| Portofoliu psGod | |
|
+10❼Days MarijuanaLeaf Măduu`❥ KlausePs .:SkilltesterStabbone:. BlackArrow ♫JυѕтOνєя™♫ 7Pacate BayaTStylaT GodFather♥ 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dRuId.# Moderator
Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti[•]
| Subiect: Re: Portofoliu psGod Lun Noi 07, 2011 11:10 pm | |
| La avatar nu se mijca dc ? si appp foarte tari pozele | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Portofoliu psGod Lun Noi 07, 2011 11:45 pm | |
| - DruidofHell a scris:
- La avatar nu se mijca dc ? si appp foarte tari pozele
Cand pui poza la avatar iti apare Incarcati Avatarul dintr-un URL : Introduceti URL-ul Avatarului, URL-ul va fi copiat in acest site. Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site : Introduceti URL-ul Avatarului pentru a crea un link catre acesta. Selecteaza un Avatar din Galerie : Tu dai pe creeaza un link catre avatar de la alt site,si daca nu merge,downloadezi poza,si o uploadezi | |
|
| |
mafia203 Membru
Data de inscriere : 05/11/2011 Varsta : 35 Localizare : Targoviste
| Subiect: o intrebare Lun Noi 07, 2011 11:49 pm | |
| psGod care e cel mai bun format de poza care poate fi cel mai bine modificat intr-un program pt modif. poze? spune din experienta ta,lasa Google. Multumesc! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
Data de inscriere : 07/05/2010 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Comentarii : Ma descurc!
| Subiect: Re: Portofoliu psGod Mar Noi 08, 2011 1:20 am | |
| - mafia203 a scris:
- psGod care e cel mai bun format de poza care poate fi cel mai bine modificat intr-un program pt modif. poze? spune din experienta ta,lasa Google. Multumesc!
.png | |
|
| |
mafia203 Membru
| Subiect: aproape raspuns bun Mar Noi 08, 2011 2:38 am | |
| ai auzit de formatul RAW? ala e cel mai bun. nu ma cred destept sau expert,pt k nu sunt. dar si eu lucrez cu asa ceva pt k sunt fotograf si fac poze de studio. fara nici o suparare. iti respect creatiile pt k sunt reusite. cu stima! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Portofoliu psGod Mar Noi 08, 2011 3:24 am | |
| - mafia203 a scris:
- ai auzit de formatul RAW? ala e cel mai bun. nu ma cred destept sau expert,pt k nu sunt. dar si eu lucrez cu asa ceva pt k sunt fotograf si fac poze de studio. fara nici o suparare. iti respect creatiile pt k sunt reusite. cu stima!
Eu personal nu stau sa incerc toate formaturile,si nu am de ce sa ma supar stai linistit,mersi pentru sfat,o sa il incerc | |
|
| |
mafia203 Membru
| Subiect: cu multa placere Mar Noi 08, 2011 5:41 am | |
| ai grija la acest format k o poza in acest format ocupa f mult spatiu si trebuie rezolutie mare. tine-o tot asa k ai lucrari f faine si poti castiga enorm p lan financiar dar si p celelalte planuri. cu respect! | |
|
| |
GodFather♥ V.I.P.
| Subiect: Re: Portofoliu psGod Joi Noi 10, 2011 12:22 am | |
| - mafia203 a scris:
- ai grija la acest format k o poza in acest format ocupa f mult spatiu si trebuie rezolutie mare. tine-o tot asa k ai lucrari f faine si poti castiga enorm p lan financiar dar si p celelalte planuri. cu respect!
Alte pareri ? | |
|
| |
♫JυѕтOνєя™♫ V.I.P.
Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 30 Localizare : OνєяGяανє
| Subiect: Re: Portofoliu psGod Joi Noi 10, 2011 1:06 am | |
| - ρsGøđ a scris:
- mafia203 a scris:
- ai grija la acest format k o poza in acest format ocupa f mult spatiu si trebuie rezolutie mare. tine-o tot asa k ai lucrari f faine si poti castiga enorm p lan financiar dar si p celelalte planuri. cu respect!
Alte pareri ? Poza de la semnatura ta e prea incarcata cu texturi :-w in rest sunt dragutze , bv ) | |
|
| |
Kaori`:x Membru
Data de inscriere : 03/11/2011 Varsta : 30 Localizare : My WorlD ;x
| Subiect: Re: Portofoliu psGod Joi Noi 10, 2011 1:32 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Portofoliu psGod | |
| |
|