| Fostul Metin2RoSpeed | |
|
+8DarkMeiden ,,;;[TheBoy];;,, ǩhƪLL ♫JυѕтOνєя™♫ dRuId.# 7Pacate ❼Days $Fast3R$ 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
$Fast3R$ Membru
Data de inscriere : 07/01/2011
| Subiect: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 3:26 am | |
| Salutari.In primul rand vreau sa spun ca severul ajunge din ce in ce cu mai putini jucatori.Acest lucru se datoreaza numarului care a devenit deja enorm al modatilor si setatilor.Angel te-ai lasat condus de bani si ai uitat ca ceea ce este mai impotant este distractia jucatorilor.Inainte aveai mai multi jucatori,nu erau seturi,rezistentele erau in chineza,bonusurile erau gratis,nu aveau toti arme GM insa acum toti au arme gm,toti au seturi si in mare parte au inceput sa aiba si moduri.Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa se revina la vechiul metin2rospeed, sa se elimine posibilitatea de ati lua itm modate.Daca vei face aceste lucruri nu vor mai exista nici setati deoarece bonusurile cu rezistente vor fi in chineza iar jucatorii nu o sa bage bonusuri la care nu se stie ce este.Rezistentele la magie,semi om,aparari sabie pumnal..etc sunt prea apropriate de metin2ro ar trebui sa revina la normal.In fiecare zi aud jucatori certanduse din cauza modatilor si setatilor.Pentru aceste lucruri lumea pe cine da vina?Pe tine.... Eu zic ca tiar fi mai bine daca ai face aceste lucruri,ai avea mai multi jucatori severul ar deveni mai faimos....si multe altele. Aceasta a fost parerea mea. Cu respect RaduX | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 3:42 am | |
| | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 3:42 am | |
| Contra sunt ff multi playeri tie nu iti place pt ca nu te poti descurca nu trb sa donezi ca sa iti faci un set mod sau set simplu;) | |
|
| |
❼Days V.I.P.
Data de inscriere : 04/08/2011
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 3:43 am | |
| Daca donezi esti "booss" ... | |
|
| |
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 5:14 am | |
| - Alexey a scris:
- Daca donezi esti "booss" ...
tu nu mai fa topik ptr mesaje sau etc ca ati fac reclamatie ... fi atent/a si in legatura cu donatile ...ce conteaza sunt bani nostri facem ce vrem cu ei .. | |
|
| |
7Pacate Membru Elite
Data de inscriere : 29/06/2011 Varsta : 32 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 5:32 am | |
| - DruidofHell a scris:
- Alexey a scris:
- Daca donezi esti "booss" ...
tu nu mai fa topik ptr mesaje sau etc ca ati fac reclamatie ... fi atent/a si in legatura cu donatile ...ce conteaza sunt bani nostri facem ce vrem cu ei .. Deacord cu tine:) | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 5:33 am | |
| S-au mai facut topicuri asa , dar tu crezi ca angel actioneaza cu ceva ? Bani merg , in rest il doare la basca.. | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 6:31 am | |
| Fra,sunt total pro .Chiar daca o sa posteze angel in topicu asta o sa zica cv de gen: "Poate ca tie nu-ti plac modatii dar pe banii lor joci tu non-stop" Asa ca nu avem sanse ca angel sa aduca inapoi vechiul speed... | |
|
| |
$Fast3R$ Membru
Data de inscriere : 07/01/2011
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 8:13 am | |
| | |
|
| |
,,;;[TheBoy];;,, Membru Elite
Data de inscriere : 04/09/2011 Varsta : 29 Localizare : In IAD, printre ingeri
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 8:58 am | |
| din 21. milioane de locuitori, pe Metin2RoSpeed sunt aproximatv 400(foarte rar vezi online 400) de jucatori... voua vi se par multi ? Metin2Ro (oficial) are peste 7 miloane Daca ar mai face inca un sv..ar mai veni playeri Dintre toate serverele pe dedicat, care le`am vazut.. RoSpeed are cei mai putini playeri | |
|
| |
DarkMeiden Membru Elite
Data de inscriere : 08/05/2010 Localizare : Deva
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Dum Oct 23, 2011 10:18 am | |
| Azi or fost 360 jucatori ii putin pt un server privat? | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Lun Oct 31, 2011 8:54 am | |
| - DarkMeiden a scris:
- Azi or fost 360 jucatori ii putin pt un server privat?
hai ma ,ma lasi? mai mult de juma din aia de pe speed nu au habar ce e ala metin,am vaz pe chat intreaba ce e aia rezistenta aia dau bani ca sa fie si ei buni da nu stiu sa joace,inainte toti rupeam la metin acu il chem pe vecinamiu de 3 ani sa vezi iti baga 5 milioane iti rupe tot serveru,ce metin e asta,oricum metinu e un joc nasol,lasati`va | |
|
| |
ǩhƪLL Membru Elite
Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 25 Localizare : Shibusen
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Lun Oct 31, 2011 8:55 am | |
| - GodFather;x a scris:
- DarkMeiden a scris:
- Azi or fost 360 jucatori ii putin pt un server privat?
hai ma ,ma lasi? mai mult de juma din aia de pe speed nu au habar ce e ala metin,am vaz pe chat intreaba ce e aia rezistenta
aia dau bani ca sa fie si ei buni da nu stiu sa joace,inainte toti rupeam la metin acu il chem pe vecinamiu de 3 ani sa vezi iti baga 5 milioane iti rupe tot serveru,ce metin e asta,oricum metinu e un joc nasol,lasati`va adevar graiesti O sa-ti urmez sfatul | |
|
| |
*AnduStar* Membru
Data de inscriere : 09/09/2011 Varsta : 30 Localizare : Jud. Cta
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Lun Oct 31, 2011 1:18 pm | |
| Seturile mod au fost facute pt donatii. Dak nu ar fi ele nu ar aparea donatiile. Bani luati die pe urma jucatorilor nu se duc doar in mana lui angel.
Va rog, daca nu stiti, interesati"va cat de greu e sa ti un server de metin.
Eu nu am nici un item modat, nu am donat k nu am avut posibilitatea. Dak as fi avut bani probabil ca as fi avut acum seturi si seturi mod.
Sunt pro pt idee, dar nu cred k se va lua niciodata in considerare, pt ca angel are nevoie de banii luati de pe urma itemelor mod. | |
|
| |
mortisS Membru
Data de inscriere : 14/09/2010 Varsta : 35 Localizare : Focsani
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Lun Oct 31, 2011 1:44 pm | |
| Sunt si eu de acord cu vechiul speed...cei care au iteme modate in fiecare zi se pun pe liber si omoara jucatori doar de distractie,dar si serveru trebuie intretinut.normal ca iti faci nervi cand muncesti 3-4 luni la un caracter si altu cu bani care are iteme modate te omoara cand are el chef.asta nu mi se pare corect deloc. oricum Angel merita respectu nostru.bafta tuturor | |
|
| |
LukeSkywalke Membru
Data de inscriere : 25/10/2011 Varsta : 31 Localizare : Moldova,Chisinau
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed Mar Noi 01, 2011 5:47 am | |
| dar hai sa ne gandim.... nu-s bani.. nu-i server sunt PRONTRA chiar inainte daca aveam armura aia de aur de lv 60(sau care era) eram aproape cel mai cool da acum | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fostul Metin2RoSpeed | |
| |
|
| |
| Fostul Metin2RoSpeed | |
|