Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaHey lume ,sunt.... EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Hey lume ,sunt....

In jos 
+7
SpRyTeX
BlackArrow
ScRe3nN
edutzu00
Mr.Crazy
7Pacate
GangsterAlfa
11 participanți
AutorMesaj
GangsterAlfa
Membru
Membru
GangsterAlfa

Data de inscriere : 16/11/2011
Varsta : 26
Localizare : Undeva in Balcani =)

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 1:54 am

Hei yo, sunt GangsterAlfa si sunt nou pe forum.As vrea sa imi fac multi prieteni pe aici si in joc cand ma voi apuca.Am vazut ca sunt multi care se pricep la imagini si daca puteti sa imi faceti si mie una cu cs, multumesc anticipat(am auzit ca cel mai bun e over?).Cam atata zic despre mine Razz sper sa ne vedem cat de curand pe joc (acum sunt pe un alt laptop ca am pc stricat si nu am speedu aici) si spor tuturor pentru level 127 cheers (va ajung din urma =),cam in 5luni Very Happy )Bye si ne mai vedem pe forum
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 5:17 am

Bun venit
Sus In jos
Mr.Crazy
Membru Elite
Membru Elite
Mr.Crazy

Data de inscriere : 29/11/2010
Varsta : 27
Localizare : Lè Lupeni

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 6:02 am

Bine ai venit!
Sus In jos
http://www.extrem-tutorials.com/forum
edutzu00
Membru
Membru
edutzu00

Data de inscriere : 20/11/2011

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 7:18 am

GangsterAlfa a scris:
Hei yo, sunt GangsterAlfa si sunt nou pe forum.As vrea sa imi fac multi prieteni pe aici si in joc cand ma voi apuca.Am vazut ca sunt multi care se pricep la imagini si daca puteti sa imi faceti si mie una cu cs, multumesc anticipat(am auzit ca cel mai bun e over?).Cam atata zic despre mine Razz sper sa ne vedem cat de curand pe joc (acum sunt pe un alt laptop ca am pc stricat si nu am speedu aici) si spor tuturor pentru level 127 cheers (va ajung din urma =),cam in 5luni Very Happy )Bye si ne mai vedem pe forum
bafta....si bun venit...ma anunti cand trece 5 luni...si ai lv peste 105:))
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 7:51 am

yo, bun venit pe speed
Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
BlackArrow
Membru Elite
Membru Elite
BlackArrow

Data de inscriere : 12/07/2011
Localizare : Sub Bradu de Craciun :P

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 12:26 pm

:welcome si spor la joc apropo vezi sa stai departe de astia mai.... :banana:
Sus In jos
SpRyTeX
Membru
Membru
SpRyTeX

Data de inscriere : 18/11/2011
Localizare : Galati

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMier Noi 30, 2011 12:24 am

:welcome
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMier Noi 30, 2011 10:52 pm

Sus In jos
GangsterAlfa
Membru
Membru
GangsterAlfa

Data de inscriere : 16/11/2011
Localizare : Undeva in Balcani =)

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeMier Noi 30, 2011 11:19 pm

edutzu00 a scris:
GangsterAlfa a scris:
bafta....si bun venit...ma anunti cand trece 5 luni...si ai lv peste 105:))

msms si nu iti fa tu griji Razz te anunt eu pe tine Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil TRAIASCA ROMANIA!!!!!!!!! :kingg2:
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 4:45 am

Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 12:53 pm

bun venit
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 1:02 pm

w
Sus In jos
Continut sponsorizat

Hey lume ,sunt.... Empty
MesajSubiect: Re: Hey lume ,sunt....   Hey lume ,sunt.... Icon_minitime

Sus In jos

Hey lume ,sunt....
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Metin2RoSpeed :: DISCUTII :: Esti nou ? Prezinta-te !-
Mergi direct la: