Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!

In jos 
+30
Danny :]
MasterLover
metin2rospeedemi
Danger2010
CR7
Creionel
TheSeekeR
cяσss.
xXSαмαηXx
xAisha ♥Shiori♥
Monna
xTiGeR
GodFather♥
artist88
ScRe3nN
SoFresh
Nevermore
OV1D1UU
Spartan
FrostBite
Boogie qTp
Amethist
,,;;[TheBoy];;,,
.Úniqúe
ady_sniper
ǩhƪLL
Op3nN
╚»Dracila«╝
dRuId.#
ardeash
34 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 6:31 am

Forever Smile)
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
Monna
Membru
Membru
Monna

Data de inscriere : 06/01/2012
Localizare : Prahova ♥

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 7:15 am

Faain <3
Sus In jos
xAisha ♥Shiori♥
Membru Elite
Membru Elite
xAisha ♥Shiori♥

Data de inscriere : 30/08/2010
Varsta : 31
Localizare : in lumea mea:o3 ♥

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 07, 2012 8:12 am

sooper I love you abia ashtept Very Happy
Sus In jos
http://dannaloveindiax3.sunphoto.ro
Nevermore
Membru
Membru
Nevermore

Data de inscriere : 21/02/2012
Varsta : 32
Localizare : iasi/pascani

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeSam Apr 07, 2012 2:34 pm

Ma repet ca toti ceilalti...posedatele fac din upgrade sau se cumpara din itemshop?
Sus In jos
xXSαмαηXx
Membru Elite
Membru Elite
xXSαмαηXx

Data de inscriere : 02/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Vคlςєค,Dгคﻮครคภเ ;)

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 08, 2012 3:03 am

Foarte tare! Cu upgrade-ul asta ma apuc iar de Speed Very Happy Very Happy Un joc placut tuturor! tongue
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

Data de inscriere : 12/10/2011
Varsta : 26
Localizare : Undeva departe :D

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 08, 2012 4:22 am

probabil posedatele o sa evolueze din legendare(otelele de 80) si o sa ceara 2 sau 3 perle din fiecare
Sus In jos
cяσss.
Membru
Membru
cяσss.

Data de inscriere : 07/07/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 08, 2012 8:48 am

Foarte frumoase noile upgrade-uri .
Cred ca ma voi reapuca din nou .
Very Happy
Sus In jos
TheSeekeR
Membru
Membru
TheSeekeR

Data de inscriere : 21/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Alba

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 08, 2012 9:46 am

De cat timp astept posedatele Razz
Foarte frumos cheers

A New Beginning :bautura:
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 08, 2012 11:25 pm

up Smile
din cauza spamului care la facut spedutzu trebuia sa urc topicul Smile
Sus In jos
artist88
Membru Elite
Membru Elite
artist88

Data de inscriere : 06/11/2011
Localizare : Langa tine !!!

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeDum Apr 08, 2012 11:46 pm

la ce ora se va putea downloada clientul ?
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 12:42 am

cand o sa fie gata clientu(trebe downloadat din nou sau se face automat prin patcer???)
Sus In jos
Creionel
Membru
Membru

Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 25

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 8:13 am

am si eu o intrebare. cand se va face updateul asta ?
Sus In jos
http://...
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 8:34 am

is curios daca maine seara o sa fie bagat updateu.....ca la ce promisiuni se fac........
Sus In jos
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 8:53 am

Ma ... "Update'ul" asta o sa il faca azi , mai pe seara ...mai pe la 12 .
Adk itzi imaginai ca de dimineatza de la 6 sau cand intri tu pe metin clientul o sa fie deja lansat ?
Nu prea cred Evil or Very Mad ...
Sus In jos
Creionel
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 9:44 am

pai a zis ca pe 9 aprilie :/ . oricum, mai am timp sa fac bani, ca dupa ma bag la ascaria si la camera de cristal Smile
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeLun Apr 09, 2012 10:42 pm

Ce dracu se intampla ma.....ca daca nici diseara nu o sa fie bagate....vai de capu lor
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 12:12 am

Ba ce vai de capu loc ??Care tie problema ? Poate au unele dificultati ! Asa ca taci ca o sa se bage ! Asteptati
Sus In jos
Creionel
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 12:35 am

BuBu ;X a scris:
Ba ce vai de capu loc ??Care tie problema ? Poate au unele dificultati ! Asa ca taci ca o sa se bage ! Asteptati

De acord ! Daca ai fi in locul ai sti ce greu e sa bagi un client nou . Si in al doilea rând amândoi au o vârsta de 20+ deci nu pot sta toată ziua pe un joc
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 2:23 am

Si ce sariti mah asha cu gura pe mn............hai ca nam chef sa ma cert cu voi
si NU conteaza cand il baga...EU respect: respect: STAFF
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 2:36 am

DarkShadow a scris:
Si ce sariti mah asha cu gura pe mn............hai ca nam chef sa ma cert cu voi
si NU conteaza cand il baga...EU respect: respect: STAFF

Si atunci dc faci gura??? Asteapta ptr ca EXISTA SI VIATA PERSONALA nu numai serveru asta
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 2:41 am

BuBu ;X a scris:
DarkShadow a scris:
si NU conteaza cand il baga...EU [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 3586073573 [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 3586073573 STAFF

Si atunci dc faci gura??? Asteapta ptr ca EXISTA SI VIATA PERSONALA nu numai serveru asta

Ba ti-am dat invitatie pe filelist uita-te in email si activeaz-o ca o sa se stearga.
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 2:50 am

Frate nam primit nicio invitatie :@
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 2:55 am

dami ID tau in pm.
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 4:05 am

BuBu ;X a scris:
DarkShadow a scris:
si NU conteaza cand il baga...EU [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 3586073573 [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 3586073573 STAFF

dute frate,voi nu va ganditi deloc..la cati bani se baga in jocul asta ar trebui sa fie mai multe chestii faine pe sv...voi stiti doar sa le luati apararea de fiecare data..Razz
spui la gm sau lui angel ca unu ti'a furat ceva cu trade sau nush ce hack..ei spun de fiecare data "stafful nu raspunde de itemele voastre:-@..dar e vina mea ca ala are hack si ca iti fura..in fine sunt prea multe chestii care nu ar trebui sa fie..
au spus ca baga clientul ieri dar nu au spus la ce ora,pariez ca nici maine dimineata nu o sa fie pus noul client:)

spuneti voi daca nu am dreptate?
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitimeMar Apr 10, 2012 4:26 am

Ai dreptate total man...parca vad ca mai asteptam vreo 3 zile pt client
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Update client 19 Aprilie 2012
» Update Client 10 Mai 2012
» Update client 11 Aprilie 2012
» Update client 12 Aprilie 2012
» Update client 16 Aprilie 2012

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: