| Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Dum Ian 15, 2012 8:21 am | |
| Nu il mai ajutati niciodata pe Mincinosul ala.L-am ajutat odata si a zis ca imi da arc cer cu set sura jos si nici acm nu mi la dat.I-am dat PM de 3-4 ori nu a zis nimik.
SA NU IL MAI AJUTATI NICIODATA | |
|
| |
BlackArrow Membru Elite
Data de inscriere : 12/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Sub Bradu de Craciun :P
| Subiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Dum Ian 15, 2012 8:29 am | |
| | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Dum Ian 15, 2012 8:37 am | |
| Stiu si eu lam ajutat iam dat iteme bani si cica imi da conut ala de pe ro si nu mi la dat deci nu mai plange | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Dum Ian 15, 2012 8:53 am | |
| - ReMyX13 a scris:
- Stiu
si eu lam ajutat iam dat iteme bani si cica imi da conut ala de pe ro si nu mi la dat deci nu mai plange De data asta de ce nu ai inchis topicul. Sux remix si druido ! | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
| Subiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Dum Ian 15, 2012 8:59 am | |
| Pentru ca esti un nesimtit si un impostor ca fraiersti oameni pe joc ca tu nu ai bani sa donezi | |
|
| |
CR7 Helper
Data de inscriere : 29/11/2011 Varsta : 25 Localizare : Cernavoda(CvD)
| Subiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Dum Ian 15, 2012 9:04 am | |
| AlexMax Imi pare rau de tn ca tu esti un sarac si nu ai bani nici pt. o paine.Da u tre sa pacalesti oameni .Firai al drq de fomist.Sper sa te calce maine masina sa scapam de tn. | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
| Subiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Dum Ian 15, 2012 9:06 am | |
| - Monster Energy a scris:
- AlexMax Imi pare rau de tn ca tu esti un sarac si nu ai bani nici pt. o paine.Da u tre sa pacalesti oameni .Firai al drq de fomist.Sper sa te calce maine masina sa scapam de tn.
Hai gta Ca va luati la cearta T.C. ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem | |
| |
|
| |
| Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem | |
|