| Imbunatatire Forum | |
|
+8.Úniqúe Amethist OV1D1UU ♫JυѕтOνєя™♫ dRuId.# GodFather♥ SoulKeeper Mr.Crazy 12 participanți |
Sunteti De Acord? | Da | | 100% | [ 15 ] | Nu | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 15 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mr.Crazy Membru Elite
Data de inscriere : 29/11/2010 Varsta : 27 Localizare : Lè Lupeni
| Subiect: Imbunatatire Forum Dum Dec 11, 2011 9:52 am | |
| Am cateva propuneri pentru forum: Adaugarea unei sectiuni PhoroShop care sa cuprinda: “Creatii Personale”-unde membrii pot sa isi arate creatiile “Cerere de Imagini”-unde membrii pot cere iamgini dupa un anumit model “Probleme si Intrebari” “BattleOn”-unde membrii se pot intrece in creatii. Adaugarea rankului de “Designer” pe forum. Schimbarea pozei de la rankul “Helper” pentru a semana cu celelelte La legenda este [Administratori] etc. Nu ar trebui sa fie [Administrator] deoarece este doar unul care detine functia. Adaugarea de campuri noi la profil [Ex: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ]. Mutarea Nick’ului/Rank’ului/Pozei Rank’ului sub avatar pentru ca toate informatiile de la profil sa fie in acelas loc si pentru o vizionare mai palacuta.[ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ] Scimbarea pozelor de la: Anunt/Post-It/Anunt Global si de la uneltele moderatorului pentru a le putea deosebi. O serie de iconite pentru mesaje care isi spun mesajul de la sine: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Model de cerere imagini: *Tipul de imagine : *Marimea imagini (in pixels) : *Cu sau fara animatie[specificati tipul de animati(sa se miste in sus, in jos etc.)] : *Culoarea de fundal : *Imagine link (cu care sa se asemene imaginea dorita) : *Textul dorit : Culoare font-ului : Text suplimentar in imagine: Informatii suplimentare: Ce este marcat cu * e obligatoriu!!! Daca nu scrieti cererea va fi respinsa si aruncata la cos!!! Edit 1:Am facut niste rankuri: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Manager e de la CommunityManager dar nu a incaput.] Edit 2:Angel daca ai nevoie de imagini/coduri HTMl/JS sau scripturi poti sa ma contactezi orcand. Edit 3: Inca o propunere....sa adaugam niste smilies-uri noi pentru ca limita este de 300 si cred ca sunt pana in 150...deci uitati cateva dintre sugestii, si inca niste sugesti vi le spun mai jos, dar acum uitati smilies-urile : In prima am incercuit mai multe pentru ca mam gandit ca acelea le-am putea aduga.In a 2 si a 3 sund doar smilies-uri. Iar in a 3 a sun cum ar fi frumos sa fie aranjate categoriile[e o munca de 2 min] si sa avem o mascota a forumului care sa fie la banner/imagine la masaje etc. POZE: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cam atat dar cred ca am uitat ceva…daca imi aduc aminte revin cu edit sau cu reply…. Va astept parerile si in final Decizia lui Angel. Apropo am mai facut o propunere dar cineva a sterso…aceasta nu e asa explicita pentru ca acee mi-a luta vro jumatate de oara si am aruncat pozele sin u a fost salvata nici unde….deci rog sa nu fie stearsa.
Ultima editare efectuata de catre Hєℓρ4Yőย in Lun Dec 12, 2011 9:33 am, editata de 6 ori | |
|
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Dum Dec 11, 2011 9:54 am | |
| Deciziile vor fi luate de angel sau ardeash | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Dum Dec 11, 2011 9:56 am | |
| - [εҳcιϮεϻιηɗ] a scris:
- Deciziile vor fi luate de angel sau ardeash
Foarte frumoasa propunerea,ar fi minunat sa fie aleasa! | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 12:31 am | |
| Buna ideea dar ce sa int de vreti toti + la reputatie ? | |
|
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 12:45 am | |
| | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 12:58 am | |
| Super ideea BV | |
|
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 5:38 am | |
| Draguta ideea mai ales rangurile sunt fainute | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Mr.Crazy Membru Elite
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 9:16 am | |
| Asa sper si o sa revin cu Edit 3 ca sa vedeti ce mai am in cap. | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 9:31 am | |
| - Hєℓρ4Yőย a scris:
- Am cateva propuneri pentru forum:
Adaugarea unei sectiuni PhoroShop care sa cuprinda: “Creatii Personale”-unde membrii pot sa isi arate creatiile “Cerere de Imagini”-unde membrii pot cere iamgini dupa un anumit model “Probleme si Intrebari” “BattleOn”-unde membrii se pot intrece in creatii.
Adaugarea rankului de “Designer” pe forum.
Schimbarea pozei de la rankul “Helper” pentru a semana cu celelelte
La legenda este [Administratori] etc. Nu ar trebui sa fie [Administrator] deoarece este doar unul care detine functia.
Adaugarea de campuri noi la profil [Ex: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ].
Mutarea Nick’ului/Rank’ului/Pozei Rank’ului sub avatar pentru ca toate informatiile de la profil sa fie in acelas loc si pentru o vizionare mai palacuta.[ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ]
Scimbarea pozelor de la: Anunt/Post-It/Anunt Global si de la uneltele moderatorului pentru a le putea deosebi.
O serie de iconite pentru mesaje care isi spun mesajul de la sine: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Model de cerere imagini:
*Tipul de imagine : *Marimea imagini (in pixels) : *Cu sau fara animatie[specificati tipul de animati(sa se miste in sus, in jos etc.)] : *Culoarea de fundal : *Imagine link (cu care sa se asemene imaginea dorita) : *Textul dorit : Culoare font-ului : Text suplimentar in imagine: Informatii suplimentare:
Ce este marcat cu * e obligatoriu!!! Daca nu scrieti cererea va fi respinsa si aruncata la cos!!!
Edit 1:Am facut niste rankuri: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Manager e de la CommunityManager dar nu a incaput.] Edit 2:Angel daca ai nevoie de imagini/coduri HTMl/JS sau scripturi poti sa ma contactezi orcand.
Cam atat dar cred ca am uitat ceva…daca imi aduc aminte revin cu edit sau cu reply…. Va astept parerile si in final Decizia lui Angel.
Apropo am mai facut o propunere dar cineva a sterso…aceasta nu e asa explicita pentru ca acee mi-a luta vro jumatate de oara si am aruncat pozele sin u a fost salvata nici unde….deci rog sa nu fie stearsa.
poate 2 administratori:) | |
|
| |
.:SkilltesterStabbone:. Membru Elite
Data de inscriere : 23/08/2011 Varsta : 28 Localizare : Constangeles b-)
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 9:32 am | |
| acum mult timp sa zis ca se va face... dar au trecut si inca nu e Eram eu helper cand sa facut primu topic referitor la photoshop... | |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 9:39 am | |
| Nu aici faci confuzia....da sunt 2 admini[Angel si Arde] dar cand apare la rank lui Angel sa zicem ii apare:
[Owner]Angel Administratori Poza Rankului Avatar etc.
Edit: Da ai dreptate mam uitat mai atent si scir doar Admin....no sa schimba in Administrator sau CommunityManager... PS: scz ca ti-am editat mesajl nsh de ce am apasat pe edit in loc de reply sar am sters. | |
|
| |
OV1D1UU Helper
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 12:04 pm | |
| Nu vad dc nu ar aproba marac rangurile noi ca sunt naspa actualele..sau nu se mai complica sa le puna..
| |
|
| |
cяσss. Membru
Data de inscriere : 07/07/2010 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Lun Dec 12, 2011 12:18 pm | |
| Da , ar fi frumos sa le bage . | |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Mar Dec 13, 2011 2:15 am | |
| - OV1D1UU a scris:
- Nu vad dc nu ar aproba marac rangurile noi ca sunt naspa actualele..sau nu se mai complica sa le puna..
Nu vad de ce asta ar fi o complicatie....eu stiu din propria experienta cat iti ia sa faci un forum cu rankuri catregori poze smilies-uri etc.[nu mai mult de 1h 30 min] | |
|
| |
OV1D1UU Helper
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Mar Dec 13, 2011 4:54 am | |
| e foarte simplu si eu am avut unul de fifa 2 min iti ia sa schimbi pozele deci ar trebui sa accepte..
| |
|
| |
Mr.Crazy Membru Elite
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Vin Dec 16, 2011 4:06 am | |
| Sus si spuetine parerile voastre | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Imbunatatire Forum Vin Dec 16, 2011 7:03 am | |