
| |
Creionel Membru
Data de inscriere : 12/06/2011 Varsta : 25
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Joi Apr 12, 2012 12:07 am | |
| chuck norris a dat foc la o padure cu ajutorul apei | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Joi Apr 12, 2012 12:24 am | |
| Chuck Norris a fost odata lovit de fulger. De asta fulgerul nu loveste de 2 ori in acelasi loc.Chuck Norris il cauta. Cand Chuck Norris se holbeaza la soare ,soarele orbeste. Cand Chuck Norris invarte o sabie prin aer , aerul sangereaza. Chuck Norris nu face flotari. Chuck Norris impinge pamantul. Lacrimile lui Chuck Norris vindeca si cancerul. Pacat ca Chuck Norris nu plange niciodata. Cand Bau-Bau merge la culcare se uita sub pat si in dulap, de teama lui Chuck Norris. Chuck Norris poate tranti o usa inchisa. | |
|
| |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite
Data de inscriere : 23/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Constangeles b-)
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Joi Apr 12, 2012 11:05 am | |
| "Chuck Norris are grupa sanguina AK47" "Chuck Norris are grija de ingerul lui pazitor " Cand am auzit de astea doua am ras vreo 10 min... ) | |
|
| |
Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Vin Apr 13, 2012 3:00 am | |
| Nu exista planete, doar firimituri din pranzul lui Chuck Norris! Cand are loc o eclpisa, inseamna ca Soarele se ascunde dupa Luna pentru ca Chuck Norris e suparat pe el. Pacat ca si Luna este speriata de Chuck Norris si ecplisa nu este vesnica. Chuck Norris a numarat pana la infinit. A facut asta chiar de 2 ori. La counter-strike, Chuck Norris da HeadShot prin perete... Nu e hack, dar Chuck Norris rupe pana si realitatea virtuala daca vrea. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Vin Apr 13, 2012 3:04 am | |
| Chuck Norris nu poate primi nici un pumn,dar chiar daca totusi primeste o palma,intregul univers ar da: Critical Error!Cand Chuck Norris intra in apa,el nu se uda,apa se Chucknorriseaza Copiii au pijamale cu Superman,Superman are pijamale cu Chuck Norris! Chuck Norris nu va face niciodata infarct,inima nu e asa tampita sa il atace! Chuck Norris joaca ruleta ruseasca cu pistolul incarcat si castiga mereu!=)) Stiu multe glume dar unele s-au spus si se gasesc oricum usor pe net dar sunt amuzante | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Sam Apr 14, 2012 1:18 am | |
| Ba deci la unele care leam citit deci am ras de am fct pe mine ) Foarte tari astea .Mai ales aia cu impinge pamantu si cu apa se Chucknorriseaza | |
|
| |
pro2 Membru
Data de inscriere : 14/04/2012
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Dum Apr 15, 2012 12:58 am | |
| - BuBu ;X a scris:
- Ba deci la unele care leam citit deci am ras de am fct pe mine ) Foarte tari astea .Mai ales aia cu impinge pamantu si cu apa se Chucknorriseaza
Post-hunt? Daca nu ai ce face si vrei doar mesaje te rog renunta la functia ta un sfat prietenesc. ON: Chuck Norris nu asculta muzica , muzica asculta Chuck Norris. Dumnezeu a creat lumea in 7 zile , iar chuck in 7 secunde , cum a reusit? FATALITY:!!!: | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Dum Apr 15, 2012 1:32 am | |
| - PatewGirl a scris:
- BuBu ;X a scris:
- Ba deci la unele care leam citit deci am ras de am fct pe mine ) Foarte tari astea .Mai ales aia cu impinge pamantu si cu apa se Chucknorriseaza
Post-hunt? Daca nu ai ce face si vrei doar mesaje te rog renunta la functia ta un sfat prietenesc.
ON: Chuck Norris nu asculta muzica , muzica asculta Chuck Norris. Dumnezeu a creat lumea in 7 zile , iar chuck in 7 secunde , cum a reusit? FATALITY:!!!: noi am luat functie pe drept ! deci sfat prietenesc: taci din gura !!!! si pt inteligenta ta scazuta : post-hunt e atunci cand postezi 20 de mesaje in mai putin de 10 minute sa zic ! cand vrei sa faci un nr exagerat de mesaje ! | |
|
| |
pro2 Membru
Data de inscriere : 14/04/2012
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Dum Apr 15, 2012 2:00 am | |
| Nu sunt aici nici de o zi si deja observ ca te crezi "boss" si la toti le spui sa taca din gura daca nu warm:| Si nu cred ca ai tupeul si faceTOface sa zici asta;) Daca esti un prunc de 11 -12 ani figurant , atunci fa figuri cu prieteni tai de varsta ta , invata sa respecti | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
| |
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Dum Apr 15, 2012 5:42 am | |
| @ PatewGirl . Ai warn 1-2 si daca mai faci mult pe smekeru dai de belea tu ai iesit din tiparul acestui topik DACA TOT CE SPUI TU NU ESTE LEGAT DE ACEST TOPIK VEI INTAMPINA CONSECINTE | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Dum Apr 15, 2012 5:47 am | |
| - BuBu ;X a scris:
- @ PatewGirl . Ai warn 1-2 si daca mai faci mult pe smekeru dai de belea tu ai iesit din tiparul acestui topik DACA TOT CE SPUI TU NU ESTE LEGAT DE ACEST TOPIK VEI INTAMPINA CONSECINTE
are warn 1 daca nu se potoleste o sa aiba warn 2 si cat de curand ban ! | |
|
| |
Đεsτiηy дηgεℓ Membru Elite
Data de inscriere : 23/12/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris Mar Apr 17, 2012 2:11 am | |
| Unii oameni vad in viitor dar Chuck Norris si-l aminteste! Superman s-a batut cu Chuck Norris. Nu se stie cine a castigat, dar pierzatorul a fost nevoit sa poarte chilotii peste pantaloni. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Subject :Chuck Norris | |
| |
|
| |
| Subject :Chuck Norris | |
|