Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

Acasa[GHID] Bresle Metin2RoSpeed EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

[GHID] Bresle Metin2RoSpeed

In jos 
+14
ReePuLeTz
No On3
Neymar.:*
CR7
OV1D1UU
firebull1999
Danny :]
ReMyX13
BlackFox
BlackEagle
ScRe3nN
mortisS
.Úniqúe
sSsHaDoW
18 participanți
AutorMesaj
sSsHaDoW
Membru
Membru

Data de inscriere : 18/10/2011
Varsta : 28

[GHID] Bresle Metin2RoSpeed Empty
MesajSubiect: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 2:17 am

Ce este o breasla?
O breasla este o grupare de caractere ce evolueaza sub un nume, si care poate face razboaie cu alte bresle.

Cum se face o breasla?
Pentru a face o breasla, trebuie sa aveti nivel(lv) 90 si 200 000 yang(200k). Va duceti in harta 1(map1) la Gardian(e cel din centrul cercului unde sunt magazinele jucatorilor).

Cum se da un razboi (war)?
Pentru a da un razboi trebuie sa intrati in meniul breslei(Mesaje-> Guild) si in dreapta jos este un buton pe care scrie “Declara razboi”. Dupa ce ati dat, sus trebuie sa scrieti numele corect al guildului adversar iar mai jos puteti alege locatia. De obicei se alege Arena.

Cum se modifica poza unei bresle?
Pentru a modifica poza unei bresle, trebuie sa aveti o poza cu extensia ".ico" si dimensiunile 16 x 12. Poza o puneti in "C:/Program Files/Metin2_ROupload". Apoi intrati in fereastra breslei. Dati click pe butonul "Schimba stema", si alegeti poza pusa de voi.

Skilurile unei bresle:
1 – Blood of Dragon God
Acest skill este foarte folositor pentru caracterele cu pv(hp) mic (samani). Acest skill creste pv-ul tuturor membrilor pentru un timp.

2 – Benediction of Dragon God
Acest skill este foarte folositor pentru caracterele cu pm(sp) mic (razboinici). Acest skill creste pm-ul tuturor membrilor pentru un timp.

3 – Holy Armor
Acest skill creste apararea tuturor membrilor pentru un timp.

4 – Acceleration
Creste viteza de miscare si viteza de atac a tuturor membrilor pentru o perioada de timp.

5 – Rage of Dragon God
Creste sansa de a da o lovitura criticala pentru o perioada de timp.

6 – Casting Aid
Acest skill este foarte folositor pentru ninja cu skiluri pe arc, deoarece timpul de incarcare al acestor caractere este foarte lent, iar acest skill grabeste timpul de incarcare al skilurilor.

By sSsHaDoW ^^
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Varsta : 27
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeSam Noi 26, 2011 10:57 am

:bravo:
Sus In jos
mortisS
Membru
Membru
mortisS

Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 35
Localizare : Focsani

MesajSubiect: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 1:44 am

GG,foarte folositor
Sus In jos
ScRe3nN
Helper
Helper
ScRe3nN

Data de inscriere : 26/11/2011
Localizare : cluj-napoca

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeMar Noi 29, 2011 7:56 am

Sus In jos
http://www.metin2rospeed.ro
BlackEagle
Membru
Membru
BlackEagle

Data de inscriere : 28/08/2011
Varsta : 29
Localizare : La Charite - Franta

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeMier Dec 21, 2011 11:13 am

GJ ! Folositor.
Sus In jos
BlackFox
Membru
Membru
BlackFox

Data de inscriere : 27/11/2011
Localizare : Hunedoara

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeJoi Dec 22, 2011 8:06 am

:brevo:
Acum vor sti si restul ce e o breasla:)
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Ian 20, 2012 11:51 pm

Bun gg :bravo:
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 28/12/2011
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Feb 17, 2012 3:44 pm

Sus In jos
firebull1999
Membru
Membru
firebull1999

Data de inscriere : 30/06/2010

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeDum Feb 19, 2012 6:05 am

respect:
Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeDum Feb 19, 2012 8:55 am

[GHID] Bresle Metin2RoSpeed 2698908354
Sus In jos
CR7
Helper
Helper
CR7

Data de inscriere : 29/11/2011
Varsta : 25
Localizare : Cernavoda(CvD)

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeDum Feb 19, 2012 8:59 am

MUltumesc bravo
Sus In jos
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 08/01/2012
Localizare : fetesti

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Iun 29, 2012 12:23 am

Sus In jos
No On3
Membru
Membru
No On3

Data de inscriere : 04/09/2012
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeMier Sept 05, 2012 6:19 am

Folositor, pentru nici nu stie.
Sus In jos
ReePuLeTz
Helper
Helper
ReePuLeTz

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Undeva in lumea larga!!!

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeMier Sept 05, 2012 2:46 pm

No On3 a scris:
Folositor, pentru nici nu stie.

Perfect zis
Sus In jos
[GA]Shaimas
Moderator
Moderator
[GA]Shaimas

Data de inscriere : 29/06/2012
Localizare : Far away

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Sept 07, 2012 1:13 am

Sus In jos
http://metin2rospeed.ro/
Horica(Jump)
Membru Elite
Membru Elite
Horica(Jump)

Data de inscriere : 02/02/2012
Varsta : 59
Localizare : Verona,Italia

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeJoi Dec 20, 2012 8:38 am

bravo;)
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeJoi Dec 20, 2012 8:43 am

Ti-am modificat levelul pentru breasla la 90 deoarece ai lasat level 40 in tutorial. Daca tot se numeste Bresle Metin2RoSpeed, sa fie pentru Metin2RoSpeed.
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
ReDTz
Membru Elite
Membru Elite

Data de inscriere : 22/04/2011
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Dec 28, 2012 2:09 pm

sSsHaDoW a scris:
Ce este o breasla?
O breasla este o grupare de caractere ce evolueaza sub un nume, si care poate face razboaie cu alte bresle.

Cum se face o breasla?
Pentru a face o breasla, trebuie sa aveti nivel(lv) 90 si 200 000 yang(200k). Va duceti in harta 1(map1) la Gardian(e cel din centrul cercului unde sunt magazinele jucatorilor).

Cum se da un razboi (war)?
Pentru a da un razboi trebuie sa intrati in meniul breslei(Mesaje-> Guild) si in dreapta jos este un buton pe care scrie “Declara razboi”. Dupa ce ati dat, sus trebuie sa scrieti numele corect al guildului adversar iar mai jos puteti alege locatia. De obicei se alege Arena.

Cum se modifica poza unei bresle?
Pentru a modifica poza unei bresle, trebuie sa aveti o poza cu extensia ".ico" si dimensiunile 16 x 12. Poza o puneti in "C:/Program Files/Metin2_ROupload". Apoi intrati in fereastra breslei. Dati click pe butonul "Schimba stema", si alegeti poza pusa de voi.

Skilurile unei bresle:
1 – Blood of Dragon God
Acest skill este foarte folositor pentru caracterele cu pv(hp) mic (samani). Acest skill creste pv-ul tuturor membrilor pentru un timp.

2 – Benediction of Dragon God
Acest skill este foarte folositor pentru caracterele cu pm(sp) mic (razboinici). Acest skill creste pm-ul tuturor membrilor pentru un timp.

3 – Holy Armor
Acest skill creste apararea tuturor membrilor pentru un timp.

4 – Acceleration
Creste viteza de miscare si viteza de atac a tuturor membrilor pentru o perioada de timp.

5 – Rage of Dragon God
Creste sansa de a da o lovitura criticala pentru o perioada de timp.

6 – Casting Aid
Acest skill este foarte folositor pentru ninja cu skiluri pe arc, deoarece timpul de incarcare al acestor caractere este foarte lent, iar acest skill grabeste timpul de incarcare al skilurilor.

By sSsHaDoW ^^

Fiindca eu stau cu ochii al drq de bine nu am ce face acest turorial e copiat 100% nici nu s-a uitat cand a copiat.
O mica dovada de neatentie la reeditare:"C:/Program Files/Metin2_ROupload" si faza cu lvl 40 clar e de pe ro pe langa faptul ca skilurile sunt in engleza pe metin2rospeed sunt in romana.
Acest tutorial e by:Copy/Past nu e by sSsHaDoW^^.
Macar daca faci ceva fal cu mana ta nu da copy past si editeaza calumea nici nu ai vazut ca e in engleza si pe speed e in romana,dac anu era angel ramanea lvl 40.
Vai de tutorialul asta e o mare pierdere de timp 2 minute din viata mea ratate pentru asa ceva.
Daca era original tot inutil era pt ca toti stiu sa faca o breasla e metin2 nu e alt joc mai complicat dintre toate jocurile online pe tip client metinul e cel mai simplu. Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [GHID] Bresle Metin2RoSpeed   [GHID] Bresle Metin2RoSpeed Icon_minitime

Sus In jos

[GHID] Bresle Metin2RoSpeed
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Prezentare metin2rospeed(ghid)
» Sondaj Bresle..
» RESETARE PUNCTE BRESLE
» am o problema la "Client de Bresle"
» Eveniment PVP intre Bresle

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum