| Ce credeti? | |
|
+12❼Days HardStyle GodFather♥ ♫JυѕтOνєя™♫ CR7 firebull1999 FrostBite xTiGeR Tai-Pan dRuId.# Danny :] metin2rospeedemi 16 participanți |
|
Exista sau nu extraterestrii? | Da | | 67% | [ 16 ] | Nu | | 33% | [ 8 ] |
| Total voturi : 24 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
metin2rospeedemi Membru
Data de inscriere : 02/07/2011 Localizare : Suceva
| Subiect: Ce credeti? Sam Feb 18, 2012 9:16 am | |
| Ma macina o intreare....
Credeti in extraterestrii sau asa ceva nu exista??
VOTATI MAI SUS | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Ce credeti? Sam Feb 18, 2012 9:41 am | |
| Probabil ceva,vreo fiinta vie,stiu eu,exista intr'o alta galaxie...Insa raspunsul concret nu il stie nimeni ! | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Ce credeti? Sam Feb 18, 2012 9:51 am | |
| Eu spun ca da pentru ca eu nu cred in dumnezeu si nu cred in chestile alea cu Dumnezeu nea facut pe noi chesti dastea ..acum sa revenim ... omul nu a avut inteligenta superioara de a descoperi Focul Sau roata .. pentru ca de ex la foc cum ? a venit unu a dat cu piatra de un bolovan si sa facut acolo Scantei ..Nu ! | |
|
| |
Tai-Pan Membru
Data de inscriere : 11/10/2010 Varsta : 28 Localizare : Prin lume hai hui
| Subiect: Re: Ce credeti? Dum Feb 19, 2012 3:31 am | |
| - Ðя.UidofHell a scris:
- Eu spun ca da pentru ca eu nu cred in dumnezeu si nu cred in chestile alea cu Dumnezeu nea facut pe noi chesti dastea ..acum sa revenim ... omul nu a avut inteligenta superioara de a descoperi Focul Sau roata .. pentru ca de ex la foc cum ? a venit unu a dat cu piatra de un bolovan si sa facut acolo Scantei ..Nu !
Insfarsit...cineva care nu-i Dumnezeist! Eu sunt ateu si cred ca mai exista si alte forme de viata inafara de ale noastre si inca foarte multe, numai ca n-au fost descoperite! APROPO: Druidule, esti helper si tu ar trb sa modifici mesaje si scri "nea facut" ,asa ceva? RUSINOS ... | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Ce credeti? Dum Feb 19, 2012 3:40 am | |
| Da. Daca m'as intinte sa zic de ce ....ar dura prea mult . | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Ce credeti? Dum Feb 19, 2012 4:39 am | |
| Posibil. Nici eu nu prea cred in chestia aia cum ca dumnezeu ar fi facut omul etc etc. | |
|
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Ce credeti? Dum Feb 19, 2012 4:39 am | |
| ma nene nu's ce aveti cu mine daca nu stiu sa scriu asta e problema mea ..asta e ... NU CRED IN DUMEZEU PTR CA NU AM MOTIVE A CREDE | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
| Subiect: Re: Ce credeti? Dum Feb 19, 2012 7:58 am | |
| | |
|
| |
firebull1999 Membru
Data de inscriere : 30/06/2010
| Subiect: Re: Ce credeti? Dum Feb 19, 2012 8:33 am | |
| Eu nu cred in dinastea... | |
|
| |
Tai-Pan Membru
| Subiect: Re: Ce credeti? Lun Feb 20, 2012 9:49 am | |
| | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Ce credeti? Lun Feb 20, 2012 10:39 am | |
| Assasin4Ever Stai in Mor^ti tai la usa si asteapta pana te chem.Semnatura aia a fost a lui druid si tu ai copiat-o.Asa ca STFU. | |
|
| |
Tai-Pan Membru
| Subiect: Re: Ce credeti? Lun Feb 20, 2012 11:08 am | |
| Tu taci ma acolo din gura ca vorbesti doar sa te aflii in treaba... E ultimu' comm la care raspund ca nu ma bag in vorba cu toti in + schimbati subiectu' topicului... | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Ce credeti? Joi Feb 23, 2012 7:33 am | |
| Da ma , extraterestrii ne-au nascut.. Doamne doamne...cum puteti ma sa credeti asa ceva..extraterestrii ne-au facut pe noi auzi..Eu unul cred in Dumnezeu si nu cred in tot felul de tampenii cum ca din cauza extraterestrilor traim , ca ei ne-au plantat ca ei cutare cutare..Bagati0va drq mintile in cap ! NU EXISTA ! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Ce credeti? Joi Feb 23, 2012 11:00 pm | |
| Daca nu ne`a facut Dumnezeu,atunci sa o luam in termeni stiintifici..
A venit o molecula din cosmos,care s`a combinat cu alta molecula(pe care cine o fi facut`o nu se stie) si asa a iesit universu? Ar avea logica,dar 2 molecule nu apar asa din senin!
Eu cred in Dumnezeu,dar e posibil sa existe extraterestrii sau ceva de genul asta..,oricum nu putem sa ne dam noi cu parerea,exista oameni de stiinta pt. asta.
Duceti`va la biserica si lasati facebook`u!!!!
Mutat la discutii libere! | |
|
| |
Tai-Pan Membru
| |
| |
dRuId.# Moderator
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Feb 24, 2012 12:27 am | |
| - ♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
- Da ma , extraterestrii ne-au nascut.. Doamne doamne...cum puteti ma sa credeti asa ceva..extraterestrii ne-au facut pe noi auzi..Eu unul cred in Dumnezeu si nu cred in tot felul de tampenii cum ca din cauza extraterestrilor traim , ca ei ne-au plantat ca ei cutare cutare..Bagati0va drq mintile in cap ! NU EXISTA !
Over sunt diferite ..discutii ..pentru ca daca stai sa o iei si asa ...asa ar fi ... ar fi 3 rase de extrt ...si au venit toti pt a da viata unei noi specii ...de aceia exista si 3 rase de oameni si faza cu dumnezeu )=)) Fratele meu ... hai sa fim seriosi ... cum nea facut pe noi dumnezeu ? a venit ia facut pe acei 2 cum drak ii cheama ... si sau F@$% si am iesit noi ? )))))))))))) | |
|
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: Ce credeti? Sam Feb 25, 2012 4:00 pm | |
| - Asassin4Ever a scris:
- Ðя.UidofHell a scris:
- Eu spun ca da pentru ca eu nu cred in dumnezeu si nu cred in chestile alea cu Dumnezeu nea facut pe noi chesti dastea ..acum sa revenim ... omul nu a avut inteligenta superioara de a descoperi Focul Sau roata .. pentru ca de ex la foc cum ? a venit unu a dat cu piatra de un bolovan si sa facut acolo Scantei ..Nu !
Insfarsit...cineva care nu-i Dumnezeist! Eu sunt ateu si cred ca mai exista si alte forme de viata inafara de ale noastre si inca foarte multe, numai ca n-au fost descoperite!
APROPO: Druidule, esti helper si tu ar trb sa modifici mesaje si scri "nea facut" ,asa ceva? RUSINOS ... ne descoperite zici? ) varumiu are o carte cu rase de extraterestri vezi ca gasiti si pe youtube autopsia la un extraterestu si cum a zis mai sus Ðя.UidofHell cheari credeti ca noi am inventat focu aru si toate cele sa fim seriosi ganditiva in ca intr-un timp atat de scurt omenirea din stat in pesteri a ajuns la castele asa peste noapte de o data despre d-zeu nu cred dar cred ca a existat un om pe nume isus care a avut o poveste dar nu cred ca tasu asa zisu dumnezeu nea facut pe noi din tarana(pamant)suntem 70% apa deci cum nea facut din pamant:)) + ca nu este un singur d-zeu si sunt mai multi deci care e cel adevarat daca exista? app daca ma uit pe harta cerului poate imi aduc aminte de cateva constelati care sunt locuite momentan imi aduc aminte doar de orion si dracons in orion sunt 2 civilizati de extrateresti una pe rigel si alta pe Betelgeuse din draconis nu mai stiu ce stea e locuita doar astea miau venit in minte acum. acum un an sau 3 am mai citit de o planeta de care sunt sigur ca ati auzit si voi are mai multe nume asa ca osa zic doar cateva cum ar fi NIBIRU,ERIS mai e cunoscuta si ca planeta X care este locuita si se afla in sistemu nostru solar dar ca apare mai rar de oare ce are o orbit mai ciudata:D | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Mar 02, 2012 8:33 am | |
| - ♫JυѕтOνєя™♫ a scris:
- Da ma , extraterestrii ne-au nascut.. Doamne doamne...cum puteti ma sa credeti asa ceva..extraterestrii ne-au facut pe noi auzi..Eu unul cred in Dumnezeu si nu cred in tot felul de tampenii cum ca din cauza extraterestrilor traim , ca ei ne-au plantat ca ei cutare cutare..Bagati0va drq mintile in cap ! NU EXISTA !
IDEM ! | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
| |
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Mar 02, 2012 11:21 am | |
| Exista si vrajitoare! Dar ideea e ..de ce sa nu crezi in Dumnezeu,daca crezi ca oamenii vin din maimute?
Druid zicea ca nu exista,dar pe maimute cine le`a facut? s`au facut una pe alta? E aiurea!
Plus ca in legatura cu Dumnezeu se intampla si minuni,daca noi eram din maimute toate maimutele evoluau,da nu ca s`au oprit din cauza ca nu stiu ce :-s
Daca oamenii sunt din maimute,de ce oamenii nu nasc si acum maimute,care sa devina iar oameni? Nu are sens
Dumnezeu face minuni... " Ma enervez rau la subiectele astea pentru ca unii intra prima oara pe Facebook,dau comm la vreo poza si lasa un mesaj de genu`: "Br@v0 papu$ha ejti doolche ;x", iar apoi vin aici si zic ca D-zeu nu exista :-s
Ziceam sa mergeti la biserica in primul rand pentru ca va linisteste si in al doilea rand pentru ca sunt lucruri adevarate!
Daca Dumnezeu nu exista,maimutele de unde sunt? E nevoie de spermatozoit ca sa apara un animal,si spermatozoidul ala de unde a aparut si in ce ovar s`a dus?
Nu se leaga oameni buni! Acelasi lucru si despre Illuminati! Va las cu parerea voastra,dar veti regreta mai tarziu,si va veti aduce aminte de vorbele astea,sau ale altora..Imi pare rau pentru unii din voi..
Si in legatura cu extraterestii!! Eu chiar cred ca exista 90% sanse sa existe! Daca noi existam,de ce nu si altii?? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Mar 02, 2012 11:25 am | |
| Bagati-va ma mintile in cap...extraterestrii sucks ! | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Mar 02, 2012 11:32 am | |
| AUZITI MA,DACA NU CREDETI IN DUMNEZEU SI CREDETI IN MAIMUTE SI IN OMULETI CU CAPU MARE SI VERDE,v-ati pus vreodata intrebarea:pe ei cine i-a facut? | |
|
| |
Tai-Pan Membru
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Mar 02, 2012 11:58 am | |
| - ρsGøđ a scris:
- Exista si vrajitoare! Dar ideea e ..de ce sa nu crezi in Dumnezeu,daca crezi ca oamenii vin din maimute?
Druid zicea ca nu exista,dar pe maimute cine le`a facut? s`au facut una pe alta? E aiurea!
Plus ca in legatura cu Dumnezeu se intampla si minuni,daca noi eram din maimute toate maimutele evoluau,da nu ca s`au oprit din cauza ca nu stiu ce :-s
Daca oamenii sunt din maimute,de ce oamenii nu nasc si acum maimute,care sa devina iar oameni? Nu are sens
Dumnezeu face minuni... " Ma enervez rau la subiectele astea pentru ca unii intra prima oara pe Facebook,dau comm la vreo poza si lasa un mesaj de genu`: "Br@v0 papu$ha ejti doolche ;x", iar apoi vin aici si zic ca D-zeu nu exista :-s
Ziceam sa mergeti la biserica in primul rand pentru ca va linisteste si in al doilea rand pentru ca sunt lucruri adevarate!
Daca Dumnezeu nu exista,maimutele de unde sunt? E nevoie de spermatozoit ca sa apara un animal,si spermatozoidul ala de unde a aparut si in ce ovar s`a dus?
Nu se leaga oameni buni! Acelasi lucru si despre Illuminati! Va las cu parerea voastra,dar veti regreta mai tarziu,si va veti aduce aminte de vorbele astea,sau ale altora..Imi pare rau pentru unii din voi..
Si in legatura cu extraterestii!! Eu chiar cred ca exista 90% sanse sa existe! Daca noi existam,de ce nu si altii?? Tot intreaba lumea pe topicu' asta vad: "Pe maimute cine le-a facut?" 1. Eu cred ca nu ne tragem din maimute. 2. Poate Alah sau Budha, dc ziceti voi mereu de D-nezeu? 3. Noi ne nastem din niste celule venite de pe niste meteoriti pe care i-a facut -ANONIMUS!- | |
|
| |
*๖̶̶̶̶̶̶̶ۣۜAda . ♡ Moderator
Data de inscriere : 06/03/2011 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Mar 02, 2012 12:24 pm | |
| Deci ... poate sa existe nu zic nu ... mai zicea la stirii "ca poate sa existe" dar ei nu dau detaliat probabil ca sa nu se sperie pe noi ... | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Ce credeti? Vin Mar 02, 2012 12:43 pm | |
| ba... deci. asteptati sa muriti si o sa vedeti atunci daca exista sau nu dumnezeu, cine ne-a facut etc... si sincer, eu cred in Dumnezeu, dar si putin datorita fricii, ca daca nu cred in El si apoi chiar exista... am belit-o =)))
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce credeti? | |
| |
|
| |
| Ce credeti? | |
|