Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaSa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Empty
MesajSubiect: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 8:21 am

Nu il mai ajutati niciodata pe Mincinosul ala.L-am ajutat odata si a zis ca imi da arc cer cu set sura jos si nici acm nu mi la dat.I-am dat PM de 3-4 ori nu a zis nimik.

SA NU IL MAI AJUTATI NICIODATA
Sus In jos
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 26
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Empty
MesajSubiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 8:29 am

calm frate calm
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 8:37 am

Stiu

si eu lam ajutat iam dat iteme bani si cica imi da conut ala de pe ro si nu mi la dat
Wink deci nu mai plange
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 8:53 am

ReMyX13 a scris:
Stiu

si eu lam ajutat iam dat iteme bani si cica imi da conut ala de pe ro si nu mi la dat
Wink deci nu mai plange
De data asta de ce nu ai inchis topicul.
Sux remix si druido !
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

MesajSubiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 8:59 am

Pentru ca esti un nesimtit Wink si un impostor ca fraiersti oameni pe joc ca tu nu ai bani sa donezi Wink
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 9:04 am

AlexMax Imi pare rau de tn ca tu esti un sarac si nu ai bani nici pt. o paine.Da u tre sa pacalesti oameni .Firai al drq de fomist.Sper sa te calce maine masina sa scapam de tn.
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

MesajSubiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitimeDum Ian 15, 2012 9:06 am

Monster Energy a scris:
AlexMax Imi pare rau de tn ca tu esti un sarac si nu ai bani nici pt. o paine.Da u tre sa pacalesti oameni .Firai al drq de fomist.Sper sa te calce maine masina sa scapam de tn.

Hai gta

Ca va luati la cearta
T.C. !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem   Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem Icon_minitime

Sus In jos

Sa nu il mai ajutati niciodata pe AlexMAX,Fragura,Alexey,Pisiq,Pita cu Gem
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ILD a.k.a Alexey/Pisiq/pita cu gem , Photoshop.
» AlexMAX Ti-am Dat PM
» AlexMAX Nu Ai Venit Sa Imi Dai Cerul
» Alexey , un nou inceput in PS
» ILD Creation a.k.a. Alexey

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: