| Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . | |
|
+10GodOfWar1996 mortisS HardStyle Horica(Jump) !Papz. ScRe3nN xTiGeR rammstein482 Danny :] kiduu 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
kiduu Membru
Data de inscriere : 27/02/2011 Varsta : 29
| Subiect: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Mier Feb 15, 2012 10:36 pm | |
| Din cate am vazut pe regatu albastru au inceput sa atace in zona in care nu ai voie ataca,in cercul acela ...Mie in trecut mi-a cazut rinata pe jos cand ma chinuiam sa fac P-urile omorandu-ma CIPRY ,in fine apoi ban pentru el ... Asa ca playerii care vor sa faca P-urile aveti grija :-j ... | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Joi Feb 16, 2012 6:26 am | |
| Multumim de avertizare ! | |
|
| |
rammstein482 Membru
Data de inscriere : 29/01/2012
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Joi Feb 16, 2012 6:35 am | |
| Lol, deci picamerele sunt reale si in metin2:)) | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Joi Feb 16, 2012 10:21 am | |
| Pe mine nu ma prea afecteaza bug'ul asta ...Mi s'a intamplat sa ma scoata unul din cerc cu bug'ul ...dar .....De aia Exista Zenul ...ca sa itzi scada gradul inainte sa te atace cnv ! . | |
|
| |
kiduu Membru
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Joi Feb 16, 2012 11:18 am | |
| - TheAng3L a scris:
- Pe mine nu ma prea afecteaza bug'ul asta ...Mi s'a intamplat sa ma scoata unul din cerc cu bug'ul ...dar .....De aia Exista Zenul ...ca sa itzi scada gradul inainte sa te atace cnv ! .
Auzi tu copilu,eu sunt patita de chestia asta.Mi-a cazut rinata cand faceam P,adica eu cand am dat clik pe piatra am dat sa fac magia P ,si in timpul acela m-a atacat..cum sa dau asa repede zen ???? Gandestete putin . Propun ban celor care se folosesc de acest BUG. Cine e de acord sa dea pro, cine nu Contra [Cu o explicatie ] | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Joi Feb 16, 2012 12:34 pm | |
| deci sa inteleg ca zona de protectie nu mai e activa ? super ! mie imi convine ! nu trb sa ai facultate sa iti dai jos itemele in timp ce faci p, nu ? | |
|
| |
!Papz. Membru
Data de inscriere : 17/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Caracal, Olt
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Vin Feb 17, 2012 1:19 am | |
| Protejati-va !! | |
|
| |
Horica(Jump) Membru Elite
Data de inscriere : 02/02/2012 Varsta : 59 Localizare : Verona,Italia
| |
| |
kiduu Membru
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Vin Feb 17, 2012 5:14 am | |
| - ScRe3nN a scris:
- deci sa inteleg ca zona de protectie nu mai e activa ? super ! mie imi convine ! nu trb sa ai facultate sa iti dai jos itemele in timp ce faci p, nu ?
Doamne,cat de copil poti sa fii sa spui ca iti convine ? ....Offf. atunci de ce mai este zona de protectie ?Ba da ,este activa dar e o chestie pe care trebuie s-o faci ca sa nu mai fie activa..asa am inteleg...si app cand iti faci shop si pleci la scoala sau de langa pc ? ti-ar convenii sa te omoare unu cand tu iti lasi iteme cu speranta sa iti cumpere cineva ceva? .Propun in continuare banul celor care folosesc asa ceva:). | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Vin Feb 17, 2012 6:46 am | |
| | |
|
| |
HardStyle Membru Elite
Data de inscriere : 26/03/2011 Varsta : 29 Localizare : [BV] :X
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Vin Feb 17, 2012 11:31 am | |
| deci faza asta functioneaza cam asa: cineva iti da grup tu te duci in iad sau daca persoana care a facut grup este in map1 red tu te duci map1 blue(variata asta nu stiu daca mai merge:D) si dupa te teleporteaza, cand te teleporteaza nu mai vezi pamantul,cladirile,munti etc si deaceia poate sava scoata din cerc. acest lucru inseamna ca abuzezi de un bug ceia ce duce la banarea contului daca ai o dovada solida gen video cu cel care abuzeaza de bug | |
|
| |
kiduu Membru
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Vin Feb 17, 2012 2:23 pm | |
| - HardStyle a scris:
- deci faza asta functioneaza cam asa: cineva iti da grup tu te duci in iad sau daca persoana care a facut grup este in map1 red tu te duci map1 blue(variata asta nu stiu daca mai merge:D) si dupa te teleporteaza, cand te teleporteaza nu mai vezi pamantul,cladirile,munti etc si deaceia poate sava scoata din cerc.
acest lucru inseamna ca abuzezi de un bug ceia ce duce la banarea contului daca ai o dovada solida gen video cu cel care abuzeaza de bug Ajung doar pozele . adica faci o poza cand ala da si tu cazi .. mare chestie . | |
|
| |
mortisS Membru
Data de inscriere : 14/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Focsani
| Subiect: Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone Dum Feb 19, 2012 9:11 am | |
| Multumim ca ne-ai zis. eu am patit cand sa dat pe liber, eram in cerc si ma scos, fara sa am grad negativ | |
|
| |
GodOfWar1996 Membru
Data de inscriere : 06/01/2012
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Dum Feb 19, 2012 9:45 am | |
| ms de avertizare si mie era sa mi se intample la fel am avut noroc ca am bagat rpd boabe | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Lun Feb 20, 2012 7:15 am | |
| Cei care sunt prinsi ca fac asta vor primi ban. Puteti trimite reclamatii pentru acest lucru, desigur cu dovezi. | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Lun Feb 20, 2012 11:12 am | |
| | |
|
| |
pepsyl3mon V.I.P.
Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Dej,jud Cluj
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Mier Feb 22, 2012 5:10 am | |
| Asta nu e bug e wall hack Cum functioneaza? De ex esti in cerc doar la albastrii/galbeni merge acest wall:). Playeru' care are wall hack se da pe liber/inamic si ataca alti playeri in cerc,doar ii impinge/arunca pe jos in cerc. Se mai poate urca pe munti,dealuri.sa intre in rauri . Se modifica doar unele chestii din pack,nu si PC.epk si PC.eix , nu modifica dmg' , nu scoate jucatorii afara (kick). | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . Joi Feb 23, 2012 7:16 am | |
| Nu e bug , e hack , sa poti ataca in cerc , uni folosesc hit safe zone + kick hack | |
|
| |
metin2rospeedemi Membru
Data de inscriere : 02/07/2011 Localizare : Suceva
| Subiect: .............. Dum Feb 26, 2012 8:51 am | |
| bine de stiut ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Angel ai grija la bug-ul acela din safe zone . | |
| |
|