| Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! | |
|
+12ardeash OV1D1UU Tai-Pan .Úniqúe HardStyle ady_sniper ❼Days dRuId.# ╚»Dracila«╝ Horica(Jump) Mr.Crazy ScRe3nN 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Vin Mar 02, 2012 1:01 pm | |
| Uitati propunerea:
Am vazut ca e foarte greu sa tii un farmer de 65 in v2, deoarece faci cate 3-4-5 chiar 6 levele pe o camera cand faci lure. Si ca sa rezisti cu lv 65, e chiar obositor sa ti fereastra de la breasla deschisa, uneori chiar mai si faci din greseala lv .. Asa ca, m-am gandit ca la urmatoarea mententanta, sau oricand are timp angel sa bage un item cu care daca il pui pe tine, sa nu mai iei experienta de la mobi/monstri sau cum vreti sa le ziceti voi. Cred ca ar ajuta f mult serverul, si nu cred ca e cineva care e contra !
Deci, ownere, angele ? ce parere ai ? :> | |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
Data de inscriere : 29/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Lè Lupeni
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Vin Mar 02, 2012 10:23 pm | |
| e o propunere superba...asta va aduce ceva unic pe server si cu siguranta vom atrage mai multi oameni | |
|
| |
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Vin Mar 02, 2012 11:35 pm | |
| sau am vazut pe alte servere...era cv chestie care te ajuta sa pierzi xp din 2 in 2 secunde si dura 2 ore
in 2 ore faci 1kkk si cv;)
Oricum sunt pro! | |
|
| |
╚»Dracila«╝ V.I.P.
Data de inscriere : 08/04/2011 Localizare : In spatele thau [;x]
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Sam Mar 03, 2012 12:05 am | |
| Mutat la Discutii libere!
| |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Sam Mar 03, 2012 1:55 am | |
| Da si eu joc momentan u metin care ai un inel de experienta care blocheaza experienta si ai si inel de exp care ati da exp ... am vz pe mai multe metine ... Baston-Scade exp | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Sam Mar 03, 2012 3:52 am | |
| Am mai vazut o chestie de asta pe un alt metin , era un inel de exp. obisnuit doar ca era rosu si cand il puneai pe tine nu primeai de loc exp.
| |
|
| |
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Sam Mar 03, 2012 6:29 am | |
| dada exact asa.. era rosu | |
|
| |
ScRe3nN Helper
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Dum Mar 04, 2012 12:58 am | |
| Up, poate se uita si angel ! | |
|
| |
ady_sniper Membru
Data de inscriere : 12/10/2011 Varsta : 26 Localizare : Undeva departe :D
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Dum Mar 04, 2012 1:38 am | |
| Ar fi super,pur di simplu un item care il pui pe tn si scade xp sau altfel de item care cad dai click dreapta mananca tot xp si il poti folosi de cate ori vrei | |
|
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Dum Mar 04, 2012 5:56 am | |
| | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Dum Mar 04, 2012 6:31 am | |
| - ScRe3nN a scris:
- Uitati propunerea:
Am vazut ca e foarte greu sa tii un farmer de 65 in v2, deoarece faci cate 3-4-5 chiar 6 levele pe o camera cand faci lure. Si ca sa rezisti cu lv 65, e chiar obositor sa ti fereastra de la breasla deschisa, uneori chiar mai si faci din greseala lv .. Asa ca, m-am gandit ca la urmatoarea mententanta, sau oricand are timp angel sa bage un item cu care daca il pui pe tine, sa nu mai iei experienta de la mobi/monstri sau cum vreti sa le ziceti voi. Cred ca ar ajuta f mult serverul, si nu cred ca e cineva care e contra !
Deci, ownere, angele ? ce parere ai ? :> joc metin care are asa cv si se nume anti-Xp acel inel daca dai clik pe el nu mai cresti moobi te cresc degeaba 0 te cresc cum ar veni si daca apesi de 2 ori pe el primesti xp ! | |
|
| |
ScRe3nN Helper
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Dum Mar 04, 2012 8:44 am | |
| - .Unique a scris:
- ScRe3nN a scris:
- Uitati propunerea:
Deci, ownere, angele ? ce parere ai ? :> joc metin care are asa cv si se nume anti-Xp acel inel daca dai clik pe el nu mai cresti moobi te cresc degeaba 0 te cresc cum ar veni si daca apesi de 2 ori pe el primesti xp ! da, si eu cred ca joc acel metin si de acolo mi-a venit ideea ! sper ca va fi deacord, si nu cred ca ar fi greu sa bage asa ceva ! daca un owner de pa alte private a putut, el dece nu ar putea ? | |
|
| |
Tai-Pan Membru
Data de inscriere : 11/10/2010 Varsta : 28 Localizare : Prin lume hai hui
| |
| |
ScRe3nN Helper
| |
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Lun Mar 05, 2012 12:46 pm | |
| - Mr.Crazy a scris:
- e o propunere superba...asta va aduce ceva unic pe server si cu siguranta vom atrage mai multi oameni
mai taie din atrasu ala de oameni dal draq AI grija cu pH | |
|
| |
ardeash Membru Elite
Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 44 Localizare : Arad Comentarii : Nu te uita ca nu intelegi nimnic...
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Joi Mar 08, 2012 7:31 pm | |
| Da este adevarat .. acel inel rosu de care vorbiti voi intradevar exista .. se numeste (inel de experienta I-Cafe) si da 15% experienta /// Se poate seta si la o valoare de 0% nu ii foarte complicat dar... avand in vedere ca toti urlati dupa rate cat mai mari .. si pe acest server ratele sunt mai mari de 500% si cresc pana la 1000% pe sfarsitu saptamanii....nu avem ce face ... Inca nu so inventat acel item ce poate bloca experienta complet .
Singura varianta ii pe timp de WAR... dar in timp de razboi nu primesti experienta .. nu ai drop .. si nici bani nu pica!!! (deci nui o solutie)
Poate exista ceva ...o sa ma interesez si revin cu raspuns.... | |
|
| |
w.Don Membru
Data de inscriere : 18/07/2011 Varsta : 29 Localizare : Alba Iulia
| |
| |
w.Don Membru
Data de inscriere : 18/07/2011 Varsta : 29 Localizare : Alba Iulia
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Mar Mar 27, 2012 9:48 am | |
| Up să vadă ardeashu' . Mersi, not P-H . | |
|
| |
ScRe3nN Helper
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Mier Mai 30, 2012 6:22 am | |
| up, ardeash nu mai vine cu raspuns | |
|
| |
Coca-Cola;x V.I.P.
Data de inscriere : 08/07/2011 Varsta : 28 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Mier Mai 30, 2012 12:23 pm | |
| Un mic sfat:Ca sa farmezi calumea faci un cont pana in 90 si te duci in v4...la mercenari si iei vreo 2 camere....intr-o ora faci vreo 600kk.Cea mai buna optiune dupa parerea mea.Si in ora aia experienta faci cam 40% foarte greu cresti la ei si asta e avantajul.
| |
|
| |
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Joi Mai 31, 2012 2:32 am | |
| eu nu stau deloc la farm ) daca am nevoie de bani, poc ma pun shop cu o arma GM dar e buna ideea... si ar mai fii una cu un inel de teleportare, in care poti sa te teleportezi in orice mapa, orice regat si acel inel sa se poata tine in inventar am vazut pe multe private astfel de inele | |
|
| |
ScRe3nN Helper
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Joi Mai 31, 2012 3:09 am | |
| - Nevermore a scris:
- eu nu stau deloc la farm ) daca am nevoie de bani, poc ma pun shop cu o arma GM
dar e buna ideea... si ar mai fii una cu un inel de teleportare, in care poti sa te teleportezi in orice mapa, orice regat si acel inel sa se poata tine in inventar am vazut pe multe private astfel de inele si cei care nu doneaza de unde arme gm ? | |
|
| |
Nevermore Membru
Data de inscriere : 21/02/2012 Varsta : 32 Localizare : iasi/pascani
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Joi Mai 31, 2012 3:25 am | |
| noob nu am spus ce sa faca altii pt a face bani eu mi-am spus modul prin care procur cash asa ca BrBr si nu cauta anturaj | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Vin Iun 01, 2012 1:32 am | |
| - Nevermore a scris:
- noob nu am spus ce sa faca altii pt a face bani
eu mi-am spus modul prin care procur cash asa ca BrBr si nu cauta anturaj Ai Grija la limbaj ! | |
|
| |
xMorty Membru
Data de inscriere : 26/05/2012 Localizare : undeva in banat
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! Vin Iun 01, 2012 7:38 am | |
| clar pro | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! | |
| |
|
| |
| Propunere, cred ca ar ajuta foarte mult !!! | |
|