| Cerere de avatar - Aici! | |
|
+11ScRe3nN .Úniqúe Kamikaze12 xTiGeR Mr.Crazy OV1D1UU èViLòs sAAb dRuId.# CR7 GodFather♥ 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Cerere de avatar - Aici! Lun Mar 12, 2012 8:06 am | |
| Aici puteti face cereri de avatare!
Model cerere: Tema avatarului(Link catre poza): Exemplu - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Text principal: Text secundar(optional): Efect(optional):
Atentie! Pentru a face o cerere trebuie sa aveti macar Membru Elite(deoarece nu vreau sa fac avatar pentru cineva care intra 10 secunde pe forum face cerere si iese) si nu aveti voie sa faceti mai mult de O CERERE /luna!Cei care incalca aceste reguli(in repetate randuri) pot fi sanctionati! | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Lun Mar 12, 2012 8:23 am | |
| Tema Avatarului:Call of duty mw Text principal:Modern Warfare Text Secundar:DarkStar Efect:o Explozie in adobe after effect daca nu o faci sa arate cat mai bine. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Lun Mar 12, 2012 8:24 am | |
| - *DarkStar* a scris:
- Tema Avatarului:Call of duty mw
Text principal:Modern Warfare Text Secundar:DarkStar Efect:o Explozie in adobe after effect daca nu o faci sa arate cat mai bine. Respins,ti`am facut acum o saptamana! | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Lun Mar 12, 2012 8:25 am | |
| | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Lun Mar 12, 2012 10:26 am | |
| Euu euuu euuuu Tema avatarului(Link catre poza): Posa mea de la profil [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Text secundar(optional):- Efect(optional): Cum ai tu jos la profil acolo cea cu albastru ...dar vreau o culoare un pic mai vii gen un Violet + Inca 1 Effect care sa se imbine cu fotografia
Ultima editare efectuata de catre Ðя.UidofHell in Lun Mar 12, 2012 10:52 am, editata de 1 ori | |
|
| |
sAAb Helper
Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Lun Mar 12, 2012 10:45 am | |
| Tema avatarului(Link catre poza):https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/829/megadeththirteenalbumco.jpg/ Text principal: sAAb Text secundar(optional): - Efect(optional): Smith' like your avatar (iGod) cu efectul ala de "zvacnire" si/sau efectul de pe poza asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Deci , as vrea sa adaptezi prima poza , poti sa tai din ea , sa faci ce vrei dar sa se vada macar capul acelui "om" sau poti decupa capul acela si sa bagi textul meu , cum ti-e mai usor . mersi | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Lun Mar 12, 2012 11:27 pm | |
| Druid,nu am inteles ce vrei mov din profilul meu :-s sau ceva ce se imbina cu imaginea..ma rog am facut asta Druid: Saab: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
èViLòs Membru
Data de inscriere : 15/02/2012 Varsta : 28
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 1:13 am | |
| Stiu ca nu am membru elite dar vreau si eu un avatar : Tema avatarului(Link catre poza): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Text principal: Evil`s Text secundar : Apple Efect(optional): Ceva explozie , ceva in adobe aftter .... PS: Iti dau seara 100kk , La regat BLUE , LA WarPeSpeed | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 1:46 am | |
| As vrea si eu ca poza asta sa fie mare cam cat a ta,si daca poti sa ii pui un efect care iti place tie.nu sunt pretentios.ms [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
Data de inscriere : 29/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Lè Lupeni
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 4:18 am | |
| Tema avatarului: vezi tu...ceva spre negru sau spre alb NU cu verde, mov si altele Text principal:Mr.Crazy Text secundar(optional): Efect(optional): after effect [orice] | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 10:56 am | |
| Tema Avatarului : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Text : TiGeR Text 2 : Germany Efect : Ceva in adobe after effect sau ceva ce sa dea bine .
| |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 11:22 am | |
| | |
|
| |
èViLòs Membru
Data de inscriere : 15/02/2012 Varsta : 28
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 10:08 pm | |
| Multam Pretenas PS: Am luat-o toti cu merele muscate )))))))))) | |
|
| |
Kamikaze12 Membru
Data de inscriere : 08/03/2012
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 10:32 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Eu am vrut doar sa il ajut pe IGod ca vad ca ii cam coplesit P.S. NU FAC IN AE .... MA PLICTISESC ALEA | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mar Mar 13, 2012 11:19 pm | |
| Mersi mult kamikaze [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
Data de inscriere : 29/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Lè Lupeni
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mier Mar 14, 2012 4:23 am | |
| | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Mier Mar 14, 2012 9:57 am | |
|
Te rogg poti sa o modifici 1 pic vreau sa se miste[+Text : Druid ] ca a lui Saab si fara foc in rest e perfecta Te implorrr
| |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Joi Mar 15, 2012 1:08 am | |
| Trebuia sa specifici inainte asta. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Joi Mar 15, 2012 4:15 am | |
| - ¡Gøđ a scris:
- Trebuia sa specifici inainte asta.
Scuzama ... te rog poti reface 1 pic pls :X | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Joi Mar 15, 2012 10:16 am | |
| - ¡Gøđ a scris:
- Trebuia sa specifici inainte asta.
god cum am eu poza mi`o faci cum o ai tu pe aia a ta cu marul ) scurt si la obiect mi`o faci cum vrei | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Vin Mar 16, 2012 5:31 am | |
| si mie daca se poate fara text, iar la efecte . baga orice inafara de foc. ms | |
|
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Sam Mar 17, 2012 12:05 pm | |
| Tema avatarului(Link catre poza): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Text principal: fara Text secundar(optional): fara Efect(optional): In Adobe After Efect - Sa se miste poza si sa fie cu flacari . Iar cand o uploadezi te rog sa faci ceva ca sa se cunoasca ca e gif si sa se miste ... | |
|
| |
TheSeekeR Membru
Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Alba
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Sam Mar 17, 2012 12:29 pm | |
| Link: Efect(optional):Flacari violete ___________________________________ Te Vanez Din Intuneric | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Dum Mar 18, 2012 12:45 am | |
| Eu te rog frumos . Text: BolexUnstoppable Text secundar : X-Unstoppable Efecte: Fulgere/Scantei , sa se miste , si textele sa se miste , si X-Unstoppable sa apara dintr-un fulger sau scateie ceva si BolexUnstoppable sa fie mereu acol , ms Background: Ceva ce vrei tu ceva frumos , te rog . Alte specificati: FREESTYLE ! | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! Dum Mar 18, 2012 4:13 am | |
| Mi-a zis ca nu mai face | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere de avatar - Aici! | |
| |
|