Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaTrade hack Trancaionut EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Trade hack Trancaionut

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
SmiZ
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/03/2012

Trade hack Trancaionut Empty
MesajSubiect: Trade hack Trancaionut   Trade hack Trancaionut Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 11:00 am

UN hacker pe nume Trancaionut.In seara asta cauta-m map1 king,dau de asta il lasa la 90kk il iau si aici e problema,i iau kingu din shop...bani pleak da eu king din parti...sper sa sa rezolve sa nu sa se mai intample si la alti,eu jucam cam de 3-4 ore... lol! lol! lol! lol! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad Sad Sad :help :help :help
Sus In jos
GodFather♥
V.I.P.
V.I.P.
GodFather♥

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Comentarii : Ma descurc!

Trade hack Trancaionut Empty
MesajSubiect: Re: Trade hack Trancaionut   Trade hack Trancaionut Icon_minitimeJoi Mar 29, 2012 11:44 am

SmiZ a scris:
UN hacker pe nume Trancaionut.In seara asta cauta-m map1 king,dau de asta il lasa la 90kk il iau si aici e problema,i iau kingu din shop...bani pleak da eu king din parti...sper sa sa rezolve sa nu sa se mai intample si la alti,eu jucam cam de 3-4 ore... lol! lol! lol! lol! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad Sad Sad :help :help :help

Nu mai face topicuri aiurea ma omule! Am zis sa faci reclamatie pe site,cu dovada!!!
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=z8gQWbFpDGg

Trade hack Trancaionut
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Un trade hack frumos
» Danger: Do Not Trade With sNake !
» BBOY7UKF da trade dupa ce mor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-