| Un zambet pt o zi amara. | |
|
+6$Fast3R$ *AnduStar* DarkRoyal VyLyFiRsT GodFather♥ mafia203 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mafia203 Membru
Data de inscriere : 05/11/2011 Varsta : 35 Localizare : Targoviste
| Subiect: Un zambet pt o zi amara. Mar Noi 15, 2011 11:26 pm | |
| Ma gandeam k in acest topic sa postam cate un banc sa mai iesim din acreala si sa incepem ziua cu un zambet Voi incepe eu cu unul despre Metin: Skill-urile (sau competentele) sunt niste miscari speciale foarte puternice.
Fiecare clasa are competentele sale:
Razboinic :
-Patrundere(atacul spiritului) : Acest skill este puternic mai ales impotriva shamanelor, ninja-agile , sura gay si chiar si impotriva fierarului care indura acest skill cu un zambet pe buze.
-Zdruncinare : In general razboinicul moare datorita efectului acestui skill, asta datorita faptului ca de fiecare data cand incearca sa faca acest skill, inevitabil calca pe coada unui Tigru Alb Flamand, sau daca e ghinionist pe piciorul unui Orc Negru.
-Izibitura : Un geamat lansat de catre razboinic in timpul perioadei de imperechere care ii permite sa ajunga rapid in spatele unei femei si sa o cucereasca.
-Vartejul Sabiei : razboinicul isi arunca sabia in vartejul unui Sura Gay, fara sa-si dea seama ca astfel va fi ciopartit intr-un instant.
-Incizie Tripla : skill devastant , mai ales in cazul in care este adaugata "setului complet Miracle Blade 3". Cu acest skill puteti taia rosii, portocale, pui , sura , pietre ...etc
-Aura Sabiei : razboinicul emite o duhoare puternica spre sabia pe care cu putin inainte a incendiat-o , provocand astfel o flacara verde pe sabie. Skill letal impotriva Shamanilor si Ninja schizofrenici.
-Iures : Competenta utilizata de foarte multi EMO in discoteci. Efectele sale constau intr-o crestere exponentiala a vitezei, acest lucru poate fi folosit pentru a inventa noi dansuri house si techno.
Sura :
-Protectie intunecata la fund : cu acest skill deveniti imuni la atacul de "patrundere" al razboinicilor mentali. Atentie : utilizarea indelungata a acestei competente provoaca efecte colaterale grave.
-Spiritul Gay-ului : cu acest skill , sura evoca un spirit cu tendinte gay care se “impreuneaza” cu monstrii si playerii din jurul sau , facand pagube absurde. Are efect impotriva tuturor personajelor in afara de Ninja baiat si Shamana fata.
-Piatra intunecata (blocaj-intestinal) : sura ia o piatra de jos printr-un salt mortal si o arunca in dosul jucatorilor blocandu-le intestinul si cauzand probleme grave. Cititi cu atentie prospectul , daca apar manifestari neplacute adresati-va unui razboinc mental (“Patrundere/Atacul Spiritului”) .
Shamana :
-Ragetul Wc-ului : shamana trage apa unui Wc magic care incepe sa faca scantei si lanseaza dragoni turmentati care zboara spre cer, atac inutil. | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mar Noi 15, 2011 11:35 pm | |
| misto=))))))))))))))))))) | |
|
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
Data de inscriere : 11/12/2010 Varsta : 30 Localizare : Da
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mar Noi 15, 2011 11:42 pm | |
| Uite aici ceva A-De-Va-Rat : Metin2 este unul din acele jocuri de pe internet în care mintea ta este inceţosata de joc , si in care in cele din urma ajungi sa pierzi viata ta reala pentru a te concentra in viata din acest joc in tentativa de a-ti creste personajul la un nivel cat mai mare. Deseori cand ajungi la un nivel decent , ti se rupe pentru ca intelegi ca ai pierdut o luna(cel putin) din viata intr-un mod inutil.Din pacate exista oameni ca tine care acest lucru nu-l inteleg nici macar dupa un an. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
mafia203 Membru
| Subiect: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mar Noi 15, 2011 11:46 pm | |
| Il stiu pe asta! dar asta nu e banc=))))))))))))) | |
|
| |
DarkRoyal Membru
Data de inscriere : 13/11/2011
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mier Noi 16, 2011 12:00 am | |
| - VyLyFiRsT a scris:
- Uite aici ceva A-De-Va-Rat : Metin2 este unul din acele jocuri de pe internet în care mintea ta este inceţosata de joc , si in care in cele din urma ajungi sa pierzi viata ta reala pentru a te concentra in viata din acest joc in tentativa de a-ti creste personajul la un nivel cat mai mare. Deseori cand ajungi la un nivel decent , ti se rupe pentru ca intelegi ca ai pierdut o luna(cel putin) din viata intr-un mod inutil.Din pacate exista oameni ca tine care acest lucru nu-l inteleg nici macar dupa un an.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] da si deaia ai lvl 101 la semnatura =))))))) on : Foarte tare =))))))) | |
|
| |
mafia203 Membru
| Subiect: Imagini funny Mier Noi 16, 2011 12:07 am | |
| | |
|
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mier Noi 16, 2011 12:40 am | |
| - DarkRoyal a scris:
- VyLyFiRsT a scris:
- Uite aici ceva A-De-Va-Rat : Metin2 este unul din acele jocuri de pe internet în care mintea ta este inceţosata de joc , si in care in cele din urma ajungi sa pierzi viata ta reala pentru a te concentra in viata din acest joc in tentativa de a-ti creste personajul la un nivel cat mai mare. Deseori cand ajungi la un nivel decent , ti se rupe pentru ca intelegi ca ai pierdut o luna(cel putin) din viata intr-un mod inutil.Din pacate exista oameni ca tine care acest lucru nu-l inteleg nici macar dupa un an.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] da si deaia ai lvl 101 la semnatura =)))))))
on : Foarte tare =))))))) off : daca am lvl 101 inseamna ca nu mai am viata personala ? :-s si ca stau toata viata in fata unui calculator jucandu-ma metin !? on : tare ))) | |
|
| |
mafia203 Membru
| Subiect: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mier Noi 16, 2011 12:46 am | |
| nu incepeti sa va certati! postati un banc mai bine! sa radem | |
|
| |
VyLyFiRsT Membru Elite
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mier Noi 16, 2011 12:55 am | |
| Americani au facut un robot care prinde toti hotii lau dus in italia si in doua ore au prins toti hotii.A doua zi lau dus in germania in 3 ore in anglia 1 ora in rusia 5ore apoi au venit in romania dar in 5 minute robotul a fost furat ! =)) | |
|
| |
mafia203 Membru
| Subiect: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mier Noi 16, 2011 1:01 am | |
| hai Romania!!!!!!!!!!!! =))))))))))) | |
|
| |
*AnduStar* Membru
Data de inscriere : 09/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Jud. Cta
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mier Noi 16, 2011 4:08 am | |
| Intra un domn disperat in farmacie si tipa: -Repede dati-mi ceva pentru diaree,e urgent!! Farmacistul, care era nou, devine foarte nervos si-i da un calmant. Domnul, in foarte mare graba, ia medicamentul si pleaca. Dupa cateva ore, domnul cu diaree revine, si farmacistul ii spune: -Mii de scuze domnule. Cred ca din greseala v-am dat un medicament pentru nervi. Cum va simtiti? La care domnul raspunde: -Cacat tot.....dar linistiiit...
=)) | |
|
| |
$Fast3R$ Membru
Data de inscriere : 07/01/2011
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mier Noi 16, 2011 11:50 am | |
| Bula, cind era mic, se duce la ta-su si il intreaba: - Tata, ce e ala penis? Tatal se deschide la slit si ii arata obiectul lui Bula: - Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect! A doua zi, la scoala, Bula isi cheama colegii, isi deschide slitul, scoate obiectul si le spune: - Baieti, acesta este un penis, iar ca fapt divers, daca era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect. =)) | |
|
| |
Dumii V.I.P.
Data de inscriere : 05/02/2011 Varsta : 31 Localizare : My World ;x
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Mier Noi 16, 2011 12:07 pm | |
| Era un spaniol , francez si un roman. Fiecare trece prin tara sa ! Spaniolul : -Aceasta este tara mea ! -De unde stii ? -Turnul ! Francezul : -Aceasta este tara mea! -De unde stii ? -Turnul Romanul : -Aceasta este tara mea ! -De unde stii? -Am scos mana pe geam si am observat ca mi sa furat ceasul ))))=)))) II Un om se duce la judecata : Judecatorul : Ati mai fost condamnat? Omul : Da dar am divortat imediat! III Romanu si tiganu: Romanu : Stii de ce iti lasi mustata? Tiganul: De ce? Romanul : Ca sa semeni mai mult cu ma*a | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Joi Noi 17, 2011 1:00 am | |
| Cateva bancuri seci.. Ce e mic,rosu,gras si se rostogoleste prin zapada? Mos Craciun lovit la coae ) Pe o creanga..un vultur era plesuv,altul era sa cada Un caine da tarcoale in jurul unui stalp,dc sa oprit? nu mai avea tarcoale sau De ce politistii nu se fac scafandrii?kkt`u iese mereu la suprafata=))))))))))))))))))) Un politist trecut in rezerva, care se cam plictisea, a hotarat sa se ocupe cu pescuitul. Si-a cumparat manuale, undite, si-a facut rost de momeala si s-a dus la balta. Dupa 4 ore de asteptare, el reuseste sa prinda un peste mic. Furios, politistul il scoate din carlig, il apuca de coada si incepe sa-i traga palme:- Spune unde sunt ceilalti! Spune unde sunt ceilalti!! si unele mai bune:)) Un politist merge intr-o zi pe strada gaseste o oglinda, o ridica, se uita la ea si zice: - Ba, parca-l cunosc pe asta de undeva.A..,da,dela frizerie. Baga oglinda in buzunar si pleaca acasa. Aici nevasta-sa ii cauta prin buzunare is gaseste oglinda. O ia se uita la ea si zice: - Nenorocitul, ma inseala. Ia oglinda si pleaca la maica-sa: - Ia uite mama, barbatu\' meu ma inseala.Maica-sa ii zice: - Lasa mama ca si-asa e urata si batrana. A doua zi sotia inselata se duce la comandantul sotului ei si ii spune: - Ia uitati domnule comandant, sotul meu ma inseala.Comandantul ia oglinda se uita la ea si zice: - Ia uite domnule!!!Nenorocitii !!! S-au infiltrat homosexualii si in politie. sau Vine Garcea de la bar acasa si se ia de nevasta. -Marie, dezbracate -De ce , ma ce ai cu mine? -Fa , tu n-auzi ?! Maria se dezbraca. -Fa , pun-te in fata oglinzi cu picioarele in sus desfacute! -Doamne, Ioane, ai invatat o pozitie noua. Garcea se pune cu barbia intre picioarele ei si zice: -Al dracu\' e tiganul asta, ma, avu dreptate, CE BINE IMI STA CU BARBA. | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Joi Noi 17, 2011 6:32 am | |
| Angel (Seful de la birou) Ardeash( muncitorul)
Vine ardeash la Angel: -Domnule , se bat 4"lesbience" cu 4 gay (homosexuali) La care Angel: -Si ce zici , castigam?
Sa fie fara suparare , e doar o gluma. | |
|
| |
DeadMachineS Membru Elite
Data de inscriere : 08/10/2011 Varsta : 25 Localizare : CONSTANTA CERNAVODA
| Subiect: Re: Un zambet pt o zi amara. Sam Noi 19, 2011 5:52 am | |
| culmea fotbalului
Sa dai gol si la reluare sa fie ratare. | |
|
| |
SoulKeeper Membru Elite
Data de inscriere : 24/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Iη Yσύя Єγεs xD