| ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA | |
|
+3╚»Dracila«╝ FrostBite AlexxCena54 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
AlexxCena54 Membru
Data de inscriere : 09/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Bucuresti
| Subiect: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 6:57 am | |
| | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 7:07 am | |
| Eu daca as fi fost in locul lui angel ti-as fi dat mute in joc si ban pe forum ).Las' ca mertiti nu te mai plange ca si in joc vorbesti la fel de "frumos" ca si pe formum. | |
|
| |
AlexxCena54 Membru
Data de inscriere : 09/08/2011 Varsta : 25 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 7:08 am | |
| auzi sti ce nici nu mai bag in seama toti boii ca tine.vr sa sti cva ma doare in **** de ce zici u asa ca nai decat sati rupi degetele in tastatura | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 7:34 am | |
| Muteu-l nu se scoate, stai online cat timp ai mute-ul ca sa iti treaca! Daca stai off nu o sa iti treaca.
Mutat la Discutii libere!
| |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 7:34 am | |
| - AlexxCena54 a scris:
- auzi sti ce nici nu mai bag in seama toti boii ca tine.vr sa sti cva ma doare in **** de ce zici u asa ca nai decat sati rupi degetele in tastatura
Meriti sa iei Ban pentru comportamentul tau! | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 8:03 am | |
| Bai ma jur ca copiii de 12 ani din ziua de azi sunt mult mai prosti . | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 8:59 am | |
| - xTiGeR a scris:
- Bai ma jur ca copiii de 12 ani din ziua de azi sunt mult mai prosti .
ai grija ce vorbesti,voi cum sunteti?adica noi,cei sub 13 suntem cei mai prosti si voi snteti destepti a? | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA Mar Mar 06, 2012 12:10 pm | |
| Mute nu se scoate daca nu stai on nu trece mute nu se ia degeaba si jung imi place avataru tau | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA | |
| |
|
| |
| ANGEL SCOATE MUTE CA MA TI DE O SAPTAMANA | |
|