Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa[owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

[owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
FeAr!!:X
Membru
Membru
FeAr!!:X

Data de inscriere : 16/03/2012
Varsta : 28
Localizare : pe WC!

[owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta Empty
MesajSubiect: [owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta   [owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 9:13 am

[wow][/wow]
:auuu: :auuu: :auuu: :auuu: :auuu: :auuu: :head: :head: :head: :head: :head: :head: :asdf scratch
[Owner]Angel ,am o intrebare, din cate am citit pe forumul depe www.metin2rospeed.ro, se va face
un update la joc... si vor fi posedate, mape noi etc.... Sunt foarte curios sa stiu daca dupa acest update,
CONTURILE NOASTRE SE VOR PASTRA?!., VOM MAI AVEA ACELAS LVL SI TOATE ITEMELE PE CARE LE AVEM LA ORA ACTUALA? SAU VA TREBUI SA O LUAM DELA 0? :help
sper ca nu se va intampla acest lucru,deoarece am pe cont multe arme de gm... seturi ... etc..
MULTUMESC . respect: respect: respect:
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

[owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta Empty
MesajSubiect: Re: [owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta   [owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 9:42 am

FeAr!!:X a scris:
[wow][/wow]
:auuu: :auuu: :auuu: :auuu: :auuu: :auuu: :head: :head: :head: :head: :head: :head: :asdf scratch
[Owner]Angel ,am o intrebare, din cate am citit pe forumul depe www.metin2rospeed.ro, se va face
un update la joc... si vor fi posedate, mape noi etc.... Sunt foarte curios sa stiu daca dupa acest update,
CONTURILE NOASTRE SE VOR PASTRA?!., VOM MAI AVEA ACELAS LVL SI TOATE ITEMELE PE CARE LE AVEM LA ORA ACTUALA? SAU VA TREBUI SA O LUAM DELA 0? :help
sper ca nu se va intampla acest lucru,deoarece am pe cont multe arme de gm... seturi ... etc..
MULTUMESC . respect: respect: respect:

da conturile se vor pastra
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg

[owner]Angel, terog raspunde la topicul acesta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» angel terog sami rasp!!
» Angel te rog uite-te la topicul meu!
» ANGEL TU RASPUNDE !!!