| [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! | |
|
+30Danny :] MasterLover metin2rospeedemi Danger2010 CR7 Creionel TheSeekeR cяσss. xXSαмαηXx xAisha ♥Shiori♥ Monna xTiGeR GodFather♥ artist88 ScRe3nN SoFresh Nevermore OV1D1UU Spartan FrostBite Boogie qTp Amethist ,,;;[TheBoy];;,, .Úniqúe ady_sniper ǩhƪLL Op3nN ╚»Dracila«╝ dRuId.# ardeash 34 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 4:34 am | |
| * Clientu va fi bagat, Arde incearca sa mai adauge ceva si nu a reusit ieri pana la ora 00, cauta unele armuri si ceva pt. map 2, ati merita sa nu va mai faca nimic si sa ramaneti cu asta, voi nu sunteti in stare sa face-ti macar inceputu unui client si vorbiti fara rost. Cum a spus si el, clientu il face pt. noi nu pentru el, ca nu se joaca, voi va jucati.. de ce l-ar face daca nu l-ar baga, se amana alte chesti mai imp, de pe o zi pe alta si voi face-ti gura pt. un client.
Ultima editare efectuata de catre ObsessionDoll in Mar Apr 10, 2012 4:36 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Danger2010 Membru Elite
Data de inscriere : 05/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 4:35 am | |
| Bv OV1D1UU! Cineva trebuie sa puna punctul pe I | |
|
| |
Creionel Membru
Data de inscriere : 12/06/2011 Varsta : 25
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 4:45 am | |
| - BlackDeathly a scris:
- Bv OV1D1UU! Cineva trebuie sa puna punctul pe I
Dc va mai jucati daca nu va place ? :> | |
|
| |
Danger2010 Membru Elite
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 4:54 am | |
| Nu e ca nu ne place..Dar srv e full de modati deci banuiesc ca sa contribuit cu zeci de milioane la srv asta. | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
Danger2010 Membru Elite
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 6:09 am | |
| Mda..eu joc de vreo 2 ani pe srv asta dar cu pauze..deci nu cred ca sunt nou venit. | |
|
| |
ady_sniper Membru
Data de inscriere : 12/10/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva departe :D
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 6:39 am | |
| gata am aflat......la ora 7 se poate descarca clientu nou.....vor fi vreo 4-5 armuri noi...arma noua de 2 maini.....poseadata inca nu se baga =(((( | |
|
| |
Danger2010 Membru Elite
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 7:36 am | |
| La ora 00:00 ar trebuii sa faca azi updateul...again..sa vedem poate il face. | |
|
| |
metin2rospeedemi Membru
Data de inscriere : 02/07/2011 Localizare : Suceva
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 9:21 am | |
| Ardeash dar de unde luam posedatele ? | |
|
| |
ady_sniper Membru
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 10:13 am | |
| Clientu e gata lam downloadat....dar cand o sa fie gata mentenanta | |
|
| |
MasterLover Membru
Data de inscriere : 13/01/2012 Varsta : 27 Localizare : Jud. Mh.
| |
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 12:13 pm | |
| - ObsessionDoll a scris:
- * Clientu va fi bagat, Arde incearca sa mai adauge ceva si nu a reusit ieri pana la ora 00, cauta unele armuri si ceva pt. map 2, ati merita sa nu va mai faca nimic si sa ramaneti cu asta, voi nu sunteti in stare sa face-ti macar inceputu unui client si vorbiti fara rost. Cum a spus si el, clientu il face pt. noi nu pentru el, ca nu se joaca, voi va jucati.. de ce l-ar face daca nu l-ar baga, se amana alte chesti mai imp, de pe o zi pe alta si voi face-ti gura pt. un client.
gresesti total repet:la cati bani s'au bagat cam greu s'a gandit la asta cu noul client..si eu joc de mult timp pe sv asta de cand era lv maxim 99 inainte de a pune pe root si eu am bagat 360 ron in acest joc si mi'a spart contul acum 2 luni unul cu keylogger nici nu stiam in momentul ala ce e ala un keyloger,si asa au patit ff multi ca mine..nu cum crezi u muta itm pe alt cont cum spui u si spun ca i'au furat..:-j u esti super moderator si trebuie sa le iei apararea eu nu vreau sa ma cert dar asa este cum spun eu..bine poate nu am dreptate 100% dar in mare parte eu zic ca da.. | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 1:04 pm | |
| Cu Update-ul asta m-am reapucat iar de speed. | |
|
| |
Amethist Super Moderator
| |
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 2:25 pm | |
| Din punctul meu sincer de vedere...consider ca nu era necesara marirea scrisului,cu atat mai putin adugarea efectelor accentuate pentru itemele de + mare ! Clientul vechi reprezenta un Metin2RoSpeed unic...si diferit fata de celelalte ! In concluzie : Mai bine ramanea ca inainte...!
P.S Ca sa nu mentionez si faptul ca folosind noul client am intampinat erori de rulare ce duceau la oprirea spontana a aplicatie ! (Errori ce au scrisul format din hieroglife...sau semnul intrebarii =]] ) | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 10:30 pm | |
| Ceea ce nu intelegeti voie este ca acest client se poate modifica in totalitate atat la textura cat si la sclipirea itemelor etc. Celalalt client nu mai permitea introducerea de noi iteme, ar fi trebuit sa va dau sa il descarcati de fiecare data deoarece nu isi facea autopatch corect din cauza locale-ului necriptat. Nu stiu daca v-ar fi convenit sa faceti acest lucru lunar. | |
|
| |
Creionel Membru
Data de inscriere : 12/06/2011 Varsta : 25
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mar Apr 10, 2012 11:07 pm | |
| - [Owner]Angel a scris:
- Ceea ce nu intelegeti voie este ca acest client se poate modifica in totalitate atat la textura cat si la sclipirea itemelor etc.
Celalalt client nu mai permitea introducerea de noi iteme, ar fi trebuit sa va dau sa il descarcati de fiecare data deoarece nu isi facea autopatch corect din cauza locale-ului necriptat. Nu stiu daca v-ar fi convenit sa faceti acest lucru lunar. adevart. cel putin mie nu mi-ar fi convenit dar ei se tot din cauza voastra, ca nu faceti nimic impotriva hackurilor . acum eu m-am mutat total cu rospeedu pe un calculator nou-nout, are doar rospeedu instalat pe el. deja am pierdut vreo 100 de lei si nu mai vreau inca o data . cat despre client, e fainut, doar ca fara suparare, ma asteptam la mai mult | |
|
| |
ady_sniper Membru
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mier Apr 11, 2012 12:00 am | |
| Mie imi place noul client...dar problema e ca patcheru se incarca EXTREM de greu cam in 5 minute | |
|
| |
OV1D1UU Helper
| |
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mier Apr 11, 2012 1:38 am | |
| Datorita clientului asta nou care e cel mai prost client pe care l-am vazut la un metin nu mai m-am reapucat iar de server.O zi buna. | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mier Apr 11, 2012 1:53 am | |
| Nu imi place la noul client scrisul prea mare si ca itemele stralucesc prea tare.In rest e ok | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mier Apr 11, 2012 2:27 am | |
| Wa pana la urma voi nici nu stiti ce vreti tipati aici ca descreeratii ca vreti armuri noi posedate ETC . Acum cand le aveti faceti fite ca ..." Mdaa era mai bne inainte " -" Daaa asa client nam vz la niciun metin " - " Scrisu e mare armura e ca becu " ETC . Ar trebui sa fiti multumiti de ceea ce avem si in legatura cu hack-u ~ AI DOVADA . DE AKM IN COLO CAND NEGOCIEZI FA UN DEMO / PRINT [o dovada]!~ . Si faza ca , cati bani sau bagat in metinu asta ! Frate Angel/ ardeash au avut cap sa faca asa ceva si ii respect pentru asta , unii asi permit moduri altii nu ! Asta e viata ! Fiecare traieste pe spinarea lui . Si + ca exista si VIATA PERSONALA ! Si un server de metin necesita timp ! Daca am greseli de ortografie ,asta e inca invat sa scriu ! Asta sunt ! | |
|
| |
Danger2010 Membru Elite
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mier Apr 11, 2012 2:42 am | |
| Si daca tot zici ca sa bagat posedata...aratami-o si mie ca eu nu o vad nici pe srv nici pe site. | |
|
| |
OV1D1UU Helper
| |
| |
Danger2010 Membru Elite
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Mier Apr 11, 2012 3:24 am | |
| Stii din ce cauza? Pentru ca e BUG map1 blue si acolo e full. Si cica buguri rezolvate. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! | |
| |
|
| |
| [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! | |
|