| Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? | |
|
+7xAisha ♥Shiori♥ ady_sniper ╚»Dracila«╝ FrostBite Boogie qTp ScRe3nN ironmaine12 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ironmaine12 Membru
Data de inscriere : 07/12/2011 Varsta : 27 Localizare : pitesti
| Subiect: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Vin Mar 30, 2012 9:06 am | |
| Asta scoate palyeri din cerk sii i bate cand sunt agresivi cruzi etc dovada:http://imageshack.us/gal.php?id=sZenkpummZyrlKWXm6SU1unLpA
| |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Vin Mar 30, 2012 9:28 am | |
| | |
|
| |
Boogie qTp Membru
Data de inscriere : 29/01/2012 Varsta : 31 Localizare : Intre blocuri:D
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Vin Mar 30, 2012 9:38 am | |
| | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Sam Mar 31, 2012 2:40 am | |
| | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| |
| |
ady_sniper Membru
Data de inscriere : 12/10/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva departe :D
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Sam Mar 31, 2012 9:35 am | |
| e un fel de bug...daca esti in grupa cu cineva..el se teleporteaza in zona breslei apoi in timp ce se teleportaza il ''tragi la tine'''poate ataca in cerc | |
|
| |
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Mier Apr 04, 2012 5:45 am | |
| pai cred k e un fel de hack, eu am jucat pe un sv (nu dau nume) pe care multzi foloseau hack-ul asta despre care mai shi ziceau k ar fi legal...de park asta ar fi adv, cik hack legal,eh fiecare cu mentalitatea lui(ma refer la cei care spuneau k e legal) | |
|
| |
bobby1999 Membru
Data de inscriere : 30/06/2011
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Lun Apr 16, 2012 3:45 am | |
| NU e hack... E un bug destul de enervant daca vrei sa faci P-uri.... Si eu am patit | |
|
| |
MasterLover Membru
Data de inscriere : 13/01/2012 Varsta : 27 Localizare : Jud. Mh.
| |
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Lun Apr 16, 2012 4:30 pm | |
| - Shiori:X Inger Fara Aripi a scris:
- pai cred k e un fel de hack, eu am jucat pe un sv (nu dau nume) pe care multzi foloseau hack-ul asta despre care mai shi ziceau k ar fi legal...de park asta ar fi adv, cik hack legal,eh fiecare cu mentalitatea lui(ma refer la cei care spuneau k e legal)
nu e hack e bug:P | |
|
| |
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Mar Apr 17, 2012 7:57 am | |
| - OV1D1UU :* a scris:
- Shiori:X Inger Fara Aripi a scris:
- pai cred k e un fel de hack, eu am jucat pe un sv (nu dau nume) pe care multzi foloseau hack-ul asta despre care mai shi ziceau k ar fi legal...de park asta ar fi adv, cik hack legal,eh fiecare cu mentalitatea lui(ma refer la cei care spuneau k e legal)
nu e hack e bug:P fie ce o fi, tot e enervant... | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? Mier Apr 18, 2012 1:26 am | |
| Profita de acest bug daca faci reclamatie pe site are sanse sa ia ban T.C | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? | |
| |
|
| |
| Asta ma scoate din cerk si ma bate cand sunt agresiv cum face asa cefa?? | |
|