Metin2RoSpeed
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Metin2RoSpeed

Forumul oficial: www.Metin2RoSpeed.ro

AcasaInscrieri echipa forum Metin2RoSpeed EmptyUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bine ai venit pe forumul www.metin2rospeed.ro

Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed

In jos 
+13
Dumii
Amethist
❼Days
DeadMachineS
TheSeekeR
OV1D1UU
,,;;[TheBoy];;,,
7Pacate
.Úniqúe
NewSuperWar
dRuId.#
ReMyX13
[Owner]Angel
17 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 33
Localizare : Targu Jiu
Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro

Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Empty
MesajSubiect: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 1:08 am

Echipa Metin2RoSpeed cauta noi membrii pentru stafful forumului.
Doritorii se pot inscrie in aceasta comunitate prin simplul raspuns in acest topic cu motivul pentru care doresc sa faca parte din echipa forumului.
Cei care aplica la aceasta functie trebuie sa fie cel putin Membrii Elite.

Succes tuturor !
Sus In jos
http://metin2rospeed.ro
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

Data de inscriere : 29/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Constanta/Poarta6

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 1:09 am

Eu vreau functie Smile

ca sa ajut forumu si restu staff-ului:)

Si o colaborare cat mai buna a forumului si a membrilor lui Smile

Angel tu mai ma sti ReMiX13 si cei care au fost in iarna trecuta stiu foarte bine ca miam facut treaba de helper si nu am avut vreo sezizare

si stiu foarte bne membri forumului si la toti ce le poate creieru Smile

O sa intru peste tot Actualizari daca e cv raspund
Esti nou prezintete face reclama sau id sterg topicu sau edit
Discuti edit inchid si sterg topicu:)
La Nelamuriri raspund
La negot o sa intru sa atentionez Smile
Tutoriale intru edit inchid sterg... Si o sa intru in fiecare dimineata de la 10 pana la 11:30 12:30 13:30 si seara intru de la 7 in colo pana la 10 11 12 Smile depinde Smile
O sa ajut forumu cu ce pot Smile

Ultima editare efectuata de catre CyPaKeR in Sam Noi 19, 2011 10:21 am, editata de 1 ori
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 1:41 am

Nick: DruidofHell
Rank dorit : Moderator/Super Moderator
Motivul pentru care doriti aceasta functie pe forum : Deoarece sunt foarte activ pe forum si cunosc foarte bine oameni forumului. Sunt multi care incalca regulamentul si trebuie actionat imediat .
Numar de mesaje : 735
• Nu am facut post hunt nu am primit nicio reclamatie .. nu am facut nimic .. Sunt curat

Ultima editare efectuata de catre DruidofHell in Vin Noi 18, 2011 2:04 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 1:43 am

Noroc cu mne cai am spus lu angel pe facebook ca altfel mai asteptati 2 -6 luni Smile)))
Sus In jos
NewSuperWar
Membru
Membru
NewSuperWar

Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: NewSuperWAr   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 2:06 am

Nick : NewSuperWar
Rank Dorit : Moderator Global / Moderator
Motiv : Sterg injurii/reclame/ raspund cu mare placere la intrebarii .

In metin am vechime,am donat din pacate doar de 3 ori .... si voi mai dona ! O zi buna sa aveti.

PS. FACETI PAGINA PUBLICA PE FACEBOOK ! oamenii sa dea doar like nu friend request !
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 2:21 am

dorin694 a scris:
Nick : NewSuperWar
Rank Dorit : Moderator Global / Moderator
Motiv : Sterg injurii/reclame/ raspund cu mare placere la intrebarii .

In metin am vechime,am donat din pacate doar de 3 ori .... si voi mai dona ! O zi buna sa aveti.

PS. FACETI PAGINA PUBLICA PE FACEBOOK ! oamenii sa dea doar like nu friend request !

Nu ai Membru Elite Smile

adica trb sa ai peste 150 de mesage Wink
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 2:27 am

CyPaKeR nu te-a pus nimeni "moderator" al acestui topic. Te rog sa nu mai raspunzi la fiecare mesaj deoarece nu stau sa citesc toate discutiile voastre. Aici se posteaza o singura data de cei care doresc sa faca parte din echipa forumului.
Sus In jos
ReMyX13
V.I.P.
V.I.P.
ReMyX13

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 2:36 am

Ok scz Smile
Sus In jos
.Úniqúe
Moderator
Moderator
.Úniqúe

Data de inscriere : 26/07/2010
Localizare : RamniCu Valcea

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 4:20 am

Nume Forum : Unique
De ce mi-as dori ?
eu pe acest forum stau on cam imi fiecare zi nu e o zi in care nu stau doar cand am probleme personale Smile eu vreau sa ajut comunitatea metin2rospeed
sa nu mai fie probleme cu cei care nu respecta regulamenti sa faca reclama sau injura si sa ajut pleyeri care au o nelamurire de chat forum si mai ales joc Multumesc ! Smile
Pana acum nici o reclamatie nu am avut
Functie : helper Smile
Respect Metin2RoSpeed

Ultima editare efectuata de catre .Unique in Mar Noi 22, 2011 4:18 am, editata de 4 ori
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 4:45 am

Nume forum:7Pacate
Motivul pt care as dori:Pt ca sunt dispus sa intru din ora in ora pe forum sa verific
Sunt un om sociabil se poate discuta cu mine dar pana la o limita:)
Rank dorit Modelator(si o sa ajung)

Ultima editare efectuata de catre 7Pacate in Vin Noi 18, 2011 9:24 am, editata de 1 ori
Sus In jos
[Owner]Angel
Admin
Admin
[Owner]Angel

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 5:12 am

Cei care aplicati pentru a intra in echipa Metin2RoSpeed va rog sa retineti ca se aleg DOAR HELPERI !
Moderatorii se aleg dupa un timp din Helperi. Nu puteti ajunge direct moderator !
De asemenea, rangul minim necesar este Membru Elite.
Sus In jos
NewSuperWar
Membru
Membru
NewSuperWar

Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: ....   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 6:39 am

kkt... acum nu satu sa fac post hunt cum au facut alti... nui corect asta .. am contu de 1 an pe forum... dar nu am posturi , ca nu am facut ca altii post hunt deci....
Sus In jos
,,;;[TheBoy];;,,
Membru Elite
Membru Elite
,,;;[TheBoy];;,,

Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 29
Localizare : In IAD, printre ingeri

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 6:58 am

Nume forum: Drgohy` sau ..::[TheBoy]::.. (banat)

Rank: Helper

Dk m`ai alege pe mn: Pt ca ... (o sa zic alta data.. momentan n`am ideei) Smile)

Sus In jos
OV1D1UU
Helper
Helper
OV1D1UU

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 7:33 am

Nume forum: ovidiu3028
Nume Joc:OV1D1UU
As dori functia deoarece stau in fiecare zi 4-5 ore pe joc si 3-4 ore pe forum...imi place sa citesc noutatile..si in + sunt pe sv de cand sa deschis :X deci vechime am..

EDIT:experienta am aproape un an:X

Ultima editare efectuata de catre ovidiu3028 in Vin Noi 18, 2011 8:18 am, editata de 1 ori
Sus In jos
TheSeekeR
Membru
Membru
TheSeekeR

Data de inscriere : 21/06/2011
Varsta : 28
Localizare : Alba

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 8:10 am

Nume forum=TheSeeKeR
Rank=Helper
Motiv=am mai fost Helper pe alte metine ............si am experienta Very Happy
Sus In jos
DeadMachineS
Membru Elite
Membru Elite
DeadMachineS

Data de inscriere : 08/10/2011
Varsta : 25
Localizare : CONSTANTA CERNAVODA

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:06 am

Nume:DeadMachineS

Functie:Helper

As dori sa fiu helper pt ca stau cat toata ziua pe forum in week end ca de luni pana vineri is la scoala da tot intru si joc sv din 2010 si joc metin din 2009.
Sus In jos
❼Days
V.I.P.
V.I.P.
❼Days

Data de inscriere : 04/08/2011

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:43 am

Salut Angel!
Cu ce pot sa va ajut?
1.Vreau sa sanctionez membri care incalca regulamentul. (Injura , etc...)
2.Sa fiu la curent cu toate topicurile facute si cele care incalca regulile acestui forum.(EDIT/TC)
3.Vreau sa ii ajut pe cei cu nelamuriri.
Si lista continua...

Respect Angel/ardeash
and all staff.

Cu mare respect , Alexey !

Ultima editare efectuata de catre Alexey in Vin Noi 18, 2011 10:28 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
DeadMachineS
Membru Elite
Membru Elite
DeadMachineS

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:46 am

Alexey tu incalci regulile bai baiatule nu tre sa fi helper.Eu doar vb urat atat ca nu fac reclama nu dau hackuri say altcv
Sus In jos
7Pacate
Membru Elite
Membru Elite
7Pacate

Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:54 am

Ba alexey daca tu ajungi modelator eu ma impusc:)tu care incalci regulile.....vaii...nici nu trebuia a postezi...
Sus In jos
DeadMachineS
Membru Elite
Membru Elite
DeadMachineS

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:55 am

alexey mai zic inca odta dute naiba de pe forumu asta .daca tu ajungi helper sa mor eu de nu plecaca 100 de playeri inclusiv eu.
Sus In jos
Amethist
Super Moderator
Super Moderator
Amethist

Data de inscriere : 15/12/2010
Varsta : 30
Localizare : # Bucureşti

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 10:01 am

* Angel a facut acest topic pentru a alege cativa useri care sa fie helperi, nu ca sa va certati , faceti cererea si el va sti pe cine sa aleaga. Smile

P.s: Postati doar cereri ! Smile
Sus In jos
Dumii
V.I.P.
V.I.P.
Dumii

Data de inscriere : 05/02/2011
Varsta : 31
Localizare : My World ;x

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 10:31 am

Name : Ovy
Rank Dorit : Helper / Moderator
Nr de mesaje : 657
De ce doresc functia ? : pai sunt vechi pe forum si stiu regulile si ii pot ajuta pe membri (atat pe chat cat si pe forum), pot sa am grija sa fie pedepsiti cei care folosesc un limbaj obscen sau cei care nu respecta regulile si la marirea comunitatii .!
Sus In jos
cяσss.
Membru
Membru
cяσss.

Data de inscriere : 07/07/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 12:30 pm

Buna seara ! Numele meu este Cross (vechiul moderator al chat-ului) . As vrea sa fiu si eu in echipa forumului deoarece stiu foarte bine regulamentul acestui forum , respect mult Staff-ul . Chiar sa ajut playerii sau alte treburi . Sunt activ pe forum dar nu prea postez , daca voi avea functia voi fi mult mai activ . Rang-ul pe care il doresc este Helper. Va multumesc anticipat !
Sus In jos
dRuId.#
Moderator
Moderator
dRuId.#

Data de inscriere : 24/08/2010
Localizare : Bucuresti[•]

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:17 pm

Nick: DruidofHell
Rank dorit : Moderator/Super Moderator
Motivul pentru care doriti aceasta functie pe forum : Deoarece sunt foarte activ pe forum si cunosc foarte bine oameni forumului. Sunt multi care incalca regulamentul si trebuie actionat imediat .
Numar de mesaje : 735
• Nu am facut post hunt nu am primit nicio reclamatie .. nu am facut nimic .. Sunt curat
Skz ca am postat iar dar trebea sa mai vezi o data ca am mai mod

Sus In jos
https://metin2ro.all-up.com/
SpRyTeX
Membru
Membru
SpRyTeX

Data de inscriere : 18/11/2011
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 4:45 am

Salut!
Va pot ajuta cu :
1.Vreau sa sanctionez membri care incalca regulamentul. (Injura , etc...)
2.Sa fiu la curent cu toate topicurile facute si cele care incalca regulile acestui forum.(EDIT/TC)
3.Vreau sa ii ajut pe cei cu nelamuriri.
Si helper am mai fot pe nisnte comunitati si inca sunt nu pot sa dau nume.........ma pricep foarte bine in asa ceva.Chiar daca sunt nou peparcus o sa fiti multumiti de mine;)

Respect Angel/ardeash
and all staff.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed   Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Icon_minitime

Sus In jos

Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inscrieri PVP Clasic #01
» Metin2rospeed
» Metin2RoSpeed nu?
» METIN2ROSPEED!
» Metin2rospeed!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum