| Sugestie joc | |
|
+10ScRe3nN cяσss. .Úniqúe TheSeekeR BlackEagle ^_^ZCF^_^ xTiGeR Danny :] Danger2010 Cath 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cath Membru
Data de inscriere : 07/01/2012
| Subiect: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 9:19 am | |
| Salut , am o sugestie. Cum ati vazut cam peste tot , presupun , in stanga numelui apare levelul. Cred ca ar arata mult mai bine asa. Ce parere aveti? | |
|
| |
Danger2010 Membru Elite
Data de inscriere : 05/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 9:27 am | |
| Mda..este destul de buna sugestia ta..dar nu stiu cu ce ar imbunatati aspectul. Angel hotaraste | |
|
| |
Cath Membru
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 9:29 am | |
| Ok , sa zicem ca nu imbunatateste aspectul , dar ar arata mai bine, cel putin mie mi-ar placea mai mult sa vad levelul meu si levelul celorlalti , in special celor cu care fac duel. | |
|
| |
Danger2010 Membru Elite
Data de inscriere : 05/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Brasov
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 9:30 am | |
| Daca vrei sa le aflii lvl-ul le poti da pm si cand iti spune cv iti arata acolo | |
|
| |
Danny :] Membru Elite
Data de inscriere : 28/12/2011 Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 9:40 am | |
| - DaNgEr2010RuLlzZ a scris:
- Daca vrei sa le aflii lvl-ul le poti da pm si cand iti spune cv iti arata acolo
Din pacate nu toti iti vor raspunde la PM...!! Parerea mea este ca ar fi utila o astfel de schimbare...si probabil ca va imbunatatii si aspectul | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
Data de inscriere : 12/06/2011 Localizare : In Universul Meu !
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 10:01 am | |
| Eo zic nu ..ptr ca nu o sa imbunatatzeasca cu nmk . | |
|
| |
^_^ZCF^_^ V.I.P.
Data de inscriere : 21/04/2010 Varsta : 30 Localizare : undeva'n romania
| Subiect: . Joi Ian 19, 2012 10:02 am | |
| mi se pare ca nu merge sa se faca aceasta schimbare | |
|
| |
Cath Membru
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 10:04 am | |
| @TheAng3L Nu toate schimbarile trebuie sa aduca ceva folositor. De exemplu daca e zapada pe jos , si ninge , pentru ca au fost sarbatorile , nu inseamna ca poti sa arunci cu bulgari , nu? @ZCF Ce vrei sa spui? | |
|
| |
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 11:23 am | |
| - Cath a scris:
- @TheAng3L Nu toate schimbarile trebuie sa aduca ceva folositor. De exemplu daca e zapada pe jos , si ninge , pentru ca au fost sarbatorile , nu inseamna ca poti sa arunci cu bulgari , nu?
@ZCF Ce vrei sa spui? Dar confera o atmosfera specifica perioadei...deci este totusi ceva folositor intr'o oarecare masura !! :P | |
|
| |
Cath Membru
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 11:28 am | |
| Da , dadeam un exemplu , cum e si cu ce am zis eu.. Ca fiecare vrea , ca atunci cand se aduce modificare sa le fie lor de folos la ceva.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Sugestie joc Joi Ian 19, 2012 11:48 am | |
| - Cath a scris:
- Da , dadeam un exemplu , cum e si cu ce am zis eu.. Ca fiecare vrea , ca atunci cand se aduce modificare sa le fie lor de folos la ceva..
Odata ce se opteaza pentru o modificare trebuie sa aiba macar un minim beneificu...!! Chestiile de genul asta nu se fac neaparat ca sa se afle Angel in treaba sau mai stiu eu....Ele se fac cu scopul de a asigura un gameplay cat mai optim si complet..!! | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 3:52 am | |
| - Cath a scris:
- @TheAng3L Nu toate schimbarile trebuie sa aduca ceva folositor. De exemplu daca e zapada pe jos , si ninge , pentru ca au fost sarbatorile , nu inseamna ca poti sa arunci cu bulgari , nu?
@ZCF Ce vrei sa spui? Nu ma intereseaza ,zapada si ninsorile arata ca in srv asta de metin pe owner nu il doare in *** de srv ...ci ii pasa si se ocupa de el . LvL jucatorilor ce arata ? ...sau cu ce ajuta ? | |
|
| |
Cath Membru
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 4:51 am | |
| Ce sa arate ma , ce poate sa arate? La ce ajuta? II elimina aspectul de privat d-ala chinezesc , cum erau la inceput. De ce pe ro , uk , si restul se arata levelul? Daca toate armele de GM au aceeasi valoare de ce arata diferit? Grei de cap mai sunt unii vere.. | |
|
| |
xTiGeR Membru Elite
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 5:06 am | |
| - Cath a scris:
- Ce sa arate ma , ce poate sa arate? La ce ajuta? II elimina aspectul de privat d-ala chinezesc , cum erau la inceput. De ce pe ro , uk , si restul se arata levelul? Daca toate armele de GM au aceeasi valoare de ce arata diferit? Grei de cap mai sunt unii vere..
Las'o balta...degeaba mai dau explicatzii ptr tn ...oricum nu intelegi . Deci in continuare eo zic nu | |
|
| |
Cath Membru
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 5:30 am | |
| Nu cred ca sunt eu ala care nu intelege. | |
|
| |
BlackEagle Membru
Data de inscriere : 28/08/2011 Varsta : 29 Localizare : La Charite - Franta
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 6:13 am | |
| Nu poate face aceasta schimbare numai daca da rr la conturi... Deci nu, topic inutil. | |
|
| |
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 6:28 am | |
| - BlackEagle a scris:
- Nu poate face aceasta schimbare numai daca da rr la conturi... Deci nu, topic inutil.
Nu exista alta cale?:O | |
|
| |
TheSeekeR Membru
Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Alba
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 6:37 am | |
| E mai bine asa,fara lvl.
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 10:26 am | |
| Sa va lamuresc pentru a pune lv in fata sa sa iti apara cui sa declari war etc etc trebuie sa dea rr la sv asta inseamna dureri de cap fiindca moduri multe de facut + arme de gm + md etc ... Angel se gandestela la o solutie in care sa nu dea rr sa implementeze aceste lucruri fara sa dea rr pana atunci asteptati ! Ca sunt sigur ca nu ati vrea sa dea rr doar pt lv si altceva stupid toate la timpu lor ! | |
|
| |
| |
| |
cяσss. Membru
Data de inscriere : 07/07/2010 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Sugestie joc Vin Ian 20, 2012 11:03 am | |
| Ar fi frumos sa bage , dar nu cred ca angel poate face asa usor :-s S-a mai discutat despre asta o data | |
|
| |
ScRe3nN Helper
Data de inscriere : 26/11/2011 Localizare : cluj-napoca
| Subiect: Re: Sugestie joc Sam Ian 21, 2012 12:27 am | |
| pai nu ar putea inchide serveru 2-3 saptamani si dupa aceea sa dea rr ? | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Sugestie joc Sam Ian 21, 2012 2:39 am | |
| eu sunt de acord as vrea sa se vada iar levelul cum era acea versiune beta inainte ar fi mult mai frumos:X | |
|
| |
FrostBite Helper
Data de inscriere : 14/01/2012 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Sugestie joc Sam Ian 21, 2012 3:55 am | |
| Mi se pare inutil sa se vada lvl jucatorilor pentru ca oricum nu ajuta la nimik, si arata si naspa . Parerea mea | |
|
| |
| Subiect: Re: Sugestie joc Sam Ian 21, 2012 4:02 am | |
| - Venom a scris:
- Mi se pare inutil sa se vada lvl jucatorilor pentru ca oricum nu ajuta la nimik, si arata si naspa . Parerea mea
Dimpotriva...Mie mi se pare ca ar arata chiar oke!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestie joc | |
| |
|
| |
| Sugestie joc | |
|