| Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed | |
|
+13Dumii Amethist ❼Days DeadMachineS TheSeekeR OV1D1UU ,,;;[TheBoy];;,, 7Pacate .Úniqúe NewSuperWar dRuId.# ReMyX13 [Owner]Angel 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 1:08 am | |
| Echipa Metin2RoSpeed cauta noi membrii pentru stafful forumului. Doritorii se pot inscrie in aceasta comunitate prin simplul raspuns in acest topic cu motivul pentru care doresc sa faca parte din echipa forumului. Cei care aplica la aceasta functie trebuie sa fie cel putin Membrii Elite.
Succes tuturor ! | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
Data de inscriere : 29/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Constanta/Poarta6
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 1:09 am | |
| Eu vreau functie ca sa ajut forumu si restu staff-ului:) Si o colaborare cat mai buna a forumului si a membrilor lui Angel tu mai ma sti ReMiX13 si cei care au fost in iarna trecuta stiu foarte bine ca miam facut treaba de helper si nu am avut vreo sezizare si stiu foarte bne membri forumului si la toti ce le poate creieru O sa intru peste tot Actualizari daca e cv raspund Esti nou prezintete face reclama sau id sterg topicu sau edit Discuti edit inchid si sterg topicu:) La Nelamuriri raspund La negot o sa intru sa atentionez Tutoriale intru edit inchid sterg... Si o sa intru in fiecare dimineata de la 10 pana la 11:30 12:30 13:30 si seara intru de la 7 in colo pana la 10 11 12 depinde O sa ajut forumu cu ce pot
Ultima editare efectuata de catre CyPaKeR in Sam Noi 19, 2011 10:21 am, editata de 1 ori | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 1:41 am | |
| Nick: DruidofHell Rank dorit : Moderator/Super Moderator Motivul pentru care doriti aceasta functie pe forum : Deoarece sunt foarte activ pe forum si cunosc foarte bine oameni forumului. Sunt multi care incalca regulamentul si trebuie actionat imediat . Numar de mesaje : 735 • Nu am facut post hunt nu am primit nicio reclamatie .. nu am facut nimic .. Sunt curat
Ultima editare efectuata de catre DruidofHell in Vin Noi 18, 2011 2:04 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 1:43 am | |
| Noroc cu mne cai am spus lu angel pe facebook ca altfel mai asteptati 2 -6 luni ))) | |
|
| |
NewSuperWar Membru
Data de inscriere : 10/04/2011 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti
| Subiect: NewSuperWAr Vin Noi 18, 2011 2:06 am | |
| Nick : NewSuperWar Rank Dorit : Moderator Global / Moderator Motiv : Sterg injurii/reclame/ raspund cu mare placere la intrebarii .
In metin am vechime,am donat din pacate doar de 3 ori .... si voi mai dona ! O zi buna sa aveti.
PS. FACETI PAGINA PUBLICA PE FACEBOOK ! oamenii sa dea doar like nu friend request ! | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 2:21 am | |
| - dorin694 a scris:
- Nick : NewSuperWar
Rank Dorit : Moderator Global / Moderator Motiv : Sterg injurii/reclame/ raspund cu mare placere la intrebarii .
In metin am vechime,am donat din pacate doar de 3 ori .... si voi mai dona ! O zi buna sa aveti.
PS. FACETI PAGINA PUBLICA PE FACEBOOK ! oamenii sa dea doar like nu friend request ! Nu ai Membru Elite adica trb sa ai peste 150 de mesage | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 33 Localizare : Targu Jiu Comentarii : Pentru nelamuriri ma gasiti la : administrator@metin2rospeed.ro
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 2:27 am | |
| CyPaKeR nu te-a pus nimeni "moderator" al acestui topic. Te rog sa nu mai raspunzi la fiecare mesaj deoarece nu stau sa citesc toate discutiile voastre. Aici se posteaza o singura data de cei care doresc sa faca parte din echipa forumului. | |
|
| |
ReMyX13 V.I.P.
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 2:36 am | |
| Ok scz | |
|
| |
.Úniqúe Moderator
Data de inscriere : 26/07/2010 Varsta : 27 Localizare : RamniCu Valcea
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 4:20 am | |
| Nume Forum : Unique De ce mi-as dori ? eu pe acest forum stau on cam imi fiecare zi nu e o zi in care nu stau doar cand am probleme personale eu vreau sa ajut comunitatea metin2rospeed sa nu mai fie probleme cu cei care nu respecta regulamenti sa faca reclama sau injura si sa ajut pleyeri care au o nelamurire de chat forum si mai ales joc Multumesc ! Pana acum nici o reclamatie nu am avut Functie : helper Respect Metin2RoSpeed
Ultima editare efectuata de catre .Unique in Mar Noi 22, 2011 4:18 am, editata de 4 ori | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 4:45 am | |
| Nume forum:7Pacate Motivul pt care as dori:Pt ca sunt dispus sa intru din ora in ora pe forum sa verific Sunt un om sociabil se poate discuta cu mine dar pana la o limita:) Rank dorit Modelator(si o sa ajung)
Ultima editare efectuata de catre 7Pacate in Vin Noi 18, 2011 9:24 am, editata de 1 ori | |
|
| |
[Owner]Angel Admin
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 5:12 am | |
| Cei care aplicati pentru a intra in echipa Metin2RoSpeed va rog sa retineti ca se aleg DOAR HELPERI ! Moderatorii se aleg dupa un timp din Helperi. Nu puteti ajunge direct moderator ! De asemenea, rangul minim necesar este Membru Elite. | |
|
| |
NewSuperWar Membru
Data de inscriere : 10/04/2011 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti
| Subiect: .... Vin Noi 18, 2011 6:39 am | |
| kkt... acum nu satu sa fac post hunt cum au facut alti... nui corect asta .. am contu de 1 an pe forum... dar nu am posturi , ca nu am facut ca altii post hunt deci.... | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| |
| |
OV1D1UU Helper
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 7:33 am | |
| Nume forum: ovidiu3028 Nume Joc:OV1D1UU As dori functia deoarece stau in fiecare zi 4-5 ore pe joc si 3-4 ore pe forum...imi place sa citesc noutatile..si in + sunt pe sv de cand sa deschis :X deci vechime am..
EDIT:experienta am aproape un an:X
Ultima editare efectuata de catre ovidiu3028 in Vin Noi 18, 2011 8:18 am, editata de 1 ori | |
|
| |
TheSeekeR Membru
Data de inscriere : 21/06/2011 Varsta : 28 Localizare : Alba
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 8:10 am | |
| Nume forum=TheSeeKeR Rank=Helper Motiv=am mai fost Helper pe alte metine ............si am experienta | |
|
| |
DeadMachineS Membru Elite
Data de inscriere : 08/10/2011 Varsta : 25 Localizare : CONSTANTA CERNAVODA
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 9:06 am | |
| Nume:DeadMachineS
Functie:Helper
As dori sa fiu helper pt ca stau cat toata ziua pe forum in week end ca de luni pana vineri is la scoala da tot intru si joc sv din 2010 si joc metin din 2009. | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 9:43 am | |
| Salut Angel! Cu ce pot sa va ajut? 1.Vreau sa sanctionez membri care incalca regulamentul. (Injura , etc...) 2.Sa fiu la curent cu toate topicurile facute si cele care incalca regulile acestui forum.(EDIT/TC) 3.Vreau sa ii ajut pe cei cu nelamuriri. Si lista continua...
Respect Angel/ardeash and all staff.
Cu mare respect , Alexey !
Ultima editare efectuata de catre Alexey in Vin Noi 18, 2011 10:28 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 9:46 am | |
| Alexey tu incalci regulile bai baiatule nu tre sa fi helper.Eu doar vb urat atat ca nu fac reclama nu dau hackuri say altcv | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 9:54 am | |
| Ba alexey daca tu ajungi modelator eu ma impusc:)tu care incalci regulile.....vaii...nici nu trebuia a postezi... | |
|
| |
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 9:55 am | |
| alexey mai zic inca odta dute naiba de pe forumu asta .daca tu ajungi helper sa mor eu de nu plecaca 100 de playeri inclusiv eu. | |
|
| |
Amethist Super Moderator
Data de inscriere : 15/12/2010 Varsta : 30 Localizare : # Bucureşti
| |
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 10:31 am | |
| Name : Ovy Rank Dorit : Helper / Moderator Nr de mesaje : 657 De ce doresc functia ? : pai sunt vechi pe forum si stiu regulile si ii pot ajuta pe membri (atat pe chat cat si pe forum), pot sa am grija sa fie pedepsiti cei care folosesc un limbaj obscen sau cei care nu respecta regulile si la marirea comunitatii .! | |
|
| |
cяσss. Membru
Data de inscriere : 07/07/2010 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 12:30 pm | |
| Buna seara ! Numele meu este Cross (vechiul moderator al chat-ului) . As vrea sa fiu si eu in echipa forumului deoarece stiu foarte bine regulamentul acestui forum , respect mult Staff-ul . Chiar sa ajut playerii sau alte treburi . Sunt activ pe forum dar nu prea postez , daca voi avea functia voi fi mult mai activ . Rang-ul pe care il doresc este Helper. Va multumesc anticipat ! | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Vin Noi 18, 2011 9:17 pm | |
| Nick: DruidofHell Rank dorit : Moderator/Super Moderator Motivul pentru care doriti aceasta functie pe forum : Deoarece sunt foarte activ pe forum si cunosc foarte bine oameni forumului. Sunt multi care incalca regulamentul si trebuie actionat imediat . Numar de mesaje : 735 • Nu am facut post hunt nu am primit nicio reclamatie .. nu am facut nimic .. Sunt curat Skz ca am postat iar dar trebea sa mai vezi o data ca am mai mod
| |
|
| |
SpRyTeX Membru
Data de inscriere : 18/11/2011 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed Sam Noi 19, 2011 4:45 am | |
| Salut! Va pot ajuta cu : 1.Vreau sa sanctionez membri care incalca regulamentul. (Injura , etc...) 2.Sa fiu la curent cu toate topicurile facute si cele care incalca regulile acestui forum.(EDIT/TC) 3.Vreau sa ii ajut pe cei cu nelamuriri. Si helper am mai fot pe nisnte comunitati si inca sunt nu pot sa dau nume.........ma pricep foarte bine in asa ceva.Chiar daca sunt nou peparcus o sa fiti multumiti de mine;)
Respect Angel/ardeash and all staff.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed | |
| |
|
| |
| Inscrieri echipa forum Metin2RoSpeed | |
|