Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!

In jos 
+30
Danny :]
MasterLover
metin2rospeedemi
Danger2010
CR7
Creionel
TheSeekeR
cяσss.
xXSαмαηXx
xAisha ♥Shiori♥
Monna
xTiGeR
GodFather♥
artist88
ScRe3nN
SoFresh
Nevermore
OV1D1UU
Spartan
FrostBite
Boogie qTp
Amethist
,,;;[TheBoy];;,,
.Úniqúe
ady_sniper
ǩhƪLL
Op3nN
╚»Dracila«╝
dRuId.#
ardeash
34 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Empty
MesajSubiect: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMar Apr 03, 2012 5:39 pm

Dupa multa munca stres si nervi :rocky: am reusit sa finalizez clientul nou :bautura:

Acest client din pacate nu va contine Lvl in fata la nume dar in rest va fii tot ... frizuri, mobi, monturi, armuri (posedatele) si multe arme noi (Toate traduse in romana inclusiv mobii si itemele de pe jos) ... in plus Itemshop accesibil direct din client vezi imaginea 4
Textura mapelor schimbata... (tunele, turnuri, cladiri, harti noi..etc.) v4 modificat ,portalurile toate functionale..
Tot clientul este in romana ..inafara de misiuni (se va rezolva si asta ) oricum nu le face nimeni pe privat Very Happy

Clientul va fi prtejat si criptat cu un nou sistem de protectie sa nu se mai poata modifica si decripta fisierele din pach "sa nu se mai poata baga hack"
Cei care vor fi prinsi cu hack inseamna ca stiu ce fac si nu mai au nici o scuza ca o jucat inainte fratele, joaca de la vecinu ... sau o jucat inainte pisica Neutral (Ban IP direct fara intrebari si explicatii)

In legatura cu lvl la nume, ca asta o sa intrebati multi:... sper... in cat mai scurt timp sa rezolv si problema asta ...

In continuare cateva poze de pe un server de test sa vad pareri si eventuale sfaturi:

1

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! 17774513

2

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! 21623822

3

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! 61151698

4

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! 27831775

5

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! 17848674

6

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! 12517478

Urmatorul Update la client si Server va contine urmatoarele:

-Ox event
-Luna plina (pe timp de noapte)
-Ascaria
-Shop chase (cand esti shop te face casuta ca pe RO)
-Camera de cristal
-Frizuri noi vizibile in joc (coif, masca, batic...etc)
-si eventual Devil Catacomb

Ultima editare efectuata de catre [GA]ardeash in Mier Apr 04, 2012 4:13 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMar Apr 03, 2012 11:42 pm

Foarte tare frate deabia astept .... Am asteptat de mult sa ne upgradam Smile) si noi
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMar Apr 03, 2012 11:45 pm

Bv Arde, frumos client :bautura:

Da armurile posedate sunt in item shop ? scratch sau se pot face din joc? bounce

Sus In jos
Op3nN
Membru Elite
Membru Elite
Op3nN

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 29
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 12:52 am

Foarte tare

P.S.: Arde modifica la numele topicului k "Se va actualiza Luni 9 Aprilie"
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 2:36 am

Ăsta da client !!! Super,bv Arde!
Sus In jos
ady_sniper
Membru
Membru
ady_sniper

Data de inscriere : 12/10/2011
Varsta : 26
Localizare : Undeva departe :D

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 3:24 am

Super tare asta..posedatele se cumpara din itemshop sau se fac din ceva armura? Very Happy
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 3:35 am

super tare
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 5:07 am

super.. dar am vazut in poze ca la posedata le lipseste efecu'ul acela cum e pe official..
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 6:11 am

* Frumos client, dar nu poti pune un " Buton " (Cum e acum pe Ro, dar acela te baga in inventaru pt. shop) in inventar prin care poti intra in depozit indiferent in ce mapa esti, si sa fie mai ushor pt. ce-i care au inventaru full de iteme? scratch
Sus In jos
Boogie qTp
Membru
Membru
Boogie qTp

Data de inscriere : 29/01/2012
Varsta : 31
Localizare : Intre blocuri:D

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 6:44 am

in sfarsit abia asteptam posedatele :X:X:X singurul lucru mai najpa e cum sclipeste ka din cate vad sclipeste la +9 ka la +7+8+9 la gramada si nu prea seamna cu ro
dar prea sooper:X:X:X abia astept sa vad ascaria
PS : din ce se fac posedatele?Very Happy
sau se cumpara dp net?Sad
(am vazut ka sunt adaugate in poza 6 ultima)
cheers
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro/
FrostBite
Helper
Helper
FrostBite

Data de inscriere : 14/01/2012
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 6:54 am

e super misto:X cred ca o sa atraga si mai multi jucatori speedul acum:X
Sus In jos
Spartan
Membru
Membru

Data de inscriere : 22/01/2012

MesajSubiect: OARE? ? ?   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 7:40 am

Oare dupa update,o sa mai gasim in inventar itemele care le-am avut pina acum (ARME DE GM SI SETURILE?....)STITI LA CE MA REFER...Sau trebuie s-o luam de la 0?
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 8:05 am

super abia asteptam:X

poate se face si lv sa fie mai mari de 127 ar fi dragut:X
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 9:28 am

raduromania2012 a scris:
Oare dupa update,o sa mai gasim in inventar itemele care le-am avut pina acum (ARME DE GM SI SETURILE?....)STITI LA CE MA REFER...Sau trebuie s-o luam de la 0?

* Doar clientu se va schimba, conturile vor ramane la fel, veti avea tot ce aveti pana acum! Smile
Sus In jos
Nevermore
Membru
Membru
Nevermore

Data de inscriere : 21/02/2012
Varsta : 32
Localizare : iasi/pascani

MesajSubiect: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 9:51 am

ma repet si eu cum au facut cei de sus Smile)
posedatele se vor upgrada sau se vor cumpara din shop? :-s
Sus In jos
ǩhƪLL
Membru Elite
Membru Elite
ǩhƪLL

Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Shibusen

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 10:39 am

Eu cred că ''posedatele'' alea reprezintă doar un nou look pt armurile de 80.La asta v-aţi gândit?Sau chiar dacă sunt alte armuri,sigur o să se cumpere din item-shop pt că ''banii trebuie folosiţi la întreţinerea serverului.
Sus In jos
SoFresh
Membru
Membru
SoFresh

Data de inscriere : 10/01/2012
Localizare : 1900 Toamna

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeMier Apr 04, 2012 10:47 am

Posedatele vor evolua sau se vor cumpara dupa site xD?
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeJoi Apr 05, 2012 5:40 am

MA REAPUC SI EU DE SPEED ATUNCI !!!!!! IN SFARSIT, DE 1 AN ASTEPT POSEDATELE ALEA <3<3<3<3<3
Sus In jos
artist88
Membru Elite
Membru Elite
artist88

Data de inscriere : 06/11/2011
Localizare : Langa tine !!!

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeJoi Apr 05, 2012 12:27 pm

ce loc e ascaria ?
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeJoi Apr 05, 2012 11:49 pm

Din cate stiu eo, o mapa unde cresti de la un anumit lvl ...100+, nush exact... Smile
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 12:25 am

OMGGGGGGGGGGG,ma reapuc pentru chestia asta e grozava!!!!!
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 12:38 am

Ma reapuc ...si odata cu mine altzi 3 prieteni ai mei .
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 1:44 am

¡Gøđ a scris:
OMGGGGGGGGGGG,ma reapuc pentru chestia asta e grozava!!!!!

sa te vad Smile
Sus In jos
ardeash
Membru Elite
Membru Elite
ardeash

Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 44
Localizare : Arad
Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 2:23 am

artist88 a scris:
ce loc e ascaria ?

Vezi aici: https://metin2ro.all-up.com/t19290-ghid-tutorial-ascaria#171628
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitimeVin Apr 06, 2012 3:00 am

I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
I love you Metin2 RoSpeed . THE BEST OF THE BEST <3<3 I love you
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!   [Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie! Icon_minitime

Sus In jos

[Client Nou + noutati pe server] Se va actualiza LUNI 9 Aprilie!
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Update client 19 Aprilie 2012
» Update Client 10 Mai 2012
» Update client 11 Aprilie 2012
» Update client 12 Aprilie 2012
» Update client 16 Aprilie 2012

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Actualizari-
Mergi direct la: