Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasaam gresit scuze sunt nou aici EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

am gresit scuze sunt nou aici

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Al3xJoker
Membru
Membru

Data de inscriere : 13/01/2012

am gresit scuze sunt nou aici Empty
MesajSubiect: am gresit scuze sunt nou aici   am gresit scuze sunt nou aici Icon_minitimeVin Ian 13, 2012 7:06 am

stersss

Ultima editare efectuata de catre Al3xJoker in Vin Ian 13, 2012 7:12 am, editata de 1 ori
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: am gresit scuze sunt nou aici   am gresit scuze sunt nou aici Icon_minitimeVin Ian 13, 2012 7:11 am

a gresit ma, posteaza unde trebuie Neutral. si nu cred ca cineva ar putea face imagini animate in photoshop CHIAR cum vreti voi, ma acuma cum pana mea sa poti face asa ceva:

vreau o imagine animata, actiunea sa se petreaca in dt etajul 6, un ninja de lv 43 cu armura de lv 26+9 pv 1500 =))) cu pfn+9 pgm 33 Neutral sa loveasca un... sura de lv 42, na. ganditi si voi cand cereti ceva Neutral
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

Data de inscriere : 29/11/2010
Varsta : 27
Localizare : Lè Lupeni

MesajSubiect: Re: am gresit scuze sunt nou aici   am gresit scuze sunt nou aici Icon_minitimeVin Ian 13, 2012 7:12 am

TC
Sus In jos
http://www.extrem-tutorials.com/forum
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: am gresit scuze sunt nou aici   am gresit scuze sunt nou aici Icon_minitime

Sus In jos

am gresit scuze sunt nou aici
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Discutii libere-
Mergi direct la: