Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaVa rog cat de urgent se poate ! EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Va rog cat de urgent se poate !

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

Va rog cat de urgent se poate ! Empty
MesajSubiect: Va rog cat de urgent se poate !   Va rog cat de urgent se poate ! Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 5:13 am

Am economisit ceva banuti si vreau sa-mi iau modate , deci va rog spunetimi asa:
1 Daca bonusurle dp modate vin asa 4+1(marmura)+2(jos)
2 Datimi instructiuni cu codul de la banca la care trb sa pun sa trimit bani si cum sa fac.
3 Unde trebuie sa ii trimit la angel ca am trimis banii
4 Unde trebuie sa ii scriu ce bonusuri vreau
5 Cand ii scriu bonusurile i le scriu asa:
De ex: Coif : sabie, pumnal , sageti , clopot ,evantai , doua maini , int ?sau trebuie si valorile 20sabie 20pumnal etc etc?
Sus In jos
Danny :]
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Varsta : 28
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Va rog cat de urgent se poate !   Va rog cat de urgent se poate ! Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 5:52 am

LaMureTV a scris:
Am economisit ceva banuti si vreau sa-mi iau modate , deci va rog spunetimi asa:
1 Daca bonusurle dp modate vin asa 4+1(marmura)+2(jos)
2 Datimi instructiuni cu codul de la banca la care trb sa pun sa trimit bani si cum sa fac.
3 Unde trebuie sa ii trimit la angel ca am trimis banii
4 Unde trebuie sa ii scriu ce bonusuri vreau
5 Cand ii scriu bonusurile i le scriu asa:
De ex: Coif : sabie, pumnal , sageti , clopot ,evantai , doua maini , int ?sau trebuie si valorile 20sabie 20pumnal etc etc?

Draga domnisoara economa :">!

Ai la dispozitie cate 7 bonusuri pe fiecare item(4+1 din marmura +2 jos) in afara de arma si armura!Pe acestea ai doar cate 5 bonusuri disponibile deoarece 2 sunt puse de GM obligatoriu..(pe arma:PM 40% si PC 20% iar pe armura :rezistenta la paguba competentei 20% si rezistenta la paguba medie 20%)!Pe armura poti pune si pietrele destinate pentru arma..(exemplu:piatra anti sura,ninja,warr,saman..)

Codul de la banca il gasesti la 'comenzi si modalitati de plata'

Dupa ce te deplasezi la o sucursala raifaisen bank si depui bani...revii si completezi formularul de pe site cu datele cerute acolo...pt mai multe detalii te pot ajuta si pe mess (id: dany_dany_ro07)

Dupa ce primesti email-ul de confirmare admin-ul o sa iti ceara sa ii trimiti un alt mail care sa contina fisierul text in care ai specificat ce bonusuri vrei pe fiecare item...

De asemenea am facut si un tutorial pentru seturi modate la sectiunea 'Tutoriale'..ai putea sa arunci o privire deoarece garantez ca te va ajuta! Wink

Repet daca ai nevoie de ajutor extra dami un add :] :trabuc:
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Va rog cat de urgent se poate !   Va rog cat de urgent se poate ! Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 8:50 am

Un tuturoail cum sai trimit email sau unde sa ii trimit fisierul cu bonusurile?
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Va rog cat de urgent se poate !   Va rog cat de urgent se poate ! Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 9:25 am

LaMureTV a scris:

Un tutorial despre cum sa faci un set modat bun! :]
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

MesajSubiect: Re: Va rog cat de urgent se poate !   Va rog cat de urgent se poate ! Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 9:44 am

Danny :] a scris:
LaMureTV a scris:

Eu cer tutorial despre cum sa trimit un email :@ Si tu ce raspunzi?Si cum trimti un fisieru notepad cu emailu!
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

MesajSubiect: Re: Va rog cat de urgent se poate !   Va rog cat de urgent se poate ! Icon_minitimeDum Ian 01, 2012 10:55 am

LaMureTV a scris:
Danny :] a scris:
LaMureTV a scris:

Eu cer tutorial despre cum sa trimit un email :@ Si tu ce raspunzi?Si cum trimti un fisieru notepad cu emailu!
In

Am zis ca in caz ca ai nevoie SI de un astfel de tutorial il gasesti pe al meu acolo!!Si nu cred ca nu sti sa trimiti un mail in care sa pui ca atachement un fisier .txt :-w!! Iti mai explic odata...te duci..pui bani la banca in contul specificat la comenzi si modalitati de plata...dupa completezi formularul de pe site...(trebuie sa te loghezi si sa te duci la user panel la sectiunea comanda MD),la mentiuni specifici ''echipament bonusat'' ca sa nu-ti dea MD de bani...!!!!!Ulterior vei primi un e-mail privind comfirmarea tranzactiei bancare !!!In acel e-mail angel/ardeash iti vor cere sa le trimiti un alt e-mail care sa cuprinda fisierul text si probabil numele caracterului pe care vrei sa le primesti...!!Dupa aceea stai pe metin logata pe caracterul respectiv si astepti sa te contacteze ...!!

Mare chestie :-@:-@!Intre timp nu ezita sa aplici cate un 'edit' comentariilor anterioare deoarece ai cateva greseli!:d
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Va rog cat de urgent se poate !   Va rog cat de urgent se poate ! Icon_minitime

Sus In jos

Va rog cat de urgent se poate !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Poate ma cunoasteti poate nu
» URGENT !!!
» GA/GM urgent :@
» Urgent de Tot!!!!
» URGENT!!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum