Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaProblema... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Problema...

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

Data de inscriere : 05/08/2011
Varsta : 28
Localizare : Brasov

Problema... Empty
MesajSubiect: Problema...   Problema... Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 4:19 am

Bun...Deci cum spune si titlul am o problema.Nu imi merge sa fac screenuri.Miam dat seama de asta de curand cand am incercat sa fac screen unora care ma tot intreaba daca vreau hack de yang sau de monede(care defapt sunt keylogere si ma fac sa spun intruna datele contului meu).Deci stie careva cum sa rezolv problema cu screenul?
PS:Am memorie o gramada. :help
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

Data de inscriere : 29/11/2010
Varsta : 27
Localizare : Lè Lupeni

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 4:20 am

pai poate nu iti merge bine tastatura sau poate ai apasat pe butonul gresit...
Sus In jos
http://www.extrem-tutorials.com/forum
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 4:36 am

Tastatura imi merge chiar foarte bine si am apasat butonul corect..dupa ce am apasat butonul mia aparut,,Salvarea screenshotului esuata''. Some help..Anybody? :help
Sus In jos
BlackEagle
Membru
Membru
BlackEagle

Data de inscriere : 28/08/2011
Varsta : 29
Localizare : La Charite - Franta

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 10:59 am

Deci, deschizi metinul intr`o fereastra ( de rezolutia monitorului de preferat metin2rospeed/config rezolutie si run in a window ) dupa, cand vrei sa fac un screen, dai blick pe bara ceva pui un folder pe ecran ( nu peste ce vrei sa pozezi )
dupa dai PrinScreen, te duci in paint si dai paste, sper ca ti`am fost de ajutor.
P.S: nu sunt sigur daca merge, nu am incercat, dar eu cred Razz
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 11:08 am

Vezi sa nu ai prea multe poze in fisieru "screenshot". Mie nu imi mergea din cauza ca erau cam multe poze in acel folder, incerca sa le stergi, sau sa le muti in alt folder, facut de tine. Si poate o sa iti mearga ! Smile
Sus In jos
Danger2010
Membru Elite
Membru Elite
Danger2010

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 11:42 am

Black am pus imaginea in rezolutie windous am intrat intrun folder cand am fct screenu da cum adica intru in paint si dau paste?Si..am golit mai demult toate pozele din folderul screen
Sus In jos
micum01
Membru
Membru

Data de inscriere : 06/01/2012
Varsta : 55
Localizare : Codlea Brasov

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitimeVin Ian 06, 2012 4:37 pm

salut tuturor! am si eu o problema mam inregistrat si am descarcat jocu dar mereu dupa ce bag datele logarii , si dau sa ma loghez imi da mereu nume sau parola gresita. de ce ? Question
vreau si eu sa ma joc pe metin2ro speed Sad
Sus In jos
╚»Dracila«╝
V.I.P.
V.I.P.
╚»Dracila«╝

Data de inscriere : 08/04/2011
Localizare : In spatele thau [;x]

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitimeSam Ian 07, 2012 1:05 am

Danger, intri in Paint si apesi Ctrl+V si iti apare imaginea acolo Wink

Micum01 daca iti zice "nume sau parola gresita' inseamna ca nu ai scris bine parola sau numele...Dak nu mai stii parola intra pe site si dai la "Ai uitat parola".
Sus In jos
Continut sponsorizat

Problema... Empty
MesajSubiect: Re: Problema...   Problema... Icon_minitime

Sus In jos

Problema...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» o problema
» problema:|:|