Jumong Membru
Data de inscriere : 11/03/2012 Varsta : 26 Localizare : Botosani
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Am deschis acest topic pentru a-mi regasi prietenii( Just4Friends) Lun Mar 12, 2012 6:43 am | |
| Eu sunt ceva mai ciudat,pe unii prieteni ii uit dar pe ceialti cu care m-am intalnit doar o singura data in joc ii mai tin minte.Mi se pare ca noi 2 ne-am intalnit la un razboi de bresle ,tu erai intins si ai zis ca o sa vina mopalmo si o sa iti faca o armura mai tare:)) alea erau vremuri bune,nu ca acum cand 3/5 din numaru playerlor snt modati. Nush daca ma mai tii minte eu eram BlessRevine | |
|
xAisha ♥Shiori♥ Membru Elite
Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 31 Localizare : in lumea mea:o3 ♥
| Subiect: Re: Am deschis acest topic pentru a-mi regasi prietenii( Just4Friends) Lun Mar 12, 2012 8:18 am | |
| pai eu cand am jucat prima data pe sv eram razboink pe mental nume:Sagome,uh ce nume aveai? | |
|
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Am deschis acest topic pentru a-mi regasi prietenii( Just4Friends) Lun Mar 12, 2012 1:18 pm | |
| si pe mine trebuia sa ma pui pe acea lista ca si eu sunt vechi:P | |
|
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: Am deschis acest topic pentru a-mi regasi prietenii( Just4Friends) Mar Mar 13, 2012 1:33 am | |
| si eu sunt vechi pe speed....dar stiti cum sta treaba? daca nu esti modat nu esti bagat in seama | |
|
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Am deschis acest topic pentru a-mi regasi prietenii( Just4Friends) Mar Mar 13, 2012 5:14 am | |
| eh poate o fi si asa Cred ca eu sunt cel mai vechi vechi ) | |
|
Jumong Membru
Data de inscriere : 11/03/2012 Varsta : 26 Localizare : Botosani
| Subiect: Re: Am deschis acest topic pentru a-mi regasi prietenii( Just4Friends) Mar Mar 13, 2012 5:23 am | |
| Da nu va mai stiu pe multi dintre cei vechi dar mi-am adus aminte de cei mentionati si am spus si ceilalti... Eu am Jucat cu numele Jumong va rog sa bagati id de mess:: Warn 1 fara id de mess pe forum ! edit by Ovy | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am deschis acest topic pentru a-mi regasi prietenii( Just4Friends) | |
| |
|