Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaProblema cu contu!! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Problema cu contu!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
KingDamian
Membru
Membru
KingDamian

Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 26
Localizare : Prahova

Problema cu contu!! Empty
MesajSubiect: Problema cu contu!!   Problema cu contu!! Icon_minitimeVin Ian 13, 2012 1:33 pm

Buna seara!deci am mai facut un topic care a fost inchis..am dat 2 mesaje lu angel si nu mia raspuns la ele..

Am incercat sa caut contu lu varimiu si tot nu dau de parola..am incercat sa schimbam parola..sa ii dea un email si tot nu mergea...Treaba e ca vreau sa aflu parola lu varimiu de la cont vrea sa se reapuce..

Nick: KingAndrei
LVL:101
Lumea: rosie
Caracter: war

Angel te rog uitate la mesaje chiar si in acest topic si ajutama..te rog mult!

Cu respect: KingDamian & KingAndrei!
Sus In jos
Danny :]
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Problema cu contu!!   Problema cu contu!! Icon_minitimeVin Ian 13, 2012 4:19 pm

KingDamian a scris:
Buna seara!deci am mai facut un topic care a fost inchis..am dat 2 mesaje lu angel si nu mia raspuns la ele..

Am incercat sa caut contu lu varimiu si tot nu dau de parola..am incercat sa schimbam parola..sa ii dea un email si tot nu mergea...Treaba e ca vreau sa aflu parola lu varimiu de la cont vrea sa se reapuce..

Nick: KingAndrei
LVL:101
Lumea: rosie
Caracter: war

Angel te rog uitate la mesaje chiar si in acest topic si ajutama..te rog mult!

Cu respect: KingDamian & KingAndrei!

Tot ce iti trebuie sunt user-ul si mail-ul pe care a fost inregistrat cont-ul respectiv!
Intri pe site dai parola uitata si completezi spatiile respective cu datele corespunzatoare!Ulterior vei primi un email pe adresa respectiva unde ti se va comunica o parola aleatorie !!!!Dupa care te loghezi pe site cu userul si parola data de ei si ulterior vei putea schimba acea parola parola cu una dorita de tine!
Bafta!Wink
Sus In jos
KingDamian
Membru
Membru
KingDamian

MesajSubiect: Re: Problema cu contu!!   Problema cu contu!! Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 2:04 am

asta e chiestia am incercat si tot nu merge zica ca nu merge...cred ca e blocat contu sau nustu ce aree...orcum vb cu varimiu azi si ii trimite un email lu angel..puteti da T.C!!!!
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Problema cu contu!!   Problema cu contu!! Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 3:10 am

KingDamian a scris:
asta e chiestia am incercat si tot nu merge zica ca nu merge...cred ca e blocat contu sau nustu ce aree...orcum vb cu varimiu azi si ii trimite un email lu angel..puteti da T.C!!!!

Angel a zis ca daca nu intri pe cont o perioada anumita luam ban pe cont ca sa nu umplem sv cu conturi inutile Wink
Sus In jos
KingDamian
Membru
Membru
KingDamian

MesajSubiect: Re: Problema cu contu!!   Problema cu contu!! Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 3:13 am

aha da nu am stiut el sa lasat si a zis ea..intru mai incolo si acuma vrea sa joace..orcum a dat varimiu un email lu angel sa vedem daca face ceva...PUTETI DA TC
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Problema cu contu!!   Problema cu contu!! Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 3:56 am

ReMyX13 a scris:
KingDamian a scris:

Angel a zis ca daca nu intri pe cont o perioada anumita luam ban pe cont ca sa nu umplem sv cu conturi inutile Wink
Eu m-am lasat din Iunie 2011 si m-am reapucat acum in Ianuarie 2012 si contul este in continuare valabil si functional dupa o perioada de 6-7 luni!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Problema cu contu!!   Problema cu contu!! Icon_minitime

Sus In jos

Problema cu contu!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Problema cu contu!!!!:(
» dau contu meu pe uk