Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!

In jos 
+30
Danny :]
MasterLover
metin2rospeedemi
Danger2010
CR7
Creionel
TheSeekeR
cяσss.
xXSαмαηXx
xAisha ♥Shiori♥
Monna
xTiGeR
GodFather♥
artist88
ScRe3nN
SoFresh
Nevermore
OV1D1UU
Spartan
FrostBite
Boogie qTp
Amethist
,,;;[TheBoy];;,,
.Úniqúe
ady_sniper
ǩhƪLL
Op3nN
╚»Dracila«╝
dRuId.#
ardeash
34 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 4:34 am

* Clientu va fi bagat, Arde incearca sa mai adauge ceva si nu a reusit ieri pana la ora 00, cauta unele armuri si ceva pt. map 2, ati merita sa nu va mai faca nimic si sa ramaneti cu asta, voi nu sunteti in stare sa face-ti macar inceputu unui client si vorbiti fara rost. Smile Cum a spus si el, clientu il face pt. noi nu pentru el, ca nu se joaca, voi va jucati.. de ce l-ar face daca nu l-ar baga, se amana alte chesti mai imp, de pe o zi pe alta si voi face-ti gura pt. un client. Smile

Ultima editare efectuata de catre ObsessionDoll in Mar Apr 10, 2012 4:36 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

Data de inscriere : 05/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Brasov

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 4:35 am

Bv OV1D1UU! respect: Cineva trebuie sa puna punctul pe I
Sus In jos
Creionel
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 4:45 am

BlackDeathly a scris:
Bv OV1D1UU! respect: Cineva trebuie sa puna punctul pe I

Dc va mai jucati daca nu va place ? :>
Sus In jos
http://...
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 4:54 am

Nu e ca nu ne place..Dar srv e full de modati deci banuiesc ca sa contribuit cu zeci de milioane la srv asta.
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 5:46 am

* In primu rand aici se vorbeste de noul client, voi vorbiti de cu totu alceva, in al doilea rand nu inteleg cum cei care joaca mai de curand ba le dispar iteme, ba sunt furati, ba vezi ca au probleme cu hack-eri.. si cei care stiu jocu asta de la bun inceput nu le dispare absolut nimic.. eu nu am intrat pe cont luni bune si aveam aceleasi iteme, nu e cam ciudat ca celor nou veniti li se intampla asta, voi credeti ca vorbiti cu, copii de 2 ani care sa va creada chestia cu furatu prin hack sau alceva de genu asta? Smile Cel mai sigur ori mutati itemele pe alt cont si va dati furati ori le pierdeti prin grad negativ si nu stiti cum se le recuperati, ori dati parola cuiva care l-ati cunoscut de curand si credeti ca nu fura. Smile
Sus In jos
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 6:09 am

Mda..eu joc de vreo 2 ani pe srv asta dar cu pauze..deci nu cred ca sunt nou venit.
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

Data de inscriere : 12/10/2011
Varsta : 26
Localizare : Undeva departe :D

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 6:39 am

gata am aflat......la ora 7 se poate descarca clientu nou.....vor fi vreo 4-5 armuri noi...arma noua de 2 maini.....poseadata inca nu se baga =((((
Sus In jos
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 7:36 am

La ora 00:00 ar trebuii sa faca azi updateul...again..sa vedem poate il face.
Sus In jos
metin2rospeedemi
Membru
Membru
metin2rospeedemi

Data de inscriere : 02/07/2011
Localizare : Suceva

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 9:21 am

Ardeash dar de unde luam posedatele Smile
?
drunken
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 10:13 am

Clientu e gata lam downloadat....dar cand o sa fie gata mentenanta
Sus In jos
MasterLover
Membru
Membru
MasterLover

Data de inscriere : 13/01/2012
Varsta : 27
Localizare : Jud. Mh.

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 11:31 am

Ca sa va mearga clientul cel nou trebuie sa-l descarcati de pe site iar Wink Smile
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 12:13 pm

ObsessionDoll a scris:
* Clientu va fi bagat, Arde incearca sa mai adauge ceva si nu a reusit ieri pana la ora 00, cauta unele armuri si ceva pt. map 2, ati merita sa nu va mai faca nimic si sa ramaneti cu asta, voi nu sunteti in stare sa face-ti macar inceputu unui client si vorbiti fara rost. Smile Cum a spus si el, clientu il face pt. noi nu pentru el, ca nu se joaca, voi va jucati.. de ce l-ar face daca nu l-ar baga, se amana alte chesti mai imp, de pe o zi pe alta si voi face-ti gura pt. un client. Smile

gresesti total repet:la cati bani s'au bagat cam greu s'a gandit la asta cu noul client..si eu joc de mult timp pe sv asta de cand era lv maxim 99 inainte de a pune pe root si eu am bagat 360 ron in acest joc si mi'a spart contul acum 2 luni unul cu keylogger nici nu stiam in momentul ala ce e ala un keyloger,si asa au patit ff multi ca mine..nu cum crezi u muta itm pe alt cont cum spui u si spun ca i'au furat..:-j u esti super moderator si trebuie sa le iei apararea eu nu vreau sa ma cert dar asa este cum spun eu..bine poate nu am dreptate 100% dar in mare parte eu zic ca da..
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 1:04 pm

Cu Update-ul asta m-am reapucat iar de speed. Twisted Evil
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 1:42 pm

* Poate ai dreptate Ovidiu in unele faze.. dar scuza-ma Angel si Arde nu-s vinovati ca tu n-ai PC-il securizat ca sa nu ti-l sparga cineva cu kayloger, aici e vina ta si tuturor care il au, pt. ca nu ei au kayloogeru si nu stiu sa-l securizeze, tu esti responsabil cu ceea ce se petrece cu calculatoru tau, cum ar fi daca il strici si-l duci la sarvis, ti-l repara.. dar daca tu n-ai grija de el degeaba le ceri socoteala ca e vina ta nu a lor.. asa si cu itemele si grija de contu tau si de ceea ce ai PC ca sa nu-ti afle nimeni passu. Smile
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 2:25 pm

Din punctul meu sincer de vedere...consider ca nu era necesara marirea scrisului,cu atat mai putin adugarea efectelor accentuate pentru itemele de + mare !
Clientul vechi reprezenta un Metin2RoSpeed unic...si diferit fata de celelalte !
In concluzie : Mai bine ramanea ca inainte...!

P.S Ca sa nu mentionez si faptul ca folosind noul client am intampinat erori de rulare ce duceau la oprirea spontana a aplicatie ! (Errori ce au scrisul format din hieroglife...sau semnul intrebarii =]] )
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 10:30 pm

Ceea ce nu intelegeti voie este ca acest client se poate modifica in totalitate atat la textura cat si la sclipirea itemelor etc.
Celalalt client nu mai permitea introducerea de noi iteme, ar fi trebuit sa va dau sa il descarcati de fiecare data deoarece nu isi facea autopatch corect din cauza locale-ului necriptat. Nu stiu daca v-ar fi convenit sa faceti acest lucru lunar.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
Creionel
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/06/2011

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 11:07 pm

[Owner]Angel a scris:
Ceea ce nu intelegeti voie este ca acest client se poate modifica in totalitate atat la textura cat si la sclipirea itemelor etc.
Celalalt client nu mai permitea introducerea de noi iteme, ar fi trebuit sa va dau sa il descarcati de fiecare data deoarece nu isi facea autopatch corect din cauza locale-ului necriptat. Nu stiu daca v-ar fi convenit sa faceti acest lucru lunar.

adevart. cel putin mie nu mi-ar fi convenit Smile dar ei se tot din cauza voastra, ca nu faceti nimic impotriva hackurilor Sad. acum eu m-am mutat total cu rospeedu pe un calculator nou-nout, are doar rospeedu instalat pe el. deja am pierdut vreo 100 de lei si nu mai vreau inca o data No . cat despre client, e fainut, doar ca fara suparare, ma asteptam la mai mult Rolling Eyes
Sus In jos
http://...
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 12:00 am

Mie imi place noul client...dar problema e ca patcheru se incarca EXTREM de greu cam in 5 minute
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 12:25 am

ObsessionDoll a scris:
* Poate ai dreptate Ovidiu in unele faze.. dar scuza-ma Angel si Arde nu-s vinovati ca tu n-ai PC-il securizat ca sa nu ti-l sparga cineva cu kayloger, aici e vina ta si tuturor care il au, pt. ca nu ei au kayloogeru si nu stiu sa-l securizeze, tu esti responsabil cu ceea ce se petrece cu calculatoru tau, cum ar fi daca il strici si-l duci la sarvis, ti-l repara.. dar daca tu n-ai grija de el degeaba le ceri socoteala ca e vina ta nu a lor.. asa si cu itemele si grija de contu tau si de ceea ce ai PC ca sa nu-ti afle nimeni passu. Smile

da aici pot sa spun ca ai dreptate pt ca greseala a fost a mea ca ma prostit acea persoana sa iau keylogger si nu mi'am dat seama pe moment..ok haide sa ne bucuram de ce avem acum..distractie placuta pe joc tuturor:*
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 1:38 am

Datorita clientului asta nou care e cel mai prost client pe care l-am vazut la un metin nu mai m-am reapucat iar de server.O zi buna.
Sus In jos
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 1:53 am

Nu imi place la noul client scrisul prea mare si ca itemele stralucesc prea tare.In rest e ok :bravo:
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 2:27 am

Wa pana la urma voi nici nu stiti ce vreti tipati aici ca descreeratii ca vreti armuri noi posedate ETC . Acum cand le aveti faceti fite ca ..." Mdaa era mai bne inainte " -" Daaa asa client nam vz la niciun metin " - " Scrisu e mare armura e ca becu " ETC . Ar trebui sa fiti multumiti de ceea ce avem si in legatura cu hack-u ~ AI DOVADA . DE AKM IN COLO CAND NEGOCIEZI FA UN DEMO / PRINT [o dovada]!~ . Si faza ca , cati bani sau bagat in metinu asta ! Frate Angel/ ardeash au avut cap sa faca asa ceva si ii respect pentru asta , unii asi permit moduri altii nu ! Asta e viata ! Fiecare traieste pe spinarea lui .
Si + ca exista si VIATA PERSONALA ! Si un server de metin necesita timp !

Daca am greseli de ortografie ,asta e inca invat sa scriu Wink ! Asta sunt !
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 2:42 am

Si daca tot zici ca sa bagat posedata...aratami-o si mie ca eu nu o vad nici pe srv nici pe site.
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 2:49 am

BuBu ;X a scris:
Wa pana la urma voi nici nu stiti ce vreti tipati aici ca descreeratii ca vreti armuri noi posedate ETC . Acum cand le aveti faceti fite ca ..." Mdaa era mai bne inainte " -" Daaa asa client nam vz la niciun metin " - " Scrisu e mare armura e ca becu " ETC . Ar trebui sa fiti multumiti de ceea ce avem si in legatura cu hack-u ~ AI DOVADA . DE AKM IN COLO CAND NEGOCIEZI FA UN DEMO / PRINT [o dovada]!~ . Si faza ca , cati bani sau bagat in metinu asta ! Frate Angel/ ardeash au avut cap sa faca asa ceva si ii respect pentru asta , unii asi permit moduri altii nu ! Asta e viata ! Fiecare traieste pe spinarea lui .
Si + ca exista si VIATA PERSONALA ! Si un server de metin necesita timp !

Daca am greseli de ortografie ,asta e inca invat sa scriu Wink ! Asta sunt !

nu stiu ce crezi u bro dar ieri pe timpul asta erau 300 + pe sv azi e ora 2 si sunt 60 de jucatori pe sv tie cum ti se pare?:P
Sus In jos
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 11, 2012 3:24 am

Stii din ce cauza? Pentru ca e BUG map1 blue si acolo e full. Si cica buguri rezolvate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Update client 19 Aprilie 2012
» Update Client 10 Mai 2012
» Update client 11 Aprilie 2012
» Update client 12 Aprilie 2012
» Update client 16 Aprilie 2012

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: