Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
Subiect: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 8:25 am
Cum vi'se pare ideea cu Scoala altfel.. si ce activitati ati facut ?
La noi: excursii, fotbal, basket, hambal, curatenie in curtea scoli, filme plictisitoare, poker, sah, lectii despre sex cu profele de biologie, experimente chimice, concurs de counter strike si altele.. dar nu-mi mai amintesc..
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 8:43 am
Pai eu cred k mai bn ne dadea vacantza totushi sa-tzi spun "programul" Luni:film plictisitor Martzi:vizita la muzeul de arta Miercuri:plictiseala totala Joi(maine) am uitat ce facem Vineri:excursie
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 9:16 am
,,;;[TheBoy];;,, a scris:
Cum vi'se pare ideea cu Scoala altfel.. si ce activitati ati facut ?
La noi: excursii, fotbal, basket, hambal, curatenie in curtea scoli, filme plictisitoare, poker, sah, lectii despre sex cu profele de biologie, experimente chimice, concurs de counter strike si altele.. dar nu-mi mai amintesc..
luni - filme pana la 12 marti - filme jocuri aiurea miercuri adica azi Fotbal pana la 2 Macar recunosc am pierdut meciu fiindca cei care trb sa vina in echipa au venit cam la final si scoru a fost 6-3 am mai scris 2 goluri da degeaba ca nu am avut timp si asa au batut C B ) dupa am stat ca prosti pe banca ma rog o zi prosta rau .. maine nush vineri idem ca joi
Mr.Crazy Membru Elite
Data de inscriere : 29/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Lè Lupeni
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 9:58 am
Pai.... Luni- 2 filme super de mega-groaza Marti- literatura cu profu de mate Miercuri- distractie maxima....la gratar,poker etc Joi- karaoke jocuri etc. Vineri- relax and party
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 10:17 am
Luni:luni...luni...ăăă... ăă gata am găsit:mate ,teatru (la asta chiar a fost amuzant ) am ras toata ora ,unu facea pe cainele...a fost bestial frate:)) . după jocuri...plictisitor...am avut noroc că nu am adormit Marţi: prostii Miercuri: muncă,multă muncă Joi:carnaval Vineri: filantropică sau filarmonică,nu ştiu exact cum se numeşte da eu stau acasa dao naibii de filantropică pt că eu nu ma duc la ce nu stiu ce înseamnă,eu totusi cred că o sa ies cu colegii la o pizza Deci...plictisitor...snt la cea mai stupidă şcoală din Sibiu,alţii au fost la filme,la muzee ,la noi...rahat
.Úniqúe Moderator
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 10:24 am
da voi nu aveti meciuri de fotbal alea alea ;o
ǩhƪLL Membru Elite
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 10:30 am
Campionate...am mai jucat si ping pong...dar...plictisitor.Cea mai interesantă activitate de la şcoala la care snt eu a fost o excursie in Viena...Dar în săptămâna altfel este vorba despre NON-EDUCATIE ,la noi ne îndeasă mai puţină dar tot ne indeasă...Şi ne mai pune şi să muncim...
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 10:31 am
Luni-Filme si teatru Marti-Campionat de fotbal dar nu am jucat ca nu ma bagat in echipa si suntem in finala Miercuri-Vizita la muzeu Joi-plm nu mai stiu vineri-finala de la campionat si balul primaverii sau cum drq ii zice.
.Úniqúe Moderator
Subiect: Re: Scoala altfel Mier Apr 04, 2012 10:32 am
Jung Hye-Mun a scris:
Campionate...am mai jucat si ping pong...dar...plictisitor.Cea mai interesantă activitate de la şcoala la care snt eu a fost o excursie in Viena...Dar în săptămâna altfel este vorba despre NON-EDUCATIE ,la noi ne îndeasă mai puţină dar tot ne indeasă...Şi ne mai pune şi să muncim...
eh la noi fotbalu si hanbalu ...
Tai-Pan Membru
Data de inscriere : 11/10/2010 Varsta : 28 Localizare : Prin lume hai hui
Subiect: Re: Scoala altfel Joi Apr 05, 2012 12:54 am
Ptiuuu... ba pe noi nu ne duce la muzee la nik.
Luni - naspa la scoala....stam si ne uitam ca_curca Marti - nasol Miarcuri - ne-am uitat la film la biblioteca, nasoool. Joi - table, poker, sah... Vineri - Stie
Op3nN Membru Elite
Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 29 Localizare : Galati
Subiect: Re: Scoala altfel Joi Apr 05, 2012 1:25 am
Luni: impartit pliante cu liceul Marti: teatru Miercuri fotbal de la 7 dimineata:@:@ (adormeam pe teren) Joi: stau acasa Vineri: plantez copaci
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
Subiect: Re: Scoala altfel Joi Apr 05, 2012 1:31 am
mai bn faceam mate si dormeam la ora ascultand muzica in casti )
.Úniqúe Moderator
Subiect: Re: Scoala altfel Joi Apr 05, 2012 3:56 am
Op3nN a scris:
Luni: impartit pliante cu liceul Marti: teatru Miercuri fotbal de la 7 dimineata:@:@ (adormeam pe teren) Joi: stau acasa Vineri: plantez copaci
eu am inceput la 8 ))
ǩhƪLL Membru Elite
Subiect: Re: Scoala altfel Joi Apr 05, 2012 9:04 am
La 7 dimineatza? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Noi de la 9 ... Totuşi,zic şi eu ca TheBoy,mai bn făceam ore decât să mă pună să-mi curăţ banca şi sa duc frunze la puvela si să plantez copaci.Şi stai,ca nu e sfârşitu,în vacanţă parcă văd că mă cheamă directoarea la şcoală ca să mă ocup de nush ce proiect.
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
Subiect: Re: Scoala altfel Vin Apr 06, 2012 12:39 am
Luni am fost la fotbal,la biliard si cam atat Marti am stat acasa ca mi`a fost lene sa ma duc Miercuri si joi am fost in excursie(d`aia n`am mai putut intra) si sunt cam ametit.. Vineri:azi mergem la film parca :-??
distractie placuta si voua
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
Subiect: Re: Scoala altfel Vin Apr 06, 2012 3:10 am
luni- am facut **** la urs o.O marti-ne-am uitat cum niste copii sunt f**** de pesti miercuri-un copil i-a spart capul cu un bolovan la un civil joi-ne-am uitat la un mo***** gypsy muvee cu charlie chaplin vineri-ne-am uitat la asta de 10 ori in 2 minute o.O
Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Vin Apr 06, 2012 5:08 am, editata de 1 ori (Motiv : :|)
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
Subiect: Re: Scoala altfel Vin Apr 06, 2012 3:42 am
ScRe3nN a scris:
luni- am facut ***a la urs o.O marti-ne-am uitat cum niste copii sunt ****i de pesti miercuri-un copil i-a spart capul cu un bolovan la un civil joi-ne-am uitat la un ****** gypsy muvee cu charlie chaplin vineri-ne-am uitat la asta de 10 ori in 2 minute o.O
Warn pt limbaj
.Úniqúe Moderator
Subiect: Re: Scoala altfel Vin Apr 06, 2012 3:44 am
ScRe3nN a scris:
luni- am facut laba la urs o.O marti-ne-am uitat cum niste copii sunt ftuti de pesti miercuri-un copil i-a spart capul cu un bolovan la un civil joi-ne-am uitat la un motherfucking gypsy muvee cu charlie chaplin vineri-ne-am uitat la asta de 10 ori in 2 minute o.O
o sa ei ban
ady_sniper Membru
Data de inscriere : 12/10/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva departe :D
Subiect: Re: Scoala altfel Sam Apr 07, 2012 5:52 am
Luni...Am mers la pompieri neau aratat echipamente&stuff ce au ei pe akol Marti...stat degeaba prin scoala Miercuri...Sporturi&shitty stuff Joi..am lipsit Vineri..iar am lipsit