Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaAngel ai grija la bug-ul acela din safe zone . EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .

In jos 
+10
GodOfWar1996
mortisS
HardStyle
Horica(Jump)
!Papz.
ScRe3nN
xTiGeR
rammstein482
Danny :]
kiduu
14 participanți
AutorMesaj
kiduu
Membru
Membru
kiduu

Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 29

Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Empty
MesajSubiect: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 10:36 pm

Din cate am vazut pe regatu albastru au inceput sa atace in zona in care nu ai voie ataca,in cercul acela ...Mie in trecut mi-a cazut rinata pe jos cand ma chinuiam sa fac P-urile omorandu-ma CIPRY ,in fine apoi ban pentru el ... Asa ca playerii care vor sa faca P-urile aveti grija :-j ...
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 6:26 am

Multumim de avertizare Razz !
:kingg2:
Sus In jos
rammstein482
Membru
Membru

Data de inscriere : 29/01/2012

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 6:35 am

Lol, deci picamerele sunt reale si in metin2:))
Sus In jos
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 10:21 am

Pe mine nu ma prea afecteaza bug'ul asta ...Mi s'a intamplat sa ma scoata unul din cerc cu bug'ul ...dar .....De aia Exista Zenul ...ca sa itzi scada gradul inainte sa te atace cnv ! .
Sus In jos
kiduu
Membru
Membru
kiduu

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 11:18 am

TheAng3L a scris:
Pe mine nu ma prea afecteaza bug'ul asta ...Mi s'a intamplat sa ma scoata unul din cerc cu bug'ul ...dar .....De aia Exista Zenul ...ca sa itzi scada gradul inainte sa te atace cnv ! .
Auzi tu copilu,eu sunt patita de chestia asta.Mi-a cazut rinata cand faceam P,adica eu cand am dat clik pe piatra am dat sa fac magia P ,si in timpul acela m-a atacat..cum sa dau asa repede zen Neutral???? Gandestete putin Razz.
Propun ban celor care se folosesc de acest BUG.
Cine e de acord sa dea pro, cine nu Contra [Cu o explicatie Wink]
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeJoi Feb 16, 2012 12:34 pm

deci sa inteleg ca zona de protectie nu mai e activa ? super ! mie imi convine ! nu trb sa ai facultate sa iti dai jos itemele in timp ce faci p, nu ? Razz
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
!Papz.
Membru
Membru
!Papz.

Data de inscriere : 17/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Caracal, Olt

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 1:19 am

Protejati-va !! :calm:
Sus In jos
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 5:01 am

!Papz. a scris:
Protejati-va !! :calm:

Frate asta suna ca o reclama la durex:))

Oricum...si eu am patit-o si de acum imi tin itemele de valoare in depozit cand fac P...pe mine doar cele neinsemnate:P

Sus In jos
kiduu
Membru
Membru
kiduu

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 5:14 am

ScRe3nN a scris:
deci sa inteleg ca zona de protectie nu mai e activa ? super ! mie imi convine ! nu trb sa ai facultate sa iti dai jos itemele in timp ce faci p, nu ? Razz
Doamne,cat de copil poti sa fii sa spui ca iti convine ?Neutral....Offf. atunci de ce mai este zona de protectie ?Ba da ,este activa dar e o chestie pe care trebuie s-o faci ca sa nu mai fie activa..asa am inteleg...si app cand iti faci shop si pleci la scoala sau de langa pc ? ti-ar convenii sa te omoare unu cand tu iti lasi iteme cu speranta sa iti cumpere cineva ceva?Neutral.Propun in continuare banul celor care folosesc asa ceva:).
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 6:46 am

kiduu a scris:
ScRe3nN a scris:
Doamne,cat de copil poti sa fii sa spui ca iti convine ?Neutral....Offf. atunci de ce mai este zona de protectie ?Ba da ,este activa dar e o chestie pe care trebuie s-o faci ca sa nu mai fie activa..asa am inteleg...si app cand iti faci shop si pleci la scoala sau de langa pc ? ti-ar convenii sa te omoare unu cand tu iti lasi iteme cu speranta sa iti cumpere cineva ceva?Neutral.Propun in continuare banul celor care folosesc asa ceva:).

Sunt cu tine ! Wink
Sus In jos
HardStyle
Membru Elite
Membru Elite
HardStyle

Data de inscriere : 26/03/2011
Localizare : [BV] :X

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 11:31 am

deci faza asta functioneaza cam asa: cineva iti da grup tu te duci in iad sau daca persoana care a facut grup este in map1 red tu te duci map1 blue(variata asta nu stiu daca mai merge:D) si dupa te teleporteaza, cand te teleporteaza nu mai vezi pamantul,cladirile,munti etc si deaceia poate sava scoata din cerc.
acest lucru inseamna ca abuzezi de un bug ceia ce duce la banarea contului daca ai o dovada solida gen video cu cel care abuzeaza de bug
Sus In jos
kiduu
Membru
Membru
kiduu

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 2:23 pm

HardStyle a scris:
deci faza asta functioneaza cam asa: cineva iti da grup tu te duci in iad sau daca persoana care a facut grup este in map1 red tu te duci map1 blue(variata asta nu stiu daca mai merge:D) si dupa te teleporteaza, cand te teleporteaza nu mai vezi pamantul,cladirile,munti etc si deaceia poate sava scoata din cerc.
acest lucru inseamna ca abuzezi de un bug ceia ce duce la banarea contului daca ai o dovada solida gen video cu cel care abuzeaza de bug
Ajung doar pozele Razz. adica faci o poza cand ala da si tu cazi .. mare chestie .
Sus In jos
mortisS
Membru
Membru
mortisS

Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Focsani

MesajSubiect: Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone    Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeDum Feb 19, 2012 9:11 am

Multumim ca ne-ai zis. eu am patit cand sa dat pe liber, eram in cerc si ma scos, fara sa am grad negativ
Sus In jos
GodOfWar1996
Membru
Membru
GodOfWar1996

Data de inscriere : 06/01/2012

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeDum Feb 19, 2012 9:45 am

ms de avertizare si mie era sa mi se intample la fel am avut noroc ca am bagat rpd boabe
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeLun Feb 20, 2012 7:15 am

Cei care sunt prinsi ca fac asta vor primi ban. Puteti trimite reclamatii pentru acest lucru, desigur cu dovezi.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
xTiGeR
Membru Elite
Membru Elite
xTiGeR

Data de inscriere : 12/06/2011
Localizare : In Universul Meu !

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeLun Feb 20, 2012 11:12 am

kiduu a scris:
TheAng3L a scris:
Auzi tu copilu,eu sunt patita de chestia asta.Mi-a cazut rinata cand faceam P,adica eu cand am dat clik pe piatra am dat sa fac magia P ,si in timpul acela m-a atacat..cum sa dau asa repede zen Neutral???? Gandestete putin Razz.
Propun ban celor care se folosesc de acest BUG.
Cine e de acord sa dea pro, cine nu Contra [Cu o explicatie Wink]

Nu ma prea intereseaza ce tzi'a cazut tzie,sau cum a cazut , eo am zis doar ca nu ma afecteaza , capish ?
Sus In jos
pepsyl3mon
V.I.P.
V.I.P.
pepsyl3mon

Data de inscriere : 28/08/2010
Localizare : Dej,jud Cluj

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeMier Feb 22, 2012 5:10 am

Asta nu e bug Wink e wall hack Smile

Cum functioneaza?

De ex esti in cerc doar la albastrii/galbeni merge acest wall:).

Playeru' care are wall hack se da pe liber/inamic si ataca alti playeri in cerc,doar ii impinge/arunca pe jos in cerc.

Se mai poate urca pe munti,dealuri.sa intre in rauri Smile.

Se modifica doar unele chestii din pack,nu si PC.epk si PC.eix , nu modifica dmg' , nu scoate jucatorii afara (kick).
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeJoi Feb 23, 2012 7:16 am

Nu e bug , e hack , sa poti ataca in cerc , uni folosesc hit safe zone + kick hack Wink
Sus In jos
metin2rospeedemi
Membru
Membru
metin2rospeedemi

Data de inscriere : 02/07/2011
Localizare : Suceva

MesajSubiect: ..............   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitimeDum Feb 26, 2012 8:51 am

bine de stiut Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .   Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Icon_minitime

Sus In jos

Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone .
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cont pe RO
» AVETI GRIJA LA FuBu86
» Aveti grija de iteme
» Aveti grija la xCaTu
» AVET GRIJA LA JUCATORUL PatricSpeed VA CERE ITEME SI NU VI LE MAI DA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: Metin2RoSpeed Old Server :: Nelamuriri-
Mergi direct la: